Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.113 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

Баръш е много ядосан на сестра си, че му се бърка в живота. Йозлем взема решение и напуска братята и чичо си. Вижте още какво ще се случи в епизод 113 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 10 юни 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 112 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Сестрата на Баръш няма намерение да позволи на Баръш и Зайнеп да се оженят. Мехди поставя условие на Бенал.

НА КРАТКО какво се случи в епизод 113 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 10 юни 2022 по Diema Family:

Баръш е много ядосан на сестра си, че му се бърка в живота и отново е говорила със Зейнеп и семейството ѝ.

Зейнап се опитва да разбере, защо Йозлем така постъпва.

Джемиле и Нух напускат дома на Нермин.

Йозлем решава да напусне братята си и чичо си.

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.114 (DiemaFamily) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.114 (DiemaFamily) какво ще се случи

Бенал оставя дъщеричката си на Зайнеп и без никой да я види напуска къщата на Нермин, но дали Мехди ще я остави при Зейнеп? Вижте още...

Нух пита Джемиле, дали е казала на Мехди, че те повече няма да се върнат в онази къща, а тя му отговаря, че е говорила с него и му е казала някой нещо, но живота си е негов и той трябва да реши какво да прави.

Нух казва на съпругата си, че днес ще отиде да види още няколко къщи и я моли да не се притеснява и ядосва, че всичко ще се оправи.

Баръш побеснява, след като разбира, че сестра му е била в дома на Нермин. Йозлем обаче не смята да промени мнението си и продължава да се противопоставя на връзката му със Зейнеп.
Мехди споделя на Нух, че всички си мислят, че той се опитва да ги нарани, а той просто защитава любимите си хора.
Мехди споделя на Нух, че всички си мислят, че той се опитва да ги нарани, а той просто защитава любимите си хора.

Междувременно Нух се среща с Мехди.

-Каза ми да дойда и аз дойдох. Какво става? – пита Нух.

-Няма поздрав за добро утро? Но ти си прав, Нух тази работа не е за мен – отвръща Мехди.

-Сега ли разбра, Мехди? Кога ще оставиш тази работа? – пита Нух.

-Това не е толкова просто... След като съм дал дума... Ти ме познаваш- отговаря Мехде.

-Извикаме, за да ми кажеш това ли? – казва Нух.

-Ти си най-добрият ми приятел в този живот – отвръща Мехди.

-Мехди, не съм ти ядосан - заявява Нух. - И няма да съм. Може ли една мандарина да се превърне в ябълка? Удря ли брат брат си и прегръща ли го след това отново? Но не става въпрос за мен, ти нараняваш всички!

-Аз наранявам всички, нали? Знаеш ли, какъв е проблемът ми, Нух? Всички мислят, че ги наранявам. Моят проблем е, че искам да защитя семейството си. Защитавам тези, които обичам. За кого работя? За кого се боря? За кого се върнах от оня свят? Що се отнася до моя жимот, няма проблем, но Бенал искаше да вземе дъщеря ми. Ако това беше твоето дете, щеше да ме разбереш. Сърцето ми бие само за нея. Никой не може да я отдели от мен – опитва се да обясни поведението си Мехди.

-С Джемиле си тръгваме, Мехди - обявява Нух. - Може би тя вече ти е казала това.

-Заради мен, нали? – пита Мехди.

-Ние не сме хора, които принадлежат на този свят, в който ти се опитваш да живееш – заявява Нух.

-Къде ще отидете? – пита Мехди.

-Ще видим – отговаря Нух.
„Не пускай ръката ми“, еп.170 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.170 (Diema Family) - какво ще се случи...

Дженк и Азра виждайки колко е щастлива г-жа Фериде, сърце не им дава да ѝ признаят истината. Сумру се обажда на Баръш, който е разтревожен за...

Джемиле споделя на Зайнеп, че се е уморила да бъде между Мехди и Нух, а Зайнеп ѝ отговаря, че много добре я разбира, защото единият и е мъж, а другия брат.
-Има ли къде да отиде? – пита Зейнеп.

-Нух обеща да го организира – отговаря Джемиле.

-Но, докато Нух организира нещата, както каза майка Нермин, този дом е и ваш дом, не се притеснявайте да останете – казва Зайнеп.

-Благодаря ти, Зайнеп. Аз също не искам да оставям Бенал и Мюжган, но… -отвръща Джемиле. Зайнеп я успокоява да не се притеснява за тях, защото тя няма да разреши на никой да им причини лошо.

-Зайнеп, как ще ти се отблагодарим, не знам? Ние толкова лошо ти причинихме, а ти винаги ни се притичаш на помощ? Желая ти много щастие с Баръш – казва Джемиле.
Султан разказва на Нермин и Сакине, какво е говорила Йозлем, че обвинявала Зайнеп, че всичко правила за Мехди, но тя се възхищава на Баръш, който защитил Зайнеп, а Йозлем поставил на мястото ѝ.

Али Раза казва на Баръш да не обръща внимание на действията на сестра си, защото тя се опитва да направи това, което мисли, че е правилно.

-Чичо, аз също не харесвам, че Мехди постоянно е под носа на Зейнеп! Но когато Бенал се обади, аз бях със Зайнеп, как да не помогнем на жената?!

-Те завинаги ли ще останат в къщата на Нермин? – пита чичо му.

-Не, но откъде да знам – чуди се Баръш. -Аз знам, че Зайнеп няма да направи нещо, което да ме обиди или огорчи. Имам ѝ доверие. – казва Баръш.
Нух и Джемиле напускат къщата на Нермин.
Нух и Джемиле напускат къщата на Нермин.

Нух и Джемиле излизат от къщата на Нермин, влачейки куфари след себе си.

-Цвете мое, недей да правиш така. Не се натъжавай! – казва Нух.

-От една страна, ме боли отвътре, а от друга, чувствам се така, сякаш от мен е паднала голяма тежест - казва Джемиле. - Когато това се случва, си мисля, че предавам Мехди и другите. Емоциите в мен се смесват. Ще мине ли?

-Това ще мине. Всичко ще бъде наред, Джемиле. Ще видиш, че това ще е добре за Мехди. Ще си тръгнем, ще го оставим сам, за да може да намери себе си, нали? Не разваляй днешното ни щастие, моля те – казва Нух.

-Добре, прав си. Къде ще отидем?- пита Джемиле.

-Не знам, ще видим – отговаря Нух.

-Какво имаш предвид под "ще видим"? Къде ще бъдем тази нощ?- пита жената.

-Кълна се, че не знам. Нали сме заедно. Има ли значение къде ще бъдем? – отвръща Нух.

Двойката, в добро настроение напуска къщата на Нермин.

Зайнеп и Баръш се срещат край Босфора. Баръш се извинява на Зейнеп, заради сестра си. Зайнеп му казва да не се разстройва, защото човек не може да си избере семейството, а тя го знае най-добре от всички и трябва да приемат сестра му, такава каквато е.

В същото време Мехди се прибира в пустия си палат и вижда стария си куфар с инструменти и си спомня за предишния си живот, когато сестра му беше жива, когато за първи път срещна Зайнеп.

-Преди всичко можеше да поправиш, майстор Мехди… - говори си сам Мехди.


В същото време Бенал прегръща дъщеря си, като ѝ говори, че може от всички да я защити, но не и от баща ѝ.
Йозлем напуска братята и чичо си.
Йозлем напуска братята и чичо си.

В къщата на Баръш, Александра спуска куфара на Йозлем по стълбите. Саваш влиза във всекидневната, където е сестра му и я пита изненадан, къде е тръгнала с този куфар. Йозлем му отговаря, че и е дошло до гуша от всичко и си тръгва. Саваш се опитва да я спре.

-В тази приказка аз съм вещица със зло сърце. Нека да е така, нека всички да мислят така. Искам само Баръш да не се разстройва. Може да мислите друго, но единственото ми желание е да не казвате, че съм бил прав. Ако майка ни беше тук, всичко щеше да е различно. Тя щеше да знае какво да прави. Исках да не усещате липсата ѝ, но не успях. Аз не съм като нея – казва Йозлем.

-Не, како, ти винаги си била много добра, а и сега си такава. Но моля те, опитай се да разбереш Баръш. Той наистина обича Зейнеп. Кой може да устои на това чувство? Ще оставиш ли брат си сам в щастливия му ден?- пита Саваш.

-Саваш, казах това, което исках да кажа. Ще бъде по-добре, ако си тръгна. Време е да си вървя – казва Йозлем като се изправя, хваща ръката на брат си и го гали по бузата.

-Ще изгоря целия свят, ако от главата ти падне дори един косъм - казва тя. -Како, няма ли да се сбогуваш с чичо си и брат си? – пита Саваш

-Пазете се – отвръща Йозлем като целува брат си и излиза от къщата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.125 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.124 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.123 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.122 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.121 (DiemaFamily) какво ще се случи