Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.71 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Зайнеп съобщава на Сакине, че ще пътува с Баръш за България, майка ѝ е против. Байрам се опитва да ограби Нермин. Вижте още какво ще се случи в епизод 71 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 13 април 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 70 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Мехди вижда Байрам и го води в дома на Зайнеп, където разваля настроението на всички.


НА КРАТКО какво се случи в 71 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 13 април 2022 по Diema Family:

Байрам се опитва да ограби Нермин през нощта!

Зайнеп казва на баща си, че след като не иска да се промени, трябва да напусне къщата ѝ.

Зайнеп съобщава на Сакине, че ще пътува за България, а майка ѝ забранява да ходи, защото Мехди може да си помисли нещо…

Мехди решава да се погрижи за бащата на Зайнеп...

Мехди докарва Зайнеп до офиса, а Баръш пита Зайнеп, дали са се сдобрили, а тя ме казва, че и дума на може да става. Баръш я пита, дали не дава надежда на Мехди.

Мехди води Байрам в дома си и без да пита никой го настанява в стаята на Бенал…


Байрам се опитва да ограби Нермин през нощта!

След като всички жени са заспали в къщата, Байрам се промъква в стаята на Нермин и отваря чантата ѝ, изважда портфейла ѝ и взема парите, които прибира в джоба си. Случайно блъска вазата от шкафа, което събужда Нермин.

Нермин виждайки Байрам започва да крещи с пълен глас. Всички жени се събират пред стаята на Нермин.

Зайнеп пита Байрам, какво е направил, а Нермин обяснява, че е бил в стаята ѝ и е взел парите от портфейла ѝ .

-Върни ги веднага! - нарежда Сакине.
-Добре де, всичко е наред! - отвръща Байрам. - Заради жълти стотинки ти вдигна на крак цялата къща. Ето, дръж! - Байрам връща парите.

-Какъв безсрамник! - бясна е Нермин.

-Не си се променила изобщо! Въобще нямаш никакъв срам, а ние ти се доверихме! Пуснахме те в дома си, а ти ни крадеш! – не може да се примири Зайнеп, че отново е повярвала на баща си.

-Мислиш ли, че ми е лесно? Аз не съм като теб. Дяволът е в мен. Той постоянно ме подтиква. Ако искаш, наречи ме крадец, наречи ме безсрамник. Наричай ме както искаш, но аз съм в безизходна ситуация, дъще! Безпомощен съм! Не мога да спра да пия!- обяснява мъжът.

-Дъще, той не иска да бъде такъв! - Сакине се застъпва за съпруга си. - Той не иска това? Да намерим болница и да го настаним там, а аз ще се грижа за него. Байрам, ти също искаш да се отървеш от това, нали?

-Каква болница? Млъкни, жено! Аз съм напълно наред! Никой не може да ме затвори в болница, разбираш ли! - отвръща мъжът.

-Щом е така, утре сутринта ще напуснеш тази къща - заявява Зейнеп.

-Боже, чуваш ли се какво говориш? Ти си страхотен защитник, г-це адвокат! Играеш много опасно! Престанала си да уважаваш по-възрастните! Много си груба! - отвръща Байрам, но Зайнеп няма намерение да спори с баща си и се връща в стаята си. Байрам виждайки Нармин се нахвърля на нея и казва, че всичко е заради тази жена и не е трябвало да ѝ дават Зайнеп. Нермин казва на Сакине да изведе Байрам, защото не отговоря за действията си.

„Не пускай ръката ми“, еп.127 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.127 (Diema Family) - какво ще се случи...

Г-жа Фериде връща обратно, клиентите, който загуби компания „Челен“ заради скандалното видеото. Дженк разбира, че несправедливо е обвинил шеф Ферхат. Вижте още какво ще се случи...

Зайнеп съобщава на Сакине, че ще пътува за България, а майка ѝ забранява да ходи, защото Мехди може да си помисли нещо…

Малко по-късно Сакине идва при дъщеря си. Зайнеп я пита, защо не е оставила този човек да си отиде, че никога не са имали полза от него.

-Но дъще... Хората... Няма ли да кажат, че не си се грижила за собствения си баща?

-Какво ме интересуват хората, какво ще кажат, майко? Кой от тях знае през какви страдания съм минала? Никой не знае. Ти също не знаеш, майко. Не мога да спя под един покрив с този човек. Той отново ще ме тормози, както преди – казва Зайнеп.

-Права си, дъще- признава Сакине. - Не можах да те защитя, когато беше малака, но сега ще го направя. Байрам си е същият Байрам, но Сакине вече не е същата. Този човек ще напусне къщата утре сутринта. Той ще си тръгне, мила..

-Мамо, искам само да сме спокойни и щастливи, моля те. Нека не изпитваме повече тази болка – отвръща Зайнеп.

-Няма да го преживеем отново, дъще. Отсега нататък всичко ще бъде както казваш, скъпа моя. Наистина ти обещавам. Ти си единственото нещо, което съществува за мен– казва Сакине.

-Мамо, аз... трябва да замина за България по работа, няма да съм тук известно време. Таткото може да създаде проблеми. Не искам да се тревожа за теб – обяснява Зайнеп.

-Какво искаш да кажеш, че заминаваш? Къде отиваш? С кого? - пита изненадана Сакине.

-Мамо, отивам с г-н Баръш – отговоря дъщеря ѝ.

-Кой друг ще бъде с вас или ще бъдете само? – задава въпроси Сакине.

-Мамо, казах ти, че отивам по работа, това не е меден месец – обяснява Зайнеп.

-Не можеш, дъще! Подобно нещо е невъзможно! В хотел с непознат мъж!- възмущава се Сакине.

-Мамо, моля те, не говори глупости. Имах доста тежък ден, не ме натоварвай и ти – казва Зайнеп.

-Разбирам! Искаш да подлудиш Мехди! Разбирам това много добре! – отвръща Сакине.

-Мамо, това си е моята работа. Трябва ли да мисля за това какво ще каже Мехди сега? Как ще се почувства бившият ми съпруг? Майко, не знам в какъв свят живееш, но не си мисли, че го правя, за да ме ревнува Мехди. Това е моята работа и аз ще направя всичко както трябва – казва Зайнеп.

-Не можеш, дъще! Не се инати! – забранява Сакине.

- Майко, темата е приключена. Това е нормално бизнес пътуване. Ще бъде по-добре, ако свикнеш с това – губи търпение Зайнеп.

-Добре, дъще. Легни си, поспи малко… – знае си своето Сакине.

Мехди решава да се погрижи за бащата на Зайнеп...
Мехди решава да се погрижи за бащата на Зайнеп...

Сутринта Зейнеп излиза от къщата и вижда бившия си съпруг зад волана на кола, паркирана на улицата. Тя чука по прозореца на колата, за да го събуди и го пита: Тук ли си спал, Мехди?

-И на теб добро утро, Зейнеп - отговаря мъжът и слиза от колата.

-Мехди, слушай, това изобщо не е смешно! - казва Зайнеп с глас, изпълнен с възмущение. - Не можеш да прекараш нощта тук, като спиш до вратата!

-Майка Сакине ми се обади снощи. Дойдох да взема чичо Байрам – отговоря Мехди.

-Къде ще го заведеш? – интересува се Зайнеп.

-В къщи. Той отново ти създава неприятности – казва Мехди.

-Мехди, това са мой проблеми, които не те засягат – отвръща Зайнеп.

-Майка ти ми ме извика, разбираш ли? Сине, помогни ми – помоли ме тя. Аз също не съм твой проблем, но остана с мен в болницата. Месеци наред ползвахме една възглавница… – обяснява Мехди.

-Мехди, ще закъснея за работа. Обадих се на някои болници, имат свободни легла. Ако иска, нека си тръгне, ако не иска - негов проблем. Той така или иначе никога не е слушал никого – казва Зайнеп.

-Той не може да прави каквото си иска. Той ще избяга и ще страда отново. Трябва да го подкрепим. Ти си му дъщеря, знаеш ли това? – пита Мехди.

-Като негова дъщеря направих всичко, което можах. Животът си е негов, ако иска, нека отиде в болницата, ако не иска, това си е негов проблем. Разбрала съм, че хората не се променят – отговоря Зайнеп.

-Не, хората се променят – отвръща Мехди.

-Все още не съм видяла тези, които са се променили – казва Зайнпе.

-Тогава гледай по-внимателно! - съветва Мехди. - Искам да говоря с теб за Дилара. Ако закъсняваш за работа, ще те закарам. Ще говорим по пътя. По-късно ще дойда да взема Байрам и да го заведа – казва Мехди

Мехди пита Зайнеп, защо шефът ѝ е подарил толкова скъп подарък на Дилара, а тя му отговоря, че не вижда нищо лошо в това.

Пред офиса Мехди вижда Баръш и нарочно излиза от колата, за да му покаже, че той е докарал Зайнеп.
Баръш пита Зайнеп, дали са се сдобрили, а тя ме казва, че и дума на може да става. Баръш  я пита, дали не дава надежда на Мехди.
Баръш пита Зайнеп, дали са се сдобрили, а тя ме казва, че и дума на може да става. Баръш я пита, дали не дава надежда на Мехди.

По-късно Баръш пита Зайнеп, дали с Мехди не са се сдобрили, а тя му отговоря, че за това и дума не може да става.

-Прекара нощта с него в болницата, а след това Мехди беше пред дома ти. Дали той не си мисли, че може са се сдобрите? Аз не се притеснявам от това, че ти може да се сдобриш с Мехди, а дали показваш добре на събеседника си, какво мислиш и чувстваш – обяснява Баръш.

Зайнеп му отговаря, че е прав, но тя е била задължена да се погрижи за Мехди, защото близките му били заминали, а след това той намерил и довел баща ѝ. Тя му казва, че всичко се случва толкова бързо, че тя не може да контролира положението.

-Зайнеп, не ме разбирай погрешно, но за да се защитиш, ти трябва да знаеш, какво очаква от теб другия човек! Ти уверена ли си, че Мехди не очаква нищо от теб и възприема действията ти, както ти мислиш? – пита Баръш.

-Аз му показах много добре, че не може да бъдем заедно! – отговоря Зайнеп.

-Да, така си мислиш ти, но дали така мисли Мехди е съвсем друго нещо – казва Баръш.

По късно Зайнеп и колежката ѝ получава по един служебен автомобил. Двете момичета са много щастливи.

Нух, Джемиле и Мюжган се връщат от гостуването си при Зелиха, а Дилара им разказва за това, което се е случило с Мехди, че Бурхан и хората му са го пребили, а снощи баща ѝ е стоварил целият си гняв на нея.

Мюжган се опитва да се обади на Бурхан, но разбира, че той е закрил номера си. Тя се ядосва, че не е трябвало да заминава, че всичко се е случила, заради нея.

Мехди води Байрам в дома си и без да пита никой го настанява в стаята на Бенал
Мехди води Байрам в дома си и без да пита никой го настанява в стаята на Бенал

Мехди води Байрам в дома си и го отвежда в стаята му и едва тогава разказва всичко на сестрите си.

-Откъде дойде това, сине? - пита Мюжган с възмущение в гласа. - Ще приемеш бащата на момичето, което те заряза? Трябва ли да се грижиш за него?

-Како, почакай, нека ни обясни - казва Джемиле.

-Какво може да ни обясни той? Той не ни пита дали може да остане, а казва, че ще остане. Той вече е решил! Планирах тази стая за Бенал! Добре, тя си тръгна, но може да се върне след няколко дни.

-Како, можеш ли да говориш по-тихо? - пита Мехди. – Бедният, ще ни чуе. Слушайте, ще помогнем на някой, който е останал сам и има нужда от помощ. За мен Байрам и Бенал са едно цяло, нищо не се е променило. И двамата са нашето семейство. На кого да помогнем, ако не на близките си?

-Близки? Нека Бог ни пази от такива близки! Собствената му дъщеря не го приема в дома си и Сакине го изгони. И този човек сега ще бъде на нашите глави? - ядосана е Мюджан.

-Какво ще правиш, сестро? Ще отидеш при Бурхан ли? - пита Мехди.

-Какви са тези думи, Мехди? Наистина говориш глупости. Ако е необходимо, ще отида при майка си в Ерзурум, но няма да остана под един покрив с този човек!

-Добре. Помисли за тази възможност, защото Байрам ще остане тук – казва Мехди.

-Тогава аз излизам! На разходка, за да подишам малко свеж въздух. Задушавам се в тази къща – казва Мюжган.

-Не, како, не можеш да отидеш - забранява Мехди. - Това копеле е на свобода, търся го навсякъде. Не знаеш какво е замислил. Не можеш да излизаш без мен. Слушай, фактът, че Байрам е тук, също е добър за нас!

-Той не може да стои на краката си. Поверяваш ни на този човек? – възмущава се Мюжган.

-Како, нали преди две минути каза, че няма да ме огорчаваш? Не прави това – казва Мехди и излиза.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.129 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.128 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.127 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.126 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.125 (DiemaFamily) какво ще се случи