Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.80 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Мехди е открит и арестуван, а Зайнеп спасена. Бенал ражда момиченце. Вижте още какво ще се случи в епизод 80 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 26 април 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 79 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ издирването на Зейнеп и Мехди продължава. Саваш мобилизира потребителите на социалните мрежи да помогнат, докато Мехди се опитва да отведе Зейнеп при майка си.


НА КРАТКО какво се случи в 80 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 26 април 2022 по Diema Family:

Баръш разпитва Бенал за неща свързани с Мехди

Мехди спира на една крайпътна бензиностанция, Зайнеп е видяна от един служител, който изпраща съобщение в соц.медии.

Братът на Баръш Саваш получава прочита съобщението за Зайнеп и се обажда на брат си. Полицията блокира пътя и арестува Мехди.

Бенал ражда момиченце.

Зайнеп се прибира вкъщи, където Сакине се обвинява, че тя е виновна, че Мехди е отвлякъл дъщеря ѝ.

Мехди е в полицията, водейки го към ареста, той среща Бенел с бебето. Мехди е развълнуван да види дъщеря си.


Текст от potv.bg
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.81 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.81 (Diema Family) какво ще се случи

Зейнеп празнува рождения си ден, по време на който се сближава с Баръш. Джемиле разказва за детството на Мехди, което му е повлияло, за да стигне...

Баръш разпитва Бенал за неща свързани с Мехди

След като Бенал напуска стаята за разпити, в коридора я спира Баръш. Виждайки го, тя му казва, че от нея няма да получи информация, която му е нужна, защото не е виждала Мехди от седмици. Баръш ѝ отвръща, че се интересува само от миналото.

-Доколкото знам, г-жо Бенал, вие сте живели в една и съща къща със Зейнеп. Затова вярвам, че между нас няма враждебност – казва адвокатът, а жената му отговаря, че всъщност не е знаела, те какви са със Зайнеп.
-Според мен и двете сте жертви на Мехди. Г-жо Бенал, Мехди проявявал ли е насилие спрямо вас?- пита Баръш.
-За какво говорите? Напротив, Мехди ме защити от мъжа ми, който ме насилваше. Това не се вписва в образа, който сте си създали за него, нали? За съжаление Зейнеп го измами. Вместо да прояви разбиране, тя му вдига скандал. Когато Мехди те видя до нея, това само наля масло в огъня – казва Бенал.

-Искаш да кажеш, че Зейнеп е виновна за поведението на Мехди? Момиче или момче? - пита той като поглежда заобления корем на Бенал. Тя му отговоря, че момиче.
- Мога ли да те попитам нещо друго? Има ли Мехди пистолет? Ако знаеш, моля те, кажи ми. Сигурен съм, че тя би направила същото за теб – пита мъжът.
-Веднъж видях един в работилницата му. Той каза, че е за сплашване на скитниците от квартала. Видях го случайно. Мисля, че се е отървал от него! Виждала съм Мехди да се бие безброй пъти, но никога не съм го виждала да насочва пистолет към някого, разбирате ли?
-Разбирам. За съжаление, разбирам – казва и Баръш си тръгва.
Текст от potv.bg
Мехди спира на една крайпътна бензиностанция,  Зайнеп е видяна от един служител, който изпраща съобщение в соц.медии.
Мехди спира на една крайпътна бензиностанция, Зайнеп е видяна от един служител, който изпраща съобщение в соц.медии.

Зайнеп видимо уплашена моли Мехди да ѝ спре на следващата бензиностанция, за да отиде до тоалетна, а той мълчи.

-Мехди, добре, ще отидем и ще поговорим с майка ти – казва Зайнеп.
-Ще поговорим – отговаря Мехди, видимо доволен, че Зайнеп се е съгласила…. Зайнеп вижда, че отминават бензиностанцията и го пита, защо го прави, а той ѝ отвръща, че ще отиде на другата.

Мехди спира на следващата бензиностанцията, където Зейнеп отива към тоалетната. Момичето слиза от колата и се оглежда за камера, която да заснеме лицето ѝ, но не вижда такава. В тоалетната среща една жена. -Мога ли да използвам телефона ви? - пита тя. - Бившият ми съпруг ме отвлече, трябва да се обадя на близките си. Може ли да ми дадете телефона си назаем, моля.

-Нямам телефон – отговоря жената и веднага си тръгва, страхувайки се за собствената си безопасност. След малко Мехди влиза в тоалетната.
-Дори и тук не ме оставяш сама? – ядосва се Зейнеп.
-Ако си готови, да вървим – отвръща Мехди, а тя му отвръща да не се притеснява, няма да избяга, защото така или иначе, няма кой да ѝ помогне.

Бившите съпрузи се връщат в автомобила. Виждаме служител на бензиностанцията, чието внимание явно е привлечено от двамата. Той пише нещо на някого.

В същото време Саваш вижда съобщението на мъжа от бензиностанцията, че е видял момичето от описанието. Саваш се обажда на брат си, а той му казва, че е незаменим и много му е помогнал. Баръш съобщава на полицаите информацията. Пристига Емине и пита Баръш, дали има новини за Зайнеп, а той ѝ отговаря, че май са я открили….

Текст от potv.bg
Действието се пренася в къщата на Мехди. Бенал лежи на дивана, а до нея седи Джемиле, двете си говорят когато влиза Нух и им казва, че са открили Мехди.
-Слава Богу! - радва се Джемиле.

-Той е на път за Ерзурум. Обадиха се от полицията да тръгнем веднага – съобщава мъжът.

-Какво ще прави в Ерзурум? Тръгнал е да си види с майка ли? – чуди се Джемиле, а Нух ѝ отговоря, че не знае.

-Зейнеп добре ли е? Тя с него ли е? - пита Бенал.

-Те не казаха нищо, само че…Хайде, Джемиле, да не губим време – подканя Нух жена си.

-Добре, но... Бенал, можеш ли да останеш сама? Може би не трябва да ходя? Не? - пита Джемиле.

-Мога да остана сама. Вие вървете спокойно, ще чакаме добри новини – отговоря Бенал.

-Добре. Ако нещо се случи, обадете ни се – казва Джемиле и двамата с Нух напускат къщата. На лицето на Бенал се появява гримаса, сякаш току-що е получила контракции...

Текст от potv.bg

Действието се премества в колата на Мехди.

-Какво ще кажеш на майка си, когато пристигнем? Какво ще ѝ кажеш? - пита Зейнеп.

-Ще ѝ кажа, че обичам едно момиче и че тя също ме обича. Трябва ли да се отнасяме добре един към друг? Точно това ще ѝ кажа. Мама със сигурност знае отговора – отговоря Мехди.

-Много ми е интересно с какви думи ще се обърне към мен майка ти. Какво мислиш, че ще ми каже? – пита Зайнеп.

-Зейнеп, ние бяхме много щастливи. Когато мама беше с нас, когато ти ходеше на училище, ние бяхме истинско семейство – отговоря Мехди.

-Така ли?! Истинско семейство! Ти, Бенал, аз... Заради бившия си Бенал дойде да живее при нас. А сега ти си станал същия човек като него – отвръща Зайнеп.

-Никога! - Мехди не е съгласен с това. - Ние се обичаме. Този човек никога не е обичал Бенал. Зейнеп, а аз те обичам те!

-Мехди, чуй ме, аз повече не те обичам - заявява момичето.

- Сега си ядосана, нормално е да мислиш така. Но ние се обичаме – опитва се Мехди да опровергае казаното от Зайнеп.

-Не съм ти ядосана. Ти означаваше много за мен... Имаме Кибрит. Станахме голямо семейство, но ти вече не си този, когото обичах. Погледни ни. Виж в какво състояние се намираме сега. Какво се случи с нас? – пита Зайнеп.

-Прав си, бяхме различни. Ето защо сега отиваме при майка ми, за да спасим любовта си – дължи на своето Мехди.

-Мехди, аз се съгласих на това, за да видиш, че нищо не е останало. Аз не те обичам, Мехди! Всичко между нас е свършено! – заявява Зайнеп…
Текст от potv.bg
Бенал ражда момиченце.
Бенал ражда момиченце.

В същото това време в дома на Зайнеп се звъни на вратата. Султан, Сакине и Нермин се втурват към вратата, убедени, че ще видят Зейнеп, но пред вратата стои... Бенал! Тя се опитва да се задържи на краката си.

-Како Султан, раждането започна! Помогнете ми...- заявява Бенал.

Султан, Сакине и Нермин помагат на Бенал да роди.

Текст от potv.bg

Отново действието на сериала се връща на пътя. Мехди спира колата, забелязвайки, че на около двеста метра пред тях има полицейска блокада. Освен полицаите, на пътя са и Емине и Баръш.

Зайнеп моли Мехди да се предаде, защото ако не го направи, проблемите само ще се задълбочат. - Обещавам, че ако се предадеш, когато излезеш, ще имаме възможност да опитаме отново. Моля те...

-Зейнеп, аз вече съм мъртъв. - казва Мехди с видима лудост в очите и натиска газта до дупка.
-Мехди, моля те, ще ни убиеш и двамата! Какво правиш?! – крещи Зайнеп.

Баръш застава пред полицейския кордон. Мехди кара право към него!

-Мехди, ти ще го удариш! Моля те не прави това – крещи Зайнеп като отвръща поглед, ужасена от това, което ще се случи, но...

-Мехди, спри! Всичко свърши! – крещи Баръш и прави знаци на Мехди да спре застанал пред приближаващата се с бясна скорост кола.

Мехди внезапно натиска спирачката…. колата спира точно пред Баръш.

Полицаите издърпват Мехди от автомобила и му поставят белезници. Мехди вижда как Зейнеп прегръща Баръш. Плачеща се приближава към тях Емине, а виждайки я Зайнеп ѝ казва, че я е било много страх. Двете се прегръщат. Баръш я моли да я прегледат в линейката. Зайнеп получава паник атака, а Баръш я моли да диша с него…

Текст от potv.bg
Зайнеп се прибира вкъщи, където Сакине се обвинява, че тя е виновна, че Мехди е отвлякъл дъщеря ѝ.
Зайнеп се прибира вкъщи, където Сакине се обвинява, че тя е виновна, че Мехди е отвлякъл дъщеря ѝ.

Вечерта Баръш довежда Зейнеп у дома. Зайнеп прегръща Баръш и още един път му благодари. Баръш я моли да се стегне, за да не тревожи майките си. Сакине пада на колене пред нея, като се обвинява, че всичко, което ѝ се е случило е по нейна вина и я моли да ѝ прости.

-Мамо, стани, моля те – казва Зайнеп.
-Аз съм виновна за всичко. За всичко съм виновен аз – продължава да се обвинява Сакине.
-Мамо, обвинявах те всеки път, когато прощаваше на баща ми. Мислех, че си безпомощна, затова се държиш така добре с него. По-късно разбрах, че съм се държал по същия начин с Мехди. Винаги си търсех оправдания, не ми пукаше за нищо – обяснява Зайнеп.
-Аз бях тази, която даде кураж на Мехди - казва Сакине.
-Мамо, казах ти да държиш Мехди далеч от нас, а аз самата го утешавах и държах мило с него. Когато Мехди видя полицаите и натисна газта до дупка си помислих, че и двамата ще умрем. Но виж, секунди по-рано утешавах човека, който ме отвлече. Давах му обещания. Сега разбирам през какво си преминала в продължение на тези тридесет години. Всеки път си прощавала на баща ми, защото не си имала къде другаде да отидеш. Но аз имам две прекрасни майки, при които винаги мога да отида - признава Зейнеп и прегръща Нермин и Сакине.

Влизайки вътре Зайнеп вижда Бенал с бебето на ръце. Тя я пита, дали се е родила, а Бенал кима с глава и ѝ казва, че много се радва, че се е върнала жива и здрава, като ѝ подава да вземе на ръце бебето.

-Много е красива – казва Зайнеп.
-Роди се благодарение на теб и ние ти дължим живота ѝ… – отвръща Бенал…
Текст от potv.bg

Действието се пренася в полицейския участък. Джемиле и Нух разглеждат снимка на дъщерята на Бенал на телефона си.

Джемиле обяснява на Нух, че е усетила, че Бенал ще роди, затова не е искала да отиде, а Нух я успокоява да не се притеснява, защото кака Султан и останалите са се погрижили за нея и бебето.

-Виж, този нос, брадичката…. Кълна се, че прилича много на сестра ми – казва Джемиле

В коридора се появява Мехди, воден от полицаи.

-Имам прекрасни новини - обявява Джемиле, изправена пред брат си. - Бог е велик. Когато един живот угасне, на негово място се появява друг. Дъщеря ти се появи на бял свят - Джемиле показва снимката на телефона си. Мехди поглежда екрана на телефона и изглежда много изненада…. Нух също поздравява приятеля си, като го потупва по рамото.
-Стига вече, да вървим! - казва полицаят с твърд тон. - Прокурорът чака.
-Не губи надежда. Ние сме тук, Мехди - казва Джемиле. - Ние сме с теб, не си сам. Всичко ще мине, дъщеря ти те чака.

Мехди е в кабинета на прокурора. Баръш също е там. Прокурорът обвинява Мехди, че е нарушил съдебната ограничителна заповед и е обвинен сте в отвличане и задържане на бившата си съпруга. Мехди се признава за виновен.

-Господин Мехди, изглеждате порядъчен човек. Това е моето първо и последно предупреждение към вас. Не безпокойте повече тази жена. Поради обстоятелствата по делото и с оглед на вида на подадената жалба беше решено Мехди Карджа да бъде временно задържан до деня на заседанието - казва прокурорът.

Мехди е изведен от кабинета на прокурора, а Бенал го чака в коридора заедно с дъщеря им. Мехди иска да вземе Мюжган на ръце, но му пречат белезниците. Трогнат, той целува дъщеря си по челото и веднага тръгва, въпреки че полицаите не го притискат.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.138 - ФИНАЛ

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.137 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.136 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи