Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.73 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Бурхан стреля в Мюжган, а след това в себе си. Двамата умират. Вижте още какво ще се случи в епизод 73 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 15 април 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 72 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Мехди продава бащината си къщата. Сакине е против Зайнеп да пътува за България с Баръш и взема паспорта на дъщеря си и го дава на Мехди.


НА КРАТКО какво се случи в 73 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 15 април 2022 по Diema Family:

Мехди вижда как Баръш взема Зайнеп с мотор, след което си изкарвя гнева на служебния автомобил на Зайнеп.

Преди Мюжган да се качи на автобуса, за да отиде при майка си, отчаяният Бурхан я застрелва и се самоубива. Всичко се случва пред очите на Джемиле и Нух, които веднага се обръщат за помощ.

Мюжган е закарана в болницата в много тежко състояние и умира...

Зайнеп и Сакине отвеждат разстроения Мехди в дома си за през нощта.


Баръш пристига да вземе Зейнеп с мотор. Мехди ги наблюдава от колата си и иска да ги последва, но е блокиран от камион.

Мотоциклетът изчезва от погледа му. Ядосан, че ги е изпуснал, Мехди вижда служебния автомобил на Зайнеп, взема някакъв лост, слиза от колата и си изкарва гнева си върху автомобила на Зейнеп. Той счупва предното стъкло.

Мюжган е на автогарата и чака автобуса си. В същото време виждаме Бурхан да седи в паркиран наблизо автомобил и да наблюдава Мюжган в страничното огледало. Отваря жабката, от която вади... пистолет! Джемиле и Нух пристигат на гарата, за да се сбогуват с Мюжган. Бурхан слиза от колата и бавно върви към автобуса.

Спира на около десет метра пред него и извиква: -Мюжган!.

Жената, сестра ѝ и Нух насочват погледите си към него.

-Какво искаш? - пита Нух.

Бурхан вади пистолет отзад на колана си и стреля по Мюжган! Куршумът пронизва гърдите ѝ!

-Како! - изкрещява Джемиле и се навежда над простреляната жена.

Нух иска да хване Бурхан, но той обръща пистолета срещу себе си и се прострелва право в сърцето!

Бурхан пада на земята…

Мехди, който изля гнева си върху автомобила на Зайнеп получава телефонно обаждане от Нуха. В очите му за миг се появяват сълзи.

В болницата лекарят излиза от операционната зала и заставайки пред Мехди и Джемиле им казва, че са направили всичко възможно, но пациентката е дошла при тях в много тежко състояние. Ситуацията е критична, така че те трябва да са подготвени за всичко.

-Пациентката вече е в интензивното отделение - лекарят продължава. - Ако искате да я видите, можеш, но само за няколко минути.

Мехди влиза в стаята при сестра си, присяда до леглото ѝ и слага глава на рамото ѝ.

-Како, моля те, прости ми - казва той и започва да плаче. - Виж, имам шал. Сложих го, за да не се разболея. Ако си тръгнеш, ще замръзна! Събуди се, моля те! Не ме оставяй, не си отивай. Можеш ли да оставиш детето си? Како!

В този момент от апарата се чува пищящ, тревожен звук. В стаята влизат лекар и медицинска сестра.

Мехди е изведен в коридора, откъдето наблюдава през стъкления прозорец как реанимират сестра му, но усилията на лекарите са неуспешни. Мюжган умира.

Междувременно Байрам идва в дома на Зайнеп. Нермин му отваря вратата.
-Какво става, г-н Байрам? - пита жената.
-Всички говорят за този инцидент, чухте ли? Помислих си, че това не е вярно, и отидох в районното управление. Защо Бурхан е стрелял? - пита Байрам.
-Защо е стрелял ли? Ти знаеш отговоря най-добре, г-н Байрам! Години наред не оставяше Сакине на мира. Не казваше ли, че ще убиеш нея и децата ѝ? Не си ли заплашвал жената, не си ли я пребивал? Сега ме питаш? Ти най-добре знаеш защо Бурхан е станал убиец! - заявява Нермин.
-Слушайте, госпожо Нермин, този ваш съпруг, Екрем... Дори за пари не може да ви понася! Аз поне обичах Сакине и децата си – отвръща Байрам.

-Любовта не трябва да причинява болка! Никой не се нуждае от любовта ти в тази къща, разбираш ли? – ядосана е Нермин.
-Ще умрете сама, госпожо Нермин! Няма да има никой до теб, никой! – казва Байрам, а Нермин затваря вратата под носа на мъжа.

Разбитият Мехди тръгва да излиза от болницата. Близък на Бурхан се приближава до рецепцията и казва, че е дошъл да вземе тялото на Бурхан Етер. Мехди спира и го поглежда към мъжа.

-Ти знаеше ли?! - извиква той внезапно и се хвърля към момчето. Той стиска ръцете му около врата си и ако не беше бързата намеса на охранителя, със сигурност щеше да го удуши.

Зайнеп моли Мехди да се успокои, защото момчето за нищо не е виновно. Мехди я пита, дали отново той е виновен и излиза... Нух моли Зайнеп да прости на Мехди, защото той не знае какво говори…

Зайнеп казва на Нух да дойдат с Джемиле и Мехди да пренощуват у тях.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.126 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.125 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.124 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.123 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.122 (DiemaFamily) какво ще се случи