Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.110 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

След разговора със сестрата на Баръш, Зейнеп обмисля да се раздели с Баръш. Бенал си е събрала багажа, за да напусне Мехди, но дали ще успее? Вижте още какво ще се случи в епизод 110 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 7 юни 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 109 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Йозлем иска от Зайнеп да изчезне от живота на Баръш. Бенал иска да напусне къщата на Мехди.


НА КРАТКО какво се случи в епизод 110 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 7 юни 2022 по Diema Family:

Али Раза дава съвети на Баръш как да постъпи със Зейнеп.

Нух признава, на Мехди, че не иска да бъде част от живота, който води в момента.

След разговора със сестрата на Баръш, Зейнеп обмисля да се раздели с Баръш.

Нермин съветва дъщеря си да послуша сърцето си.

Бенал събира вещите си, за да напусне къщата на Мехди, но дали ще успее?


Вечерта Али Раза води Баръш на кръчма и му дава съвети как да постъпи със Зейнеп, че ако я обича трябва да ѝ признае, пък каквото ще да става.


Нух отива в кабинета на Мехди и го пита как е ръката му?

-Раната от куршума ще заздравее, с нея нямам проблем, но не знам как ще заздравее раната нанесена ми от моя приятел? – пита Мехди.

-Мехди, никога не съм допускала грешка в отношенията си с теб. Познаваш ме много добре – отговаря Нух.

-Но аз не мога да те позная! Каквото и да е, каквото и да ни се случва, брат ми няма да върши работи зад гърба ми – отвръща Мехди.

-Спри! Наистина не те познавам. Човекът, когото виждам, не е Мехди, когото познавам. Ние с теб работехме здраво, но хлябът на масата ни винаги беше купен с честни пари. Ние с теб преминахме през богатство и бедност, но никога не ни се е налагало да сме благодарни на някого! Какво се е промени сега, господин Мехди? Този замък, тази сауна, тези хора наоколо... Прости ми, приятелю, но не искам да бъда част от това, просто не мога – признава Нух.

-Някой каза ли ти, че трябва да си част от това, което не искаш? Храната, която сме купили, с мръсни пари ли е? Знаеш това по-добре от всеки друг, не е ли така? Ела и бъди до мен. Ще спечелиш парите си честно. Мислиш ли, че заради това как изглеждам сега, съм престанал да бъда човек? – пита Мехди.

-Добре, не си престанала да бъдеш човек - признава Нух. - Но замислял ли си се какво иска Дженгиз от теб? Може да си мислиш, че си упорит, но властта трови човека. Когато беше в затвора, какво видя в теб този човек, че ти повери цялото си богатство? Какво иска той? Какви са очакванията му? Той закри очите ти, а с помощта на парите те измъкна от затвора. Защо, Мехди? – пита Нух.
В същото време действието се премества в стаята на Бенал, където виждаме, че тя приключва с опаковането на нещата си и се свързва с приятелката си.
-Гюлпери, какво направихте? - пита тя. - Успяхте ли да подготвите документите?

-Договорът е готов. Веднага щом пристигнеш, можем да го подпишем – отговаря приятелката ѝ.

-Благодаря ти, ще подпиша всичко утре, когато пристигна там. И още нещо, имам нужда от място, където да живея за известно време. Ако апартаментът на първия етаж все още е свободен, ще го наема – казва Бенал като прибира в чантата си златна гривна. - Добре, ще се видим утре, довиждане – казва Бенал.

Действието прескача на следващия ден. Зейнеп разговаря с Нермин. Майка ѝ казва, че не може да я посъветва, какво да постъпи с Баръш.

-Не разбирам, госпожа Йозлем. Как може да реагира така?. В края на краищата тя няма причина да ми задава такива въпроси. С Баръш имаме спокойни и хубави отношения. Не знаем какво ще се случи в бъдеще – казва Зейнеп.

В този момент телефонът на Зейнеп звъни. Вижда, че е Баръш, а Нермин я насърчава да му вдигне. - Сигурно момчето е уплашено, притеснено. Каквото и да говори Йозлем, Баръш заслужава обяснение.

Но звъненето спира, преди Зейнеп да се реши да отговори.

-Мамо, проблемът не е в думите на Йозем. Проблемът е, че тя е права. Какво ще стане, ако нещо се случи с Баръш заради мен? Ако рискува живота си заради мен? Не мога да позволя това да се случи, няма да съм спокойна. Трябва да махна от Баръш от живата си, преди да е станало твърде късно – обяснява Зайнеп.

-Зейнеп, Баръш ми звъни - съобщава Нермин и взема мобилния си телефон в ръка. Тя отговаря на обаждането. - Здравей, Баръш?

-Обадих се на Зейнеп, но тя не отговаря - съобщава Баръш. - Започнах да се притеснявам, затова дойдох да я видя.

-Не се притеснявай, Зейнеп е добре. Тя е на горния етаж, вероятно си взима душ. Когато излезе, ще ѝ кажа да ти се обади – отговаря му Нермин.

-Не, вече съм близо. Имам добри новини за вас. Ако е възможно, ще се видя със Зейнеп – отвръща Баръш, а Нермин му казва, че го чакат.

-Мамо, трябваше да кажеш, че съм заета - казва Зейнеп, която не харесва как изглежда и ще трябва се срещне с Баръш след няколко минути.

-Човекът каза, че ще дойде. Ако не искаш, не излизай да го видиш. Няма да го поканя да влезе – заявява Нермин.

-Не може, мамо. Не може да го лъжа – казва Зейнеп.

-Какво ще правиш, Зейнеп? Ще скъсаш ли с това момче? Колко време няма да се виждаш или да говориш с него? Докога ще бягаш? Все пак този човек е твой шеф – пита Нермин.

-Права си -признава Зейнеп. -Ще напусна работа, ще си потърся друга. Няма да мога да продължа тази връзка при тези обстоятелства – отговаря Зейнеп.

-Така ли мислиш? Наистина ли ще скъсаш с него? Добре, дете мое! Ако е необходимо, ще отворим адвокатска кантора за теб. Слава Богу, вече може да си го позволим. Но работане е там, а тук – казва Нермин като посочва сърцето си – Послушай какво казва сърцето ти, Зейнеп!

Чува се, че някой звъни.

-Ще говоря с него, а ти в никакъв случай не излизай - казва Нермин и тръгва към вратата.

-Зейнеп, приключили ли вече? - пита Баръс.

-Зейнеп е заспала, вероятно от стрес. Ако искаш, ще я събудя – предлага Нермин.

В същото време Зайнеп ги подслушва скрита зад отворената врата на терасата на втория етаж.

-Не, няма нужда. Тези дни бяха тежки за нея, оставете я да си почине. Нося ви прекрасни новини. Намериха стрелеца и той си призна за всичко – съобщава Баръш.

-Какво искаш да кажеш, Баръш? - Нермин е изненадана. -Благодаря ти, Боже, не мога да повярвам.

-Парите, които Екрем е превеждал в сметката му, са взети като доказателство – обяснява Баръш.

-Но те няма да направят нищо на Екрем? Той няма да бъде наказан? – пита Нермин.

-Е, случаят е отворен. Но докато се крие в чужбина, ще отнема време. Едно нещо обаче е сигурно - той няма да се върне в страната, не се притеснявай – успокоява я Баръш.

-Слава Богу. Нека да е далеч от всички нас. Благодаря ти много, Баръш – отвръща Нермин.

-Когато Зейнеп се събуди, кажи ѝ, че съм се обадил. Тази вечер ще я заведа на важна вечеря, аз ще ѝ изпратя съобщение, но тя може да не го види – казва Баръш, а Нермин му отговаря да не се притеснява, ще предаде на Зейнеп.

Бенал е събрала багажа си, но вижда, че млякото на бебето е свършило и слиза в кухнята, за да напълни шишето.

В кухнята е Джемиле, която от притеснения за брат си, не изглежда въобще добре. Джемиле забелязва, че Бенал иска да си замине с бебето и се обажда на Мехди, за да му съобщи.


Какво ще направи Мехди, дали ще позволи на Бенал да си тръгне?

Наистина ли, Зайнеп ще се раздели с Баръш? Ще отиде ли Зейнеп на важната среща, на която я покани Баръш?


Предстои да разберем съвсем скоро….

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.125 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.124 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.123 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.122 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.121 (DiemaFamily) какво ще се случи