Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.108 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

Мехди прекарва нощта в дома на Зайнеп. На Нух му писва Джемиле постоянно да го обвинява, а Мехди винаги да е прав. Вижте още какво ще се случи в епизод 108 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 3 юни 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 107 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Зайнеп разбира, кой е стрелял по тях. Всичко се повтаря! Отново е насочен пистолет срещу Зайнеп и Нермин, но Мехди ги спасява…


НА КРАТКО какво се случи в епизод 108 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 3 юни 2022 по Diema Family:

Мехди иска да отиде на хотел, но Зайнеп и Нермин настояват да остане в дома им.

Баръш изпитва смесени чувства, въпреки че благодари на Мехди, че ги е спасил, той се дразни, че ще остане в дома на Зайнеп, но въпреки това лъже и изпраща полицаите, които дойдоха в дома на Нермин.

Сакине обвинява Нермин, че Зайнеп е можела да умре, заради нея.

Мехди се ядосва, когато разбира, че Нух е шофьор на Баръш.

На Нух му писва от отношението на Джемиле към Мехди. Двамата се карат.


Джемиле се обажда на брат си, за да разбере къде е.

-Някой звъни – казва Зайнеп, която помага на Мехди да се облече, след като направи превръзка н ръката му. -Джемиле е. Пазете тишина – казва Мехди.-Мехди, ти къде си? – пита Джемиле.-Има работа, не ме чакайте, ще се прибера късно – отговаря Мехди. -Мехди, как може така? Остави другите да работят, ти току-що излезе от затвора. Бенал се притеснява за теб, аз също. Мехди, да не се е случило нещо, не ме плаши?! – отвръща Джемиле.-Како, не се притеснявай, аз имам работа, момчетата не може да се справят без мен, но ако ти ми направиш вкусна закуска, обещавам, че сутринта ще съм си у дома – казва Мехди и ѝ затваря.

-Защо не искаш да се прибереш вкъщи? – пита Зайнеп.

-Сестра ми, толкова много изстрада, а тя не обича такива неща – отговаря Мехди.

-Не, няма да ти позволя да си тръгнеш – казва Зайнеп.

-Зайнеп, това не е правилно, ще отида на хотел. Ще кажа на момчетата да ми донесат чисти дрехи – отвръща Мехди.

Нармин се намесва, като казва, че той е в това състояние, заради нея, затова настоява да остане тази нощ в дома ѝ.

В този момент се чука на входната врата. Жените бързо прибират аптечката и окървавените превръзки. Нух отива до вратата и пита, кой е? Зад вратата му отвръщат, че е полиция.

Баръш отваря вратата и пита, какво искат. Един от полицаите казва, че се получили жалба за използването огнестрелно оръжие.

-Ние също чухме изстрели? Какво може да се е случило? Всъщност аз съм адвокат Баръш Тунахан – представя се Баръш.

-Получихме жалба за стрелба, а в къщата има ранени – казва полицая.

-Както ви казах и ние също чухме изстрели, но нищо повече от това не знаем Аз също съм притеснен, затова ще ви дам визитката си, там е моят номер, може да ми се обадите по-всяко време – обяснява Баръш и полицаите си тръгват, но срещат в двора Мето и хората.

-А тези хора, кои са? – пита полицая.

В този момент Зайнеп излиза и усмихната прегръща Баръш.

-Ще правим сватба, затова толкова много хора има – пояснява Баръш.

-Много щастие ви желаем – казва полицая и си заминават.

Мехди казва на Мето да му донесе чести дрехи от вкъщи и предлага на Нух да го закара.

-Няма нужда, какво ще им кажа като се прибера – казва Нух.

-Нух, вземи ключа от служебния автомобил, без това утре ще трябва да дойдеш в офиса – казва Баръш, като подава ключа от колата на Нух.

Така Мехди разбира, че Нух работи за Баръш.

Нух тръгва да излаза, но се връща и казва на Баръш, че не е имал време да каже на Мехди, а Баръш му отвръща, че е забелязал и му казва да побърза, за да не кара Джемиле да се притеснява.

Нермин все още е под въздействие от преживяното.

-Госпожо Нермин, всичко, което се случи мина и замина. Престанете да се тревожите! Всички сме добре – казва Султан.

-Боже мой, толкова години живях с този човек. Живеехме в една къща, отгледах дете с него. Не мога да повярвам, какво се случи. Ами ако нещо се беше случило с Мехди или Зейнеп? Ами ако куршумът беше улучил Зейнеп? Липсваха само няколко сантиметра. Може ли, човек да загуби ума си толкова много? И това е човекът, който ми беше съпруг, а на това дете го наричаше - баща. Ще полудея! – все още не може да повярва Нермин, че бившият ѝ съпруг е способен на това.

-За да може дъщеря ми да има друг живот, аз се отказах от нея. Дадох я със собствените си ръце. Липсваха ми косата ѝ, усмивката ѝ. Ти се грижеше за нея, отгледа я! Г-жо Нермин, Бог да ви благослови. Но трябва да си признавате? Тази вечер дъщеря ми можеше да умре заради вас! – обвинява я Сакине.

-Приятелко, защо предизвикваш нещастието? Молете се и благодарете, че Зайнеп е добре – казва Султан пита.

-И аз вече съм на ръба! Султан, не може винаги да се говори само за грешките на Сакине и нещастния ѝ съпруг. Днес заради вашето богатство и грешси, всички ние можехме да сме в беда - казва Сакине като насочва поглед към Нермин.

-Мамо, моля те, не говори така! Нищо не се е случило. Вместо да благодарите, вие спорите. Мамо, можеш ли да приготвиш стая за Мехди, за да може да си почине малко? – намесва се Зайнеп.

-Приятелко, аз ще ти помогна - казва Султан.

Баръш приключва разговора по телефона.

-Какво става, Баръш? Има ли новини? Намериха ли го? – пита Нермин.

-Не, но е ясно кой го е изпратил, има доказателства. Където и да е Екрем, ще го намерим, не се притеснявай. Той няма да може да избяга – отговаря Баръш.

-Знаеш ли, че и ти си в същата опасност като мен. Докато този човек се разхожда на свобода, ти си в опасност. Като се замисля, ти си причината Екрем да загуби парите си. Той иска да те убие толкова, колкото и мен. Ако Мехди не ни беше защитил, можеше дори да умреш – казва Нермин

-Какво да правим, госпожо Нермин? Ако не го намерим, утре той отново ще ни намери. Но не се притеснявайте, аз ще го намеря и ще го изправя пред съда със собствените си ръце. – заявява Баръш.

-Какво ще стане, ако го изправиш пред съда? Нищо няма да се с случи с него – отвръща Зайнеп.

-Нищо не се случва на лошите хора! Те правят каквото си искат и се държат на повърхността като хамсия! – намесва се Султан в разговора.

- Ако този мерзавец, признае, че е бил нает от Екрем, този ден ще дойде и Екрем ще влезе в затвора, ще видите – уверен е Баръш.

В същото време телефона на Баръш звъни, той вижда, че е Йозлем.

-Аз съм в офиса, како. Не се притеснявай, след малко тръгвам – Баръш приключва разговора и се обръща към всички: -Трябва да си тръгвам, за да не се притесняват вкъщи. А вие, моля ви, бъдете внимателни. Пуснете алармата и си легнете. Мехди, още веднъж бързо възстановяване. Това, което направихте, беше много смело. Благодаря ви от името на всички нас - казва Баръш и излиза от къщата.

Зейнеп води бившия си съпруг в стаята му. По-късно му носи чаша вода.

-Откога Нух работи за Баръш? - пита Мехди.

-Той не работи за Баръш, а с него - поправя го Зейнеп. - Аз също. Мехди, аз и Нух работим с Баръш и получаваме пари за труда си.

-Но това не е едно и същото – отвръща Мехди.

-Едно и също е. Знаеш ли през какво премина Нух, той остана без пари. Той продаде всичко заради теб. От неговата уста никога не съм чувал лоша дума за теб – казва Зайнеп.

-Ако само знаех, че всичко ще стане така... – отвръща Мехди.

-Какво щеше за направиш, ако знаеше? Можеше ли да направиш нещо? Ти беше в затвора, а Нух търсеше работа навсякъде. Той чука на всички врати и само Баръш му протегна ръка. Ако искаш да кажеш нещо на Нух... Благослови го и му кажи, че го обичаш. Той направи толкова много за теб. Сега си почини, а утре като се събудиш и ще бъдеш много по-добре. Приятна нощ! – казва Зайнеп.
Сутринта Нух разказва на Джемиле, че Мехди е разбрал за кого работи.
-Мехди се е почувствал много зле заради това. Затова не се е прибрал вкъщи снощи. Познаваш характера му. Десет пъти ти казах да си тръгнеш, преди той да разбере. Казах ти да оставиш този човек. Но, ти не! - казва разтревожена Джемиле.

-Джемиле, какво трябваше да направя? Щеше ли да си доволна, ако си бях тръгнала от него? Бяхме гладни, нямаше какво да ядем. Нямахме къде да живеем – пита Нух.

-Щеше да намериш нещо – отвръща Джемиле.

-Какво мога да намеря? Не можах да намеря нищо, бяхме гладни, казвам ти! Кълна се, че понякога изобщо не те разбирам. Вижте в какво състояние си и как се държиш. От колко време дъвкаме една и съща тема. Освен неща свързани с Мехди, не си казал нищо друго. Продължаваш да ме обвиняваш, а Мехди винаги е прав! Дори всичко около теб да гори, за теб това няма значение! Преди не беше такава. Търпеливо чаках да се опомниш, но се изморих. Казвам ти, разберете ме поне малко! Опитвам се да ти обясня спокойно, но не се получава. Опитах се да ти покажа добрите си намерения, но и това не се получи. Какво искаш да направя? Кажи ми и аз ще го направя, Джемиле. Трябва ли да стана като тези хора? – Нух посочва охраната пред прозореца. - Да тръгна ли по пътя на Мехди? Ще се облека в черно, ще ми дадат пистолет, бърза кола и ще тръгна да си играя на мафия. Може би тогава ще ме оцениш, а? Исках да печеля със собствената си кръв и пот, но ти не го оцени. Джемиле, не виждаш ли през какво преминават хората в тази и онази къща? Не си ли наясно с това? И всичко това заради Мехди, когото толкова много защитаваш. Ние не бяхме такива, бяхме добри хора. Може би имахме само коричка хляб, но бяхме добри и достойни. Уморен съм. Омръзна ми от проблемите на Мехди…. Аз също съм човек, аз също дишам! - продължава все по-развълнувано Нух. - Имам своята гордост и чест, стига вече!. Мъжът си тръгва, а Джемиле избухва в ридания.

Действието се премества в стаята на Бенал, която чу караницата между Мехди и Джемиле, и се навежда над креватчето на Мюжган и казва: -Красивата ми дъщеря, не се притеснявай за нищо. Ще те изведа от тази къща!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.125 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.124 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.123 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.122 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.121 (DiemaFamily) какво ще се случи