Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.118 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

Мехди уверява Зейнеп, че не стои зад стрелбата по двете къщи. Дженгиз дава 24 часа на Мехди, за да му върне парите. Вижте още какво ще се случи в епизод 118 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 17 юни 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 117 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Мехди съобщава на Дженгиз, че напуска бизнеса му, а в отговор хората му обстрелват къщите на Баръш и Зейнеп.


НА КРАТКО какво се случи в епизод 118 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 17 юни 2022 по Diema Family:

Мехди уверява Зейнеп, че не стой зад стрелбите по двете къщи.

Мехди отново посещава Дженгиз в затвора, а той му дава срок от 24 часа, за да му върне парите.

Мехди се измъчва, че е застрашил живота на близките си и не знае как да се справи с проблемите си.

Али Раза моли за помощ Сади, приятел от младежките години.


След нападението на хората на Дженгиз, Нермин и останалите отиват в къщата на Барис. Зейнеп разговаря с Баръш в кухнята, когато изведнъж на вратата се звъни.

Всички се страхуват, че бандитите отново са дошли. Али Риза и Баръш се приближават предпазливо до вратата. Отварят вратата и виждат... Мехди. Той ги пита, какво се е случило и дали са добре. След което се обръща към Зейнеп и я пита, какво става и защо телефонът ѝ е изключен.

-Прости, Мехди, но не намерих време да ти отговоря, докато обстрелваха къщата ми. Не ми е добре, след това, което се случи – отговаря тя.

Мехди я пита, какво е станало, а тя му отговаря, че не знае и май трябва да го попита него, може да има някаква представа.

-Ясно, явно не знаеш какво се случи, Мехди - заявява Баръш. – Влез, трябва да поговорим.

Всички влизат във всекидневната.

-Как смееш да идваш тук, Мехди - пита разстроената Сакине. - Имам само едно дете в този живот! Дадох агнето си на вълка, за да го пази, нека Бог ме накаже!

-Майко, моля те - казва Зейнеп.

-Сакине е права. Почти не умряхме! – казва Нермин. -Почти не умряхме заради теб! Колко пъти още ще посягаш на това момиче?

-Мехди, наясно ли си с какви хора си се забъркал? - пита Зейнеп. - Не само обстрелваха къщата ни, но и хвърлиха това вътре. - Тя показва на бившия си съпруг тухла с писмо. -Една за мен и друга - за Барис - казва тя.

-Мехди, те нахлуха в къщата -казва Баръш. -За Бога, защо си толкова изненадан? Кажи ни какво се случва?

-Аз си тръгнах от този човек, от Дженгиз - обявява Мехди. -Наехме къща, преместихме се там. Слушай, Зейнеп, ти и Бог сте ми свидетели. Нямам нищо общо с тези хора. Не съм човек, който би поискал пари от когото и да било, знаете го добре. Няма да подам ръка на никого за пари.

-Знам, Мехди. Точно както знам, колко много си се доверил на тези хора. Виж в какво положение сме!

-Права си - признава мъжът. - Доверих се на грешните хора, но се върнах на мястото си. Осъзнах, че моят дом е мястото, където съм роден и израснал. Какво да ви кажа сега? Сигурно ви е минало през ума, че зад всичко това стоя аз. Че аз бях този, който насочи и стреля с пистолета. Но аз не съм човекът, който ще го насочи към вас и ще натисне спусъка. Аз съм човекът, който ще ви защити от оръжието. Това се отнася за всички тук. За теб, също, Баръш – казва Мехди.

-Добре, Мехди. Какво се случва сега? – пита Баръш.

-Аз ще се погрижа за всичко- отговаря Мехди.

-Нищо не прави! Не решавай нищо повече – казва Нермин.

-Остави ни на мира! Поне веднъж остави дъщеря ми на мира – намесва се Сакине.

-Мамо Сакине, аз не съм ваш враг, не ме мислете за такъв, моля те. Казах на тези хора да вземат каквото искат от мен, но да не докосват близките ми. Сега е мой ред да си оправя с тях сметките! – казва Мехи.

-Идваха ли в къщата на кака Джемиле? - пита Зейнеп, той ѝ отговаря, че да.

-Мехди, какво говориш! - Бенал се изправя на крака. - Ами дъщеря ми!
-Дъщеря ти е добре! - отговаря мъжът. - Но ако беше с нея, нямаше да се налага да ме питаш това.
-За какво говориш? Смееш да ме обвиняваш! - възмущава се Бенал. - Ти... Ти ме заключи в една стая! Ти скри дъщеря ми от мен и все още се опитваш да бъдеш прав! Ти унищожи живота ми!
-Извинявам ти се за всичко – казва Мехди и излиза от хола. Баръш го следва и го спира пред вратата на изхода.
-Моля те, недей да правиш това, което си мислиш! Вижте в какво състояние са всички – казва Баръш.
-Адвокате, дайте ми дума, че няма да се месиш в това - изисква Мехди.
-Добре, няма да се намесвам. Не си единственият, който се грижи за Зейнеп, нейното семейство е и мое семейство – казва Баръш.
-Вие сте образован човек, живеете според буквата на закона, не разбирате езика на тези хора. Направи това, което аз не можах. Остани добър човек – заявява Мехди.
-Мехди, не прави всичко сам. Повярвай ми, няма да има връщане назад. Казвам го независимо от всичко, което преживяхме – отвръща Баръш.
-Адвокате, оттук нататък няма нищо друго освен смърт - заявява Мехди. - Отсега нататък не ми пука за нищо. Ако се намесиш в това, ще ми причините повече вреда, отколкото полза. Особено за близките ми. Поверявам ти ги! – Мехди напуска къщата на Баръш.

Действието се премества в затвора, където Дженгиз влиза в стаята за посещения. От другата страна на стъклото вижда да стои Мехди. Той сяда на един стол, взема слушалката в ръце и казва: -Дойде много бързо. Виждаш ли, ти накара нашите момчета да се притесняват. Да тичат от къща на къща. Наистина имаме нужда от пари, всичко струва пари.

-Ако знаех що за човек си, щях да те убия веднага – признава Мехди.
-Ако бях такъв човек, щеше да помислиш добре, преди да вземеш парите ми - заявява Дженгиз. -Времето за разговори свърши, трябват ми парите.
-Не се страхувам за живота си. Кажи на хората си, да не докосват никого. Ако искаш живота на някой, вземи моя. Дайте ми малко време и ще ти върна мръсните пари – казва Мехди.
-Прав си, много те изморихме. Дали двадесет и четири часа ще са достатъчни? Времето тече. Побързай! Дженгиз оставя слушалката.

Действието се връща в къщата на Барис. Адвокатът и чичо му са на терасата.

-Мехди има план в главата си – заявява Баръш. - Думите, които ми каза, не вещаят нищо добро. Чичо, това е сериозно, можеше да умрем. Помисли какво следва. Не можем да го отлагаме, трябва да направим нещо незабавно.
-Да, трябва да го направим - съгласява се Али Риза. -Ще направя каквото трябва, не се притеснявай!
Али Раза моли за помощ Сади, приятел от младежките години.

Междувременно Мехди и Нух стоят пред новия си дом.

-Кажи ми честно, какво е положението? – пита Нух. -Каквото и да се случи, ние с теб сме братя. Кой ще ни защити, ако не го направим сами? Разкажи ми всичко, за да можем заедно да защитим семейството си.

-Нух, направих голяма грешка - признава Мехди. -Повярвах на този Дженгиз и той ни завлече в това блато. Нападнаха къщите на Зейнеп и Баръш, като стреляли по прозорците, докато не счупили всичките.

-Какво! – видимо уплашен е Нух. - Какво казваш? Случило ли се е нещо с някого?

-Не, нищо не се е случило… Помниш ли нощта, когато ме удари? Болеше ме, но ти беше прав. През цялото време си бил прав, братко – признава Мехди.

-Защо не веднага? Седяхме тук, без да знаем нищо. Какви са намеренията им? Какво искат тези хора от теб? Могат ли да убият някого?"

-Нищо няма да се случи, аз съм тук – казва Мехди, като прегръща приятеля си. - Докато дишам, ще ви защитавам, не се притеснявай. От теб искам само едно - да се грижиш за Мюжган и сестра ми. Дори с цената на собствения си живот ще защитя всички вас.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.125 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.124 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.123 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.122 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.121 (DiemaFamily) какво ще се случи