Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.109 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

Йозлем иска от Зайнеп да изчезне от живота на Баръш. Бенал иска да напусне къщата на Мехди. Вижте още какво ще се случи в епизод 109 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 6 юни 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 108 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Мехди прекарва нощта в дома на Зайнеп. На Нух му писва Джемиле постоянно да го обвинява, а Мехди винаги да е прав.


НА КРАТКО какво се случи в епизод 109 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 6 юни 2022 по Diema Family:

Джемиле научава за раната на Мехди и се притеснява за него. Междувременно в дома на Саваш новината за случката в дома на Нермин предизвиква кавга.

Бенал иска да напусне къщата на Мехди.

Йозлем иска от Зайнеп да изчезне от живота на Баръш, като иска да ѝ даде пари за това.


Джемиле забелязва червено петно върху ръкава на ризата на брат си.

-Какво е това? Това кръв ли е? - пита притеснена Джемиле, Мехди я успокоява, че е обикновено петно.
-Не, това е кръв! Дайте ми да го видя - Джемиле сваля ризата на Мехди и вижда на ръката му окървавената му превръзка. - В какво пак си се забъркал? Джемиле пита брат си, как е получил раната? Мехди признава на сестра си, че са стреляли по Зейнеп и семейството ѝ пред къщата им и ако не е бил там е можело да се нещо лошо със Зейнеп.

Джемиле е ужасена, когато разбира, че брат ѝ е прикрил Зайнеп със собственото си тяло.

- Нима нямаше кой друг да я защити? Нямаш ли семейство, Мехди? Имаш дете, което те чака. Ти си баща! Имаш и жена. Спомняш ли си, че се оженихте? Имаш и сестра, която наскоро загуби сестра си. И аз те чакам тук. Имаш Нух, приятелят ти, който се е отказала от всичко заради теб. Какво е това? Всички ние от едната страна, а Зейнеп - от другата. Чуй ме, вече нямам брат или сестра, които да погребвам. Сърцето ми няма да понесе това. Стига вече, моля те, стига! В същото време виждаме, че Бенал ги слуша и наблюдава от стълбището.

Действието се пренася в къщата на Баръш. Емине разказва на Саваш за вчерашните събития пред къщата на Нермин. Изведнъж Йозлем, която чу всичко от коридора, влиза в стаята.

-За какво говорите? - пита жената, заемайки заплашителна поза. -Какво имаш предвид, че Баръш е можел да бъде уцелен?
-Какво искаш да кажеш, Емине? Можеш ли да ни обясниш? - пита Саваш който също е много развълнуван.
-Нека ви обясня, нищо не се е случило, за Бога. Моля ви, да се успокоите! – казва Емине.
-Да се успокоим ли? Как да се успокоя, когато казваш, че Баръш е можел да бъде застрелян! Чуй, може би за теб това не е нищо необичайно, но за нас е като сцена от филм на ужасите. Ние не живеем такъв живот! – казва ядосана Йозлем.
-Како, успокой се! Нека да чуем и да се опитаме да разберем. А ти ни обясни, моля те – опитва се Саваш да успокои сестра си.
-Какво да разбирам, какво да слушам, за Бога! Тя казва, че са стреляли в Баръш, какво има за разбиране тук?! – много се ядосва Йозлем.

Действието се пренася в къщата на Нермин, където между Нермин и Сакине отново има разногласия.

-Виждаш ли, г-жо Нермин, не си забравила какво е да си господарка? – пита Сакине, като енергично бърше масата пред Нермин.
-Сакине, защо правиш това, нима някой те е карал да вършиш това? Сакине, какво искаш? Защо за всички проблеми и беди ме обвиняваш? - пита Нермин.
-Г-жо Нермин, вие не може да говорите така с мен, аз не съм дете. Виждате ли, аз не съм единственият човек, който прави грешки… – отговоря Сакине.
- Сакине, защо правиш така? Приятели или врагове сме? Много ми омръзна това – казва Нермин.
-И аз съм. Много съм уморена от случващото се. Вчера ми казахте, че ще заведете дъщеря ми в Лондон. Г-жо Нермин, от страха, който преживявам, съм много уморена – отвръща Сакине.
-Ето защо ти казах това. На три години ли е Зейнеп, за да я хвана за ръката и да я отведа? Нима тя няма собствен живот, нима не взема собствени решения? Нима тя няма ум? В крайна сметка тя ще реши. Сакине, защо си причиняваме това? Ние сме едно и също. В очите на детето ние сме майки. Имаме ли право да се караме за майчинството? – пита Нермин.
-Виждате ли, госпожо Нермин, вие сте я отгледали, тя е израснала до вас. Защитавахте я, подкрепяхте я, хранехте я. Не мога да кажа нищо, но аз... аз бях тази, която я носеше в корема си. Простете ми, но никога няма да разберете какво означава това – отвръща Сакине.
-Стига! -последните думи на Сакине явно трогнаха Нермин. -Гневът ти ме унищожава. Много ме обиди. Поне веднъж остави гнева си зад гърба си. Нека ти кажа нещо. Правиш го, без да се замисляш. Ако беше наясно, нямаше да казваш толкова тежки думи с такава лекота – казва Нермин.

Междувременно Йозлем излиза от къщата и се обажда на Нермин, за да ги покани на кафе със Зайнеп, защото иска да поговори нещо с тях.

Йозлем затваря и си казва: "Фалшивият диамант Зейнеп. Името ми да не е Йозлем, ако не спася брат си от това проблемно семейство.

Действието се пренася в къщата на Мехди, където Бенал говори по телефона, отвън до басейна и разбираме, че тя иска да се върне на работа.

Зейнеп пристига в ресторанта, където Нермин и Йозлем вече я чакат.

-Искам да говоря с теб - обявява сестрата на Баръш. - Поканих и госпожа Нермин, защото, доколкото виждам, тя е единственият разумен човек в семейството ви.

-Не преувеличавайте. Дъщеря ми е толкова разумна, колкото и аз – отвръща Нермин.

-Скъпа Зейнеп, ти си много добро момиче, добре образовано. Въпреки че си закъсняла, си израснала в богато и образовано семейство. Виждам как този контраст в живота ви се е отразил. Въпреки че си израснал в съседство с госпожа Нермин, къщата, в която си се родил, е твоята съдба – обяснява Йозлем.

-Това е едно наистина деликатно въведение в разговора. Очаквам с нетърпение продължението – отвръща Зайнеп.

-Исках да говорим културно, като хора. Чух какво се е случило. - заявява Озлем.

-Преживяхме много неприятно събитие, казва Нермин.

-Според мен това е ужасяващо събитие. Днес или утре пак заради теб на Баръш може да се случи нещо подобно – казва Йозлем като насочва погледа си към Зейнеп. - Това не те ли притеснява? Вчера брат ми можеше да пострада. Самата мисъл за това ме плаши.

-Госпожо Йозлем, ако нещо се беше случило с Барис или с някой друг, който беше там вчера, наистина нямаше да мога да живея с угризения - уверява я Нермин.

-Но от подобни събития трябва да се извлече поука, нали? - Йозлем заявява повече, отколкото пита. - Човек получава уроци от живота. Затова е време да стоиш по-далеч от Баръш, Зейнеп.

-За какво говориш сега? Това някаква шега ли е, скрита камера ли е? - пита изненадана Зайнеп и се оглежда, сякаш наистина търси камера.

-Не казвам, че трябва веднага да изчезнеш от живота му, но искам да напуснеш работата си в кратки срокове. Ще ви напиша добра препоръка, а освен това ще ви изплатя обезщетение в размер на едногодишната ви заплата. Но, моля ви, не изкарвайте брат ми от пътя му!!!

-Госпожо Йозлем, що за наглост е това? - пита възмутената Зейнеп. - Какво е това предлагане на пари? Сега в някакъв филм ли сме? Ако досега съм мълчал, то е само от уважение към вас.

-Дъще, успокой се - нежно я моли Нермин, а после решително се обръща към сестрата на Баръш: -Госпожо Йозлем, ние също сме се намесвали в живота на Зейнеп навремето, но резултатът никога не е бил добър. Виждам, че и ти искаш да се намесиш в живота на Баръш.

-Зейнеп е голямо момиче, тя сама взема решенията си. Ние можем само да я подкрепяме!

-Добре, съгласена съм с всичко, което казахте. Но искам да ти задам един въпрос, Зейнеп - обявява Йозлем. - Каквото и да ти се случи, винаги ли ще бъдеш с Баръш? Обичаш ли го с цялото си сърце? Готова ли си да поемете риска, независимо какво ще се случи? Можеш ли да ми отговориш? Зейнеп мълчи.

-С ваше разрешение - Йозлем става от масата и напуска помещението.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.125 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.124 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.123 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.122 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.121 (DiemaFamily) какво ще се случи