Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.7 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Сватбата на Зайнеп и Мехди няма да мине по план. Неканени гости ще развалят всичко. Вижте още какво ще се случи в епизод 7 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 13 януари 2022 по Diema Family от 22:00 часа

В епизод 6 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Мехди е изненадан, че Зайнеп си е променила решението и иска да се омъжи за него. Всичко се случва много бързо и двамата са сгодени.


НА КРАТКО какво се случва в 7 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ който може да гледате от 22:00 часа на 12 януари 2022 по Diema Family:

Преди церемонията Зайнеп се съмнява, дали постъпва правилно и казва на Мехди, че не може да се омъжи за него .

Нермин прочита съобщението, което Зайнеп и е изпратила и започва да се тревожи за нея.

Сакине моли Зайнеп, да не я лишава от щастието да види дъщеря си омъжена.

Мехди също е на път да се откаже от брака със Зайнеп, но сестра му го моли да не го прави, защото ще станат за срам, а майка им няма да го преживее.

Нермин се обажда на Фарук и го моли да отиде и намери Зайнеп.

Зайнеп след миг на колебание казва „Да“ на Мехди.

Джелел идва на сватбата и следва бой между него и Мехди.

Зайнеп е ядосана, че Мехди се е сбил с Джелал, а не се е обадил на полицията.

Ядосан, че Зайнеп не може да го разбере Мехди ѝ показва вратата , а тя без да се замисля си тръгва, но пред вратата се сблъсква с Фарук. Идват и приемните и родители, които както Фарук не могат да повярват, че тя се е омъжила!


„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.8 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.8 (Diema Family) какво ще се случи

Нермин е разочарована, от постъпката на Зайнеп. Сакине лъже, че Фарук е полубрат на Зайнеп. Нериман иска да анулира брака на Зайнеп и Мехди. Зайнеп не...

Облечена в бяла рокля, Зейнеп седи пред тоалетката. Чуваме гласа ѝ на заден план: „В деня на сватбата си, не чувствах, че това съм аз. Бях като листо, което се носи по вятъра и не знае накъде ще полети. Не можех да дишам. Сърцето ми непрекъснато биеше, сякаш не можеше да се побере в гърдите ми. В главата ми се появи неясна болка. Напрежението в мен само нарастваше. И най-лошото е, че не бях доволна от себе си. Сякаш бях изгубил самоличността си. Съвестта ми взе връх и се опита да заглуши всички други чувства."

Емине поглежда в стаята и пита приятелката си дали е добре, а Зайнеп я пита, дали знае какво тя прави?

-Ако ме питаш, ти сама се съсипа, но вече е твърде късно. Погледни ме, изглеждаш великолепно. Усмихнете се малко. Връщам се долу - казва Емине и си тръгва.
-Наистина ли съм се съсипала? Какво ще стане с мен след всичко това? - пита се Зейнеп сама. -Ех, само ако имах баща, който да ме хване за ръка и да ме отведе оттук. Ако беше казал: - Дъще, твоето щастие е по-ценно от всичко останало. Каквото и да решите, аз ще те подкрепя. Може би тогава нямаше да чувствам такава болка – мисли си момичето.

Нермин прочита съобщението, което Зайнеп и е изпратила и започва да се тревожи за нея.

В същото време в дома на приемните ѝ родители. Нермин слиза долу и пита Асие дали мъжът ѝ е в къщи и като разбера, че не е, иска веднага да ѝ донесе телефона. Асие се опитва да ѝ каже, че Екрем е забранил, но Нермин я заплашва, че ще я изгони. Прислужницата донася телефона на Нермин, който Екрем ѝ каза, че трябва да скрие от жена му.

Нермин активира телефона си и прочита съобщението, което ѝ е изпратила Зайнеп:

"Скъпа моя майко, прости ми. Оставих нашите мечтите на половината път. Не знам дали ще ми простиш, но ако не го бях направила, нямаше да спазя детското си обещание. Нямаше да мога да продължа напред. Надявам се, че един ден ще ми простиш за постъпката ми."
Преди церемонията Зайнеп се съмнява, дали постъпва правилно и казва на Мехди, че не може да се омъжи за него

Преди церемонията Зайнеп се съмнява, дали постъпва правилно и казва на Мехди, че не може да се омъжи за него

Действието отново се връща в къщата на Мехди. В стаята, където е Зейнеп, се чука на вратата. Зайнеп бързо изтрива с ръка облените си в сълзи очи и казва: -Моля. Влиза Мехди и я пита дали е готова. Зейнеп кимва с глава, става от стола си и тръгва с Мехди. Миг по-късно телефонът ѝ започва да вибрира, но тя вече не го вижда, обажда се Нермин. Младоженците слизат долу. Гостите ги аплодират, възхитени от красотата на Зейнеп.

-Красива си! Дано и твоето бъдеще да е толкова красиво - казва Джемиле, сестрата на Мехди. - Вижте как си подхождат! - казва Сакине. - Вярно е, пасват си много добре! Вие двамата изглеждате очарователно -потвърждава Емине. -Преди да започне церемонията, кажете нещо за чувствата си - пита Нух, приятелят на Мехди, който записва всичко с телефона си. - Вълнуваш ли се? – пита Нух първо Мехди, а той му отвръща, че малко. Нух се обръща към Зайнеп: -Булка, разкажи ни нещо за чувствата си…. Зайнеп обаче блуждае с недоумяващи очи.
-Аз... не мога да го направя - казва Зейнеп.
-Какво имаш предвид, че не можеш? - пита Мехди и поклаща невярващо глава.
-Прости ми, не мога да се оженя за теб – казва Зайнеп и бяга в стая на горния етаж.

Сакине моли Зайнеп, да не я лишава от щастието да види дъщеря си омъжена

Веднага след нея тръгва Сакине и я моли да не прави така.. -Дъще, моля те, недей да правиш това. Досега не съм била поканена на нито един от рождените ти дни. Сестра ти избяга и се омъжи, а брат ти умря. За първи път в живота си имам възможност да видя един щастлив ден на детето си. Умолявам те, дъще! – умолява я Сакине.

-Имах мечти, свързани с твоето щастие, майко, но бракът с непознат мъж не беше в тях. Моля те, не ме карайте да го правя – признава Зайнеп.
-Слушай, Мехди е много добър човек. Ще бъдеш много щастлива с него, повярвай ми. Ако си тръгнеш сега, осъзнаваш ли какви руини ще оставиш след себе си? Умолявам те, дъще, не ме лишавай от това щастие. Ще кажа сега на Джемиле да каже на Мехди, че всичко е наред, нали?

Мехди също е на път да се откаже от брака със Зайнеп, но сестра му го моли да не го прави, защото ще станат за срам, а майка им няма да го преживее.

В същото време Мехди и Нух седят на една пейка.

-Не, братко. Никой не може да ме постави в това положение – казва Мехди, изправя се на крака и иска да си тръгне, но приятелят му го спира. Джемиле излиза от къщата и казва на брат си, че булката го чака вътре, а той ѝ казва, че Зайнеп все още не се е омъжила, а вече е с единия крак навън от дома ми.

Джемиле му казва, че такива неща се случват на булките. В деня на сватбата те са много разтревожени.., а той трябва да е спокоен и да разбира Зайнеп, защото светът ѝ изведнъж се е променил и се е паникьосала и разстроила. Но всичко вече е наред. И му казва да помисли за майка си, защото са поканили много гости и майка им няма да понесе този срам и този път няма да могат да я спасят.

-Давай, брат! В противен случай и аз ще ти се разсърдя - казва Нух. -Няма да кажем нищо на никого и ще вземеш бедното момиче, ще го приемем в нашия кръг. Ние сме едно семейство и ще решим всичко заедно – казва Джемиле.

Мехди си поема дълбоко дъх и се връща в къщата...

Нермин се обажда на Фарук и го моли да отиде и намери Зайнеп.

Междувременно Нермин притеснена се обажда на Фарук и го моли да помогнат на Зайнеп, защото е сигурна, че нещо са направили на дъщеря ѝ! -Какво мога да направя, госпожо Нермин? - пита Фарук безпомощно.

-Никой освен теб не може да ми помогне. Ти си единственият, който ми остана! Умолявам те, поне ела с мен! Екрем е много груб, имам само теб! Кой знае в каква беда се е забъркала дъщеря ми?! Този неин баща е най-лошата твар! Със сигурност е вкарал дъщеря ми в неприятности! - казва паникьосана Нермин.-Добре, успокой се, аз съм с теб! Просто ми кажи какво да правя?- казва Фарук -Слава Богу. Фарук, благодаря ти много. Ще ти изпратя адреса на Зейнеп, веднага отиди там и я намери. Каквото и да се случва, спри я. Ще убедя Екрем и ние ще дойдем! – отговаря все така притеснена Нермин.

Зайнеп след миг на колебание казва „Да“ на Мехди

Мехди и Зейнеп вече седят на сватбената маса. Когато служебното лице я пита дали е съгласна да се омъжи за Мехди, Зейнеп отговаря с "да" след миг колебание. Сакине въздъхва с облекчение.

В случая с Мехди потвърждаването на желанието им да се оженят е само формалност. Официалният представител ги обявява за съпруг и съпруга, а тълпата от гости аплодира. Започва веселбата придружена от музика и танци.


Джелел идва на сватбата и следва бой между него и Мехди.

Неочаквано се появяват Джелал с хората си и се изправят срещу Мехди.

-Какво правиш тук? - пита ядосан Мехди. -Знам, че имаме някои проблеми. Но когато отиде на училище, когато отиде в армията и когато отвори работилницата си, аз бях до теб, брат ми. Не трябваше ли да дойда и на сватбата ти сега? Господи, булката ти е красива като Мис света. След като си се омъжила за човек като Мехди, ще видим какво ще ти се случи? – отвръща Джелал.-Какво ще стане с мен? - пита го без да се страхува Зейнеп.-Значи не си казал на жена си за конфликта между теб и баща ми? - прави се на изненадан Джелал и казва на Зайнеп, че си е мислел, че тя знае за конфликта на Мехди с баща му. Мехди губи търпение и му казва да се маха, а той му казва, че иска да подари на булката злато и вади от джоба си жълтъци и ги изсипва пред Зайнеп. Мехди губи самообладание и го удря в лицето. Останалите гости ги разтървават и извеждат Джелал и хората му от празненството.
Зайнеп е ядосана, че Мехди се е сбил с Джелал.

Зайнеп е ядосана, че Мехди се е сбил с Джелал.

Зайнеп ядосана казва на Мехди да дойде на себе си и да погледне какво прави! -Никога повече не се бъркай в моите работи - казва Мехди на жена си, възмутен, че Зайнеп се е намесила в разговора между него и Джелал.

Обидена, Зейнеп бяга в къщата. Майка ѝ и снаха ѝ тичат след нея.

-Зейнеп, скъпа, какво правиш? Опитваш се да ни злепоставиш? - пита Мюжган и хваща снаха си за ръка. -Стига! Кой кого посрами! Каза ли го на брат си, който започна боя?- избухва Зейнеп. -Зейнеп, той е мъж. Ще бъде така, както той казва. Всичко, което прави Мехди, е добро. Ще мълчиш и ще си знаеш мястото си, скъпа. Ела, красавице – отвръща Мюжган.

-Тогава сте избрали грешната булка! - казва Зайнеп.-Казвам го аз от много време, но никой не ме слуша - признава Мюжган.

- Хайде, скъпа, да се върнем на сватбата. Цялата улица чака – моли я сестрата на Мехди.-Няма да се върна на тази сватба! - Зейнеп иска да добави още нещо, но замълчава, виждайки съпруга си на входната врата.

-Сестра, излез навън - нарежда Мехди, Сакине и Мюжган послушно напускат къщата. Мехди се изправя пред жена си и казва, сватбата все още е приключила и трябва да излязат.

-Първо ще ми обясниш какво целеше този човек?! Какво има между теб и баща му? Какво ще стане с мен?- казва Зейнеп с твърд, без възражения тон.

Мехди признава на Зайнеп, че бащата на Джелал е убил неговия. Но Зайнеп, не може да приеме, че той се е сбил с Джелал, защото има полиция и правосъдие, и е трябвало да се обърне към тях!

Мехди признава на Зайнеп, че бащата на Джелал е убил неговия и сега е в затвора. Зайнеп го пита, защо не и е разказал, а Мехди и отвръща, че дори и да и е разказал, това е нямало да промени нищо!

-Мехди, недей да говориш така, сякаш това е свършена история от миналото. Едва изтръгнаха този човек от ръцете ти. За един миг се превърна в съвсем друг човек – отвръща Зайнеп, а той ѝ казва, че е такъв.
-Какво имаш предвид, че си такъв? – пита тя.
-Приличам ли на човек, който може да търпи такова поведение? Този човек е мошеник. И той се държи така, защото съм се намесил в неговите планове, разбираш ли? – обяснява Мехди.
-Защо правиш това? Няма ли полиция? Няма ли правосъдна система? Нима не знаеш, че насилието поражда насилие? Нима не знаеш, че днес си спечелил, но утре може да загубиш? Смяташ ли, че е правилно да се бият хора? Какво си мислиш, Мехди? - все още не разбира Зейнеп поведението на Мехди.
-Ти не ме разбираш, нали? – отвръща Мехди.
-Разбирам, но и ти ме разбираш. Коя би искала да остане омъжена за такъв мъж? – казва Зайнеп.
-Досега бях търпелив с теб, но недей да изчерпваш търпението ми. Ако възнамеряваш да си тръгнеш, заповядай, вратата е там. - посочва Мехди с ръка посоката, като подканя Зайнеп да си тръгва - Давай, давай.
Мехди показва вратата на Зайнеп, а тя без да се замисля си тръгва, 
но пред вратата се сблъсква с Фарук. Идват и приемните и родители, които
 както...

Мехди показва вратата на Зайнеп, а тя без да се замисля си тръгва, но пред вратата се сблъсква с Фарук. Идват и приемните и родители, които както Фарук не могат да повярват, че тя се е омъжила!

Зайнеп си тръгва, без да се замисли. Когато отваря вратата, тя застава като притисната в ъгъла. Защото пред вратата стои... Фарук!

-Зейнеп, защо изглеждаш така? Да не си се побъркала? Какво се случва тук? - пита учуден Фарук, оглеждайки Зайнеп от главата до петите.

Смутената Зейнеп се обръща към съпруга си, чието лице също е придобило въпросителна физиономия.

-Мехди, ако ни позволиш, ние ще поговорим за малко - казва тя.
-Какво става, братко? – пита Мехди. -Не се меси в това – отвръща му Фарук, като му показва с ръка да си върви.-Не размахвай ръце си тук - предупреждава Мехди и хваща съпругата си за ръката, за да я издърпа. -Махни си ръцете! - заповядва Фарук. Възмутен Мехди го избутва навън и го пита, кой е той.-Кой си ти, че да ме разпитваш?! – пита Фарук и хвърля заплашителен поглед към съперника си. -Аз съм съпругът на Зейнеп – отговоря Мехди.

Фарук поглежда невярващо Зейнеп и пита: Ти се омъжи за този идиот?

В този момент юмрукът на Мехди се стоварва върху лицето на новодошлия. Фарук се приземява на земята.

Приемните родители на Зайнеп се появяват в двора.

-Зейнеп? - пита шокирана Нермин.
-Мамо? Татко? – изненадана е да ги види Зайнеп.
-Кой са тези? - пита смаяният Мехди, който изобщо не разбира какво се случва.
-Засрами се! - казва Екрем, като гледа с отвращение приемната си дъщеря.
-Какво си направила? - пита невярващо Нермин.
Коментарът на  Зейнеп:
Коментарът на Зейнеп:
„Всъщност Фарук дойде, за да ме забере. Какво щеше да се случи, ако бяха дошли пет минути по-късно? Може би ако бях срещнала Фарук малко по-далеч, щях да се чувствам различно? Може би щях да преживея нещо съвсем различно? Но животът искаше друго. Видях го! Точно когато отворих вратата. Не пет минути по-късно или по-рано. Точно в този момент“
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.10 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.9 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.8 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.6 (Diema Family)- какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.5 (Diema Family) какво ще се случи