Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.14 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Зайнеп помага Мехди да бъде освободен от ареста и обвиненията. Тя отказва на Фарук да замине в Лондон. Вижте още какво ще се случи в епизод 14 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 24 януари 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.15 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.15 (Diema Family) какво ще се случи

Зайнеп се среща с Кибрит, а тя я упреква. Мехди казва на Зайнеп да не дава фалшиви обещания на Кибрит. Бенал е доволна, че бракът на...

В епизод 13 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Мехди предлага на Зайнеп да се разведат, а тя приема и отива на летището, за да се срещне с Фарук и за първи път в живата си взема решение, мислейки за себе си.


НА КРАТКО какво се случва в 14 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ който може да гледате от 22:00 часа на 24 януари 2022 по Diema Family:

Зайнеп отказва на Фарук да замине с него в Лондон.

Мехди се притеснява за децата и се чуди, кой може да го е подал жалба в полицията.

Зайнеп казва на Сакине и Байрам, че ще се разведат с Мехди и вече няма да зависят от никого.

Сестрите на Мехди научават, че брат им е арестуван, а Мюжган обвинява Зайнеп, че брат ѝ е в това положение, заради нея.

Зейнеп отива в полицейския участък, за да разбере какво е положението на Мехди, но се страхува да се срещне с него очи в очи.

Зайнеп намира параграф, който ще помогне Мехди да бъде освободен от ареста и обвиненията.

От социалния дом, в който е настанена Кибрит се обаждат на Зайнеп да отиде, защото момичето било неспокойно и искало да избяга.
Зайнеп отказва на Фарук да замине с него в Лондон.

Зайнеп е на летището и се среща с Фарук.

-За момент си помислих, че няма да дойдеш, толкова се уплаших. Но само за миг. Съжалявам, че се усъмних в теб. Всичко е готово, за всичко съм се погрижил - казва Фарук и посяга към куфара си.

- Хайде, обявяват полета ни – подканя я той.

-Фарук, спри. Нека първо да поговорим - предлага Зейнеп.

-Ще поговорим, но вкъщи ще имаме достатъчно време. Вече не е нужно да се притесняваш за нищо. Говорих с адвокатите, този абсурден брак бъде анулиран възможно най-скоро. Погрижих се и за семейството ти. Утре майка Нермин ще пристигне с първия полет. В къщата има камина, представяш ли си? Точно както винаги си искала. Хайде да тръгваме! – въодушевява се Фарук.
-Фарук, няма да летя с теб! - казва Зейнеп.
-Моля? Какво имаш предвид, като ми казваш, че няма да летиш? – пита той.

-Виж, не мога да тръгна с теб. Досега правех всичко, което другите искаха от мен. Опитах се да изпълня желанията им, защото така са ме учили. Мислех, че ще бъда спокойна, ако другите са щастливи. Но никой не беше щастлив. Ако тръгна с теб, ще се чувствам така, сякаш предавам собствения си живот. Не искам да си тръгвам с теб, това са твоите мечти, твоят план. Много, много съжалявам, но няма да летя с теб – категорична е Зайнеп, а Фарук я пита, че след като е така, защо е дошла до тук.
Зайнеп слага в ръката му пръстена, който е получи от него, и казва: Дойдох, за да ти го върна. Мисля, че заслужаваме нормално сбогуване.

Фарук хвърля пръстена на земята с ярост.

-Фарук, трябва да ме разбереш – казва Зайнеп.
-Какво да разбера, Зейнеп? Че никога не си ме обичал? – пита Фарук и хваща Зайнеп за ръката и ѝ казва: Слушай, ако тръгнеш сега, знай, че няма връщане назад. Ако си тръгнеш, няма да ти простя!

Зайнеп му отговоря, да бъде така както той казва, и да си намери друга жена, която ще го обича. Зайнеп си тръгва.


В детския дом, където отведоха децата, Кибрит казва на социалната работничка, че батко ѝ Мехди не е направил нищо лошо, а полицаите са го арестували…
Мехди се притеснява за децата и се чуди, кой може да го е подал жалба в полицията.

Мехди се притеснява за децата и се чуди, кой може да го е подал жалба в полицията.

В същото време в полицейския участък Мехди говори с адвоката си и го пита къде са завели децата. Адвокатът му казва, че ситуацията е сериозна, защото е подаден сигнал и започва разследване, а също така са затворили работилницата и няма да я отворят, докато не плати голяма глоба. Мехди му казва за остави работилницата, а да му каже какво е станало с децата.

-Кибрит е изпратена в детски дом, а Йълдъз е пълнолетен и го пуснаха го – казва адвокатът.-Какво ще прави сега сам навън? – става ядосан от стола Мехди. - Той дори не може да се прибере у дома. Кой е направил това? -Изглежда да е човек, който иска да ви накаже за добротата ти. Сигурно много си го ядосал, щом е решил да ти отнеме хляба и децата - отговаря адвокатът. -Кой? Кажи ми – бесен е Мехди.-Ще се върна веднага – казва адвокатът, взема документите и напуска стаята.

Адвокатът се връща и му казва да му даде номера на жена си, за да и се обади. Мехди лъже, че утре жена му има важна работа и не иска да я тревожи.

Нух се обажда на Мюжган и ѝ казва, че са отвели Мехди в полицията. Сакине също чува, но не може да се свърже с дъщеря си.

Зайнеп казва на Сакине и Байрам, че ще се разведат с Мехди. И ако се наложи, ще работи на три смени, но вече няма да зависят от никого.

В същото време Зейнеп се прибира у дома. Тя влиза направо в стаята на родителите си и им казва, че са разговаряли с Мехди и са решили да се разведат.

-Дъще, ще се помирите! - казва Сакине.
-Мамо, не съм казал, че сме се скарали, а че се развеждаме – разяснява Зайнеп.
-Зейнеп, какво ще стане с нас? Къде ще отидем? - пита Байрам
-Татко, няма да останем без нищо. След шест месеца ще бъда адвокат, ще си изкарвам хляба! - отвръща Зейнеп.
- Не е толкова просто - отвръща баща ѝ.
-Защо да не е така? Ако майка ми поне веднъж беше помислила за мен, ако баща ми беше казал, че ще бъде с мен независимо от всичко, може би сега нещата щяха да са различни. Ако родителите ми ме бяха подкрепили, животът ми може би щеше да е съвсем различен. Защо мълчите? – пита Зайнеп.
-Дъще, Мехди вече е и наш син. И след нещо подобно... – отвръща Сакине.
-Майко, самият Мехди ми каза да си тръгна. Колко пъти ми е казвал това, откакто се оженихме, а вие все още не можете да го разберете? Не искам отново да преглътна гордостта си и да остана тук. Главата в сърцето ми, озаглавена "Мехди", приключи. Благодарна съм му, че помисли за нас и ни осигури дом, но... Не можем да останем в него, разбира се. Вече няма да сме в тежест на никого. Това е възможност за нашето семейство. Мамо, не гледай надолу. Не и ти, татко. Моля ви, изслушайте ме, погледнете в сърцето ми. Ако се наложи, ще работя на три смени, но вече няма да зависим от никого. Досега чаках някой да ни спаси, но сега аз ще спася вас! Моля ви, просто ми кажете, че сте с мен! Достатъчно ми е да го почувствам. Преди да дойда тук, продадох колието. Имаме пари, за да останем в хотел за няколко дни. Докато се преместим, нека нещата ви да останат тук – казва Зайнеп и тръгва да излиза, но Сакине я спира, като я пита, дали знае, че Мехди е арестуван!
- Какво?! -Байрам също е изненадан.

Сестрите на Мехди научават, че брат им е арестуван, а Мюжган обвинява Зайнеп, че брат ѝ е в това положение, заради нея.

В същият момент Мюжган се втурва в стаята и по-скоро заповядва, отколкото моли да поговори със Зайнеп.

Зейнеп следва зълва си в коридора. -Заклела си се, че ще съсипеш живота на Мехди, нали? - пита Мюжган с обвинителен тон.

-Какво съм направил? - пита Зайпен, защото не я разбира.
-Кой е наклеветил Мехди? Екрем или брат ти? Със сигурност любовникът ти е отговорен. Или може би и двамата? - ядосана е Мюжган.
-Сестра, ние не знаем какво е станало! се изказва. Мама ще чуе, моля те... Зейнеп, не й обръщай внимание. Тя не знае какво говори! – намества се Джемиле

Сакине излиза от стаята. -Ела и ти, дай ѝ медала - Мюжган се обръща към нея. - Гордейте се с дъщеря си. Всички вие се обединихте, за да направите живота на моя Мехди черен. Бог да ви накаже! – нарежда сестрата на Мехди.

-Стига вече! - избухва Зейнеп и казва - Мълчах от уважение, но това вече е прекалено! Знай си мястото! – не издържа Зайнеп.
-Искаш да ми покажеш къде е място ми ли? Давай, покажи ми! – бясна е Мюжган.
-Сестра, моля те. Сега ли е моментът да спорим? - Джемиле се опитва да успокои сестра си.
-Кога, ако не сега? Какво още трябва да се случи с Мехди? – пита Мюжган. -Моля те, мама ще чуе – моли я Джемиле да спре.
-Нека чуе! Нека види какво е направила снаха ѝ! – не се спира да нарежда Мюжган.
-Колко врагове има Мехди? Казваше, че никой не може да му направи нищо, и какво стана?- Зейнеп пита.
-Върви, дъще! Виждаш, че Мюжган е разстроена! – намесва се Сакине.
-Кълна се, Зейнеп, че ако нещо се случи на моя Мехди... ще те унищожа! Никой няма да може да те спаси! – не спира сестрата на Мехди.
-Мюжган! - казва Байрам, който също е излязъл от стаята. - Ако още веднъж се обърнеш към дъщеря ми по този начин, ще заговоря по друг начин. Ако си сестра, дръжте се подобаващо. Дъщеря ми е адвокат, не можеш да ѝ говориш, като някоя селянка!

Възмутена Мюжган си тръгва. Зейнеп облича палтото си и излиза от къщата. Джемиле я следва и казва: Съжалявам за сестра си. Тя е много тъжна, сама не знае какво казва. Ако майката я чуе, ще я смъмри.

-Добре, не се притеснявай за това – отвръща Зайнеп.
-Обади се, когато разбереш нещо – казва Джемиле.
Зайнеп се обажда на майка си Нермин и ѝ казва, че са арестували Мехди и я пита, дали знае, дали баща ѝ не е забъркан в това, а Нермин и казва, че е Екрем не може да направи такова нещо.
Зейнеп отива в полицейския участък, за да разбере какво е положението на Мехди, но се страхува да се срещне с него.

Зейнеп отива в полицейския участък, за да разбере какво е положението на Мехди, но се страхува да се срещне с него.

Зейнеп отива в полицейския участък, за да разбере какво е положението на Мехди. Разрешават ѝ да влезе в килията. Зайнеп влиза и поглежда към Мехди, който седи с гръб към нея, и... си тръгва, отказвайки се от възможността да говори с него. Мехди дори не знае, че Зайнеп е все още в Турция.

Зейнеп се връща у дома. Влиза в кухнята, където я чакат всички членове на семейството, с изключение на Зелиха.

-Моля те, кажете ни какво се случва? Как е Мехди? Видя ли го?- пита Джемиле. -Ситуацията не е никак добра. Мехди е добре, не се притеснявайте. Адвокатът му, г-н Хюсеин, се е погрижил за всичко. Утре ще се яви пред съда и ако всичко е наред, ще го освободят. Но ако това не се случи, да помислим какво да кажем на госпожа Зелиха – казва Зайнеп.-Ако не го освободят, колко време ще остане там? - пита Джемиле, а Зайнеп и отговора, че до следващия процес, поне три месеца.

Прибирайки се в спалнята си Зайнеп се обажда в детския дом, за да се чуе с Кибрит, но възпитателката не ѝ разрешава, защото било много късно.

Зайнеп намира параграф, който ще помогне Мехди да бъде освободен от ареста и обвиненията.

На следващия ден Зейнеп се среща с адвоката на Мехди пред сградата на съда.

-До сутринта четох разни закони, макар че ти със сигурност знаеш по-добре, но... открих нещо, което може да ни помогне - заявява Зайнеп и изважда от папката си документ. - Семействата или настойниците на деца или млади работници трябва да подпишат договор, а Кибрит няма законен настойник... казва Зайнеп.-Държавата е нейният законен настойник. Според закона детето трябва да отиде в център за грижи - заявява Хюсеин. -Така е, но Мехди смята, че законът е такъв, какъвто той си мисли, че е. Не можем ли да се позовем на добрите му намерения? – пита Зайнеп.- Да, вероятно ще изберем този начин на защита – казва адвокатът.-Ще му бъде ли разрешено да си тръгне? - Зейнеп пита. -Ще направя всичко възможно това да се случи - уверява Хюсеин. -Видяхте ли сте с него? Добре ли е? -пита Зайнеп, а адвокатът ѝ казва, че е добре, да, не се притеснява. -И попита ли за мен? – пита Зайнеп. -Дъще, търсиш ли посредник? Поговори с него лице в лице – отговоря Хюсеин.

Изведнъж телефонът на Зейнеп звъни - това е приятелката ѝ от университета, която я пита къде е, и че до изпита има само половин час. Зайнеп и отговоря, че е заета и не може да дойде на изпита!

-Имаш изпит? - пита адвокатът. -Да, но делото на Мехди е по-важно. Може би мога да помогна по някакъв начин – отговоря Зайнеп.-Имаме установена линия на защита, към която ще се придържаме. Все още нямаш диплома, не можеш да го представляваш – казва адвокатът и казва на Зайнеп да отива на изпита, а той ще се погрижа за всичко.
Мехди е освободен и пита приятеля си, дали Зайнеп е заминала с онзи негодник, а той му казва, че се е притеснявал за майка му, затова не е отишъл у тях, за да провери какво става!
От социалния дом, в който е настанена Кибрит се обаждат на Зайнеп да отиде, защото момичето било неспокойно и искало да избяга. Зайнеп отива да се срещне с Кибрит.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.101 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.100 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.99 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.98 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.97 (Diema Family) какво ще се случи