Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.81 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Зейнеп празнува рождения си ден, по време на който се сближава с Баръш. Джемиле разказва за детството на Мехди, което му е повлияло, за да стигне до тук. Вижте още какво ще се случи в епизод 81 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 27 април 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 80 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Мехди е открит и арестуван. Бенал ражда момиченце.


НА КРАТКО какво се случи в 81 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 27 април 2022 по Diema Family:

Джемиле иска Мехди да се ожени за Бенал, за да може най-накрая и той да бъде щастлив.

Баръш заедно с брат си Саваш идва на рождения ден на Зейнеп.

Зейнеп и Баръш все повече се сближават... „Може би едва сега има голям шанс да се влюбиш и да обичаш истински някого – казва Баръш на Зайнеп.“

Джемиле разказва за детството на Мехди, което му е повлияло, за да стигне до тук.

Зайнеп е шокирана, защото разбира, че Мехди е имал пистолет и е можел да я убие…


Текст от potv.bg
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.82 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.82 (Diema Family) какво ще се случи

Емине се опитва да убеди Зайнеп да започне връзка с Баръш. Бенал признава на Зайнеп, че Джемиле я кара да се омъжи за Мехди. Зайнеп я...

Джемиле иска Мехди да се ожени за Бенал, за да може най-накрая и той да бъде щастлив.

Джемиле пита Бенал какво мисли, ако говори с Мехди, те двамата да се оженят, защото е проучила, че е възможно да сключат брак в затвора. Така Мехди ще може да се вижда по-често с Мюжган.

-Мога ли да го наричам съпруг, като знам, че той никога няма да ме обича? Повярвай ми, Мехди дори сега, в затвора, няма търпение да види отново Зейнеп. Ще се съгласи ли да се ожени за мен?- пита Бенал.
-Бенал, Мехди е човек, който е свикнал да бъде обичан. Той загуби човека, който го обичаше най-много на света, загуби сестра си. Загуби и Зейнеп, остана сам. Сега той се чувства много самотен. Сега има един човек, който ще го обича безусловно. Той има дъщеря, която ще го нарича татко. Заради нея той ще иска да се ожени за теб, за да може да я вижда по-често, знам го - твърди Джемиле.
-Джемиле, не успяхме да го убедим, когато беше на свобода, та сега ли, когато е в затвора, с какво се е променила ситуацията? – пита Бенал.
-Аз също мисля за теб, Бенал. Имам предвид благополучието на всички. Сега си много уязвима, гордостта ти е наранена. Прав си, но ако мислиш, че ще имаш друга възможност да се омъжиш за Мехди... Няма да имаш, Бенал. Най-добре ще е да се омъжиш за него сега, при тези обстоятелства. Когато излезе от затвора, Мехди може би вече ще бъде друг човек. Но ако се омъжиш сега, всички ще можем да живеем спокойно – казва Джемиле.
Текст от potv.bg
Баръш заедно с брат си Саваш идва на рождения ден на Зейнеп
Баръш заедно с брат си Саваш идва на рождения ден на Зейнеп

Емине се обажда на Баръш и му казва, че днес Зайнеп има рожден ден, а те искат да организират малко тържество, за да ѝ приповдигнат настроението, защото в момента тя се е затворила в стаята си, нито яде и само гледа в тавана и го пита, дали е свободен довечера, а той ѝ обещава да дойде...

Действието прескача във вечерта. Емине влиза в стаята на Зайнеп и ѝ казва, че има гости.

-Емине, какво гости, виж в какво състояние съм – казва Зайнеп.
-Той е тук – отвръща Емине и в стаята влиза с инвалидната си количка Саваш.
-Аз, чух, че ти правиш като мен, затворила си се в стаята си – казва той.
-Дори не ме гледай, птичките са му казали – казва Емине и излаза от стаята.
-Заради теб излязох от дома си, от който не съм излизал от три години, дори задръстване имаше, а след това едва ме качиха до тук, затова ти трябва да излезеш от тази стая – казва Саваш…

Зайнеп слиза долу, където Нермин, Сакине, Султан и Емине са организирали малко тържество за рождения ѝ ден.

Баръш подарява на Зайнеп много красиво колие във формата на сърце.

Текст от potv.bg
Действието се пренася в килията на Мехди, където той държи снимка на Зайнеп, която къса на парчета.

Зейнеп и Баръш все повече се сближават...

Действието се връща в къщата на Зайнеп, но в двора, където Баръш донася наметало, с което намята Зейнеп.

-Реших да дойда при теб. Как се чувстваш? – пита Баръш.
-Мисля, че съм остаряла с повече от година - казва момичето.
-Наистина, кажи ми на колко години си? Имаш ли тридесет? – пита мъжът.
-Не съм сигурна. Чудя се, дали човек трябва да определя възрастта си според броя на годините, които е живял, или според опита си? – пита Зайнеп.
-Казват, че си на толкова години на колко се чувстваш. Ти на колко се чувстваш? – пита Баръш.
-Определено не на двадесет и шест години. Чувствам се по-скоро като на хиляда – отговоря тя.
-Захвърли всички тези години и се чувствай като на двадесет и шест. Знаеш ли, рождените дни винаги ме натъжават по някакъв начин. Това е като отчет за приходите и разходите. Как си прекарал последната година? Станал ли си човекът, който искаш да бъдеш? Имаш ли причина да живееш на този свят? Винаги се замислям за това – обяснява Баръш.
-Кога е рожденият ти ден? - пита Зейнеп.
-Все още е далеч, през юли - отговаря Барис.
-Казваш, че има време, но то ще дойде скоро. Надявам се, че ще го празнуваме заедно, както моя – казва Зайнеп.
-Много бих искал – отвръща Баръш.
-Наистина? Откакто се запознахме, постоянно имаш проблеми заради мен. Не мисля, че някой помощник-адвокат някога те е уморявал толкова като мен – казва Зайнеп.

-Не се оплаквам! Нещо повече... – казва Баръш като прекарва ръката си през косата на Зейнеп. - Чувствам се много добре с теб!

Двамата се гледат очи в очи.

-И аз се чувствам много добре до теб, Баръш - заявява Зайнеп. Виждаме, че през прозореца ги наблюдава Саваш.

По късно Сакине предлага на Саваш да му направи масаж, а той ѝ казва, че когато майка му е била жива, тя така го е масажирала.

Текст от potv.bg
Джемиле разказва за детството на Мехди, което му е повлияло, за да стигне до тук.
Джемиле разказва за детството на Мехди, което му е повлияло, за да стигне до тук.

Действието се пренася в къщата на Мехди. Джемиле и съпругът ѝ почистват след вечеря.

-Нух, какво ще стане? - пита жената. - Детето без баща ли ще расте? Разговаря ли с чичо Хюсеин, какво ти каза? Надявам се, че Мехди няма да остане дълго в затвора?

-Обвинен е в опит за убийство – казва Нух.

-Какъв опит за убийство? Не разбирам. В крайна сметка никой не е пострадал, всички са живи. Защо говорят за опит за убийство? – не разбира Джемиле.

-Джемиле, не знам. Аз също не го разбирам. Ние бяхме смелите мъже в квартала, защитавахме всички по всяко време. Вярно е, че Мехди имаше по-буен характер от мен. Винаги съм се страхувал, че може да попадне в затвора, но... страхувах се, че ще влезе в затвора, защото е защитавал някого, а не защото е отвлякъл някого или защото е връхлетял с кола върху някого. Това е лошо, наистина е много лошо.

-Стига! – избухва Джемиле. - Казах ти да не говориш така за брат ми!

-Всичко е наред, Джемиле, успокой се. Има ли нещо, което Мехди да е преживял и аз да не знам? – пита Нух.

-Не е това, не разбираш! – отговоря Джемиле.

-Тогава ми обясни. Защо не може да го разбереш, че Мехди направи голяма глупост, като отвлече Зейнеп. Как можеш да приемеш подобно нещо? – пита Нух.

-Опита се да отведе Зейнеп при майка - отговоря Джемиле.

-Добре, но защо? – пита Нух.

-Той искаше да ги види една до друга и да ги погледне в очите. Той има нужда от любов, от лекарство – обяснява жена му.

-Чакай малко. Винаги е казвал, че Зейнеп не го обича. А леля Зелиха? Не го ли обичаше и тя? Никога не съм чувал лоша дума от нея – пита Нух.

-Майка ми, не казва лоши думи, това е вярно - признава жената. – Мама не удря, не се кара. Виж, ти си с нас от толкова много години. Виждали ли си някога тя да проявява състрадание към Мехди? Виждал ли си я да седи до него, да го прегръща и да го гали по главата? Виждал ли си някога подобно нещо? Майка ми никога не се е грижила за Мехди! Толкова години той се е наранявал като дете! Сестра ми и аз не знаехме какво да правим! Той чупеше и съсипваше неща, защото само тогава майка му обръщаше внимание! Той дори сложи ръка върху ютията! Не, разбираш ли това? Дете да си сложи ръката върху ютията нарочно! Затова е отвлякъл и Зейнеп, но никой нищо не разбира! – обяснява Джемиле и се заключва в банята и избухва в ридания.
Текст от potv.bg
Зайнеп е шокирана, защото  разбира, че Мехди е имал пистолет и е можел да я убие…
Зайнеп е шокирана, защото разбира, че Мехди е имал пистолет и е можел да я убие…

Действието се пренася отново в къщата на Зайнеп.

Зейнеп научава, че именно Саваш е разгласил новината за отвличането ѝ в социалните мрежи. Тя му благодари, че и е спасил живота.

-Зейнеп, ти се превърна в символ на надеждата. Всички бяхме щастливи, цялата страна. Една жена е била отвлечена, но не е станала жертва. Ти се върна при нас жив и здрав - заявява Емине.
-Какво имаш предвид жив и здрав? Добре, уплаших се в последния момент, когато Мехди започна да се паникьосва, но всички знаем много добре, че той не е искал да направи нищо подобно – отвръща Зайнеп.
-Тогава защо в колата му е намерен пистолет? - пита Баръш.
-Пистолет? - пита изненадана Зейнеп.
-Да. Не се знае какво щеше да се случи, ако не бяхме пристигнали навреме - казва Барис, а Зайнеп му отвръща, че не е знаела за това.
-Помолих ги да не ти казват! Ти беше много уплашена. Трябваше ли и за пистолета да разбереш? - обяснява Емине.
-Какъв психопат е той? Дали не е искал и някой друг да преживее това, което се случи с тях? Обвиняваше себе си за смъртта на сестра си, че не можеше да я спаси. Дали е искал да направи същото като Бурхан? – пита Нармин.
-Мамо, моля те, не мога да дишам - шокираната Зейнеп излиза навън, за да подиша малко свеж въздух.
-Зайнеп, аз само разсъждавах на глас – отвръща Нермин, а Емине тръгна след нея. Баръш също излиза, а Емине го пита, дали да не я заведат на лекар, защото Зайнеп не изглежда добре. Баръш помага да Зайнеп да нормализира дишането си….

Зейнеп споделя на Баръш, че се чувства виновна за всичко, тъй като просто е искала да обича и да бъде обичана. Но Баръш и отвръща, че това не е била истинска любов, а нещо съвсем друго и тя просто е била объркана.

-Може би си приела това чувство за любов, само защото си се опитвала да намериш, сигурен пристан за себе си. И може би едва сега има голям шанс да се влюбиш и да обичаш истински някого – казва Баръш.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.138 - ФИНАЛ

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.137 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.136 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи