Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.10 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Зайнеп и семейството на Мехди отиват на гости на Нермин и Екрем. Дали ще научат истината, че Фарук не е брат на Зайнеп? Вижте още какво ще се случи в епизод 10 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 18 януари 2022 по Diema Family от 22:00 часа

В епизод 9 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Фарук моли Зайнеп да се разведе, а той ще се погрижи за нея и семейството ѝ. Екрем блокира кредитните карти на приемната си дъщеря.


НА КРАТКО какво се случва в 10 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ който може да гледате от 22:00 часа на 18 януари 2022 по Diema Family:

Зайнеп посещава Нермин и ѝ връща парите и взема нещата си. Тръгва си съсипана и със сълзи на очи, но в този труден за нея момент до нея се появява Мехди.

Мехди иска да се извини на Екрем и Нермин, и на предполагаемия ѝ брат.

Сакине моли Нермин заради щастието на Зайнеп да излъжат с Екрем, че Фарук е брат на Зайнеп.

Зайнеп и семейството на Мехди отиват на гости на Нермин и Екрем. Дали ще научат истината, че Фарук не е брат на Зайнеп?
Зайнеп посещава Нермин и ѝ връща парите и взема нещата. Тръгва си съсипана и със сълзи на очи, но в този труден за нея момент до нея се появява Мехди.

Зайнеп пристига в дома на приемните си родители и гледайки къщата си мисли, че не помни преди колко години е дошла да живее тук, но вече така е свикнала, че дори не гледа, когато слиза по стълбите. Но никога не е сънувала това място, защото човек вижда в съня си своя дом, но гласът вътре в нея и казвал, че един ден отново ще се върна на онова бунище, защото тя много пъти го е виждала в съня си.

Зайнеп вижда Нермин и тича към нея и двете се прегръщат.

-Този човек направи ли ти нещо? – пита Нермин, а Зайнеп ѝ отговоря, че не.
-Влез вътре да си поговорим като майка и дъщеря – предлага Нермин и прегърнати двете влизат в къщата.

В същото време Мехди пристига пред университета на Зейнеп и чака жена му да се появи. Накрая той спира едно момиче и го пита, дали не случайно не познава Зайнеп и дали вече си е тръгнала, а момичето му казва, че Зайнеп си е тръгнала отдавна.

Междувременно Зейнеп си събира вещите в куфар.

-Мамо, искам да ти дам това! Кредитната ми карта е блокирана, но аз донесох останалите пари. Днес или утре ще върна и колата - казва Зайнеп и изважда пачка банкноти.
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.11 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.11 (Diema Family) какво ще се случи

Мехди ядосан на Зайнеп, че го е излъгала за Фарук, напуска дома си. Какво ще направи Зайнеп? Ще прости ли Мехди на Зейнеп? Вижте още какво...

Нермин не иска да вземе парите и ѝ казва, че баща ѝ е направил това в гнева си, но тя винаги ще остане тяхна дъщеря.

Нермин не иска да вземе парите и ѝ казва, че баща ѝ е направил това в гнева си, но тя винаги ще остане тяхна дъщеря.

-Как може да ви се ядосвам, мамо?! Татко постъпи правилно. Не ми трябват парите ви, а вие. Пораснах. Скоро ще се дипломирам и ще стана адвокат. И всичко това благодарение на вас, мамо. Позволете ми да се изправя на собствените си крака – казва Зайнеп, а Нермин я пита дали е решила да продължи този брак, а тя ѝ отвръща, че в момента не знае какво да прави, но обещава да намери решение. -Но ще го направя, без да притеснявам никого, без да оставям руини след себе си - добавя Зейнеп.
-Не мисли за това. Не съм те възпитала да се тревожиш за това какво ще кажат и помислят другите – казва Нермин-

Не ме възпитахте да бъда егоист - добавя Зайнеп.

-Ако си тръгнеш сега, как ще успееш да се върнеш към предишното си състояние? Мислила ли си за това?- пита Нермин.
-Мамо, ти ме разбираш най-добре, знам го. Хвана ръката ми, когато никой друг не ме забелязваше. Вие ми дадохте дом, станахте моя майка и учителка. Стана моята сродна душа. Но отвътре усещам някаква празнота. Въпреки твоята любов и всеотдайността на татко Екрем, усещах голяма празнина в сърцето си. Не знам коя съм и към кое място принадлежа. Все още търся дома си! Много съжалявам. Моля те да ми прости! – казва Зайнпе.
Момичето хваща дръжката на куфара си и излиза от къщата. Пред майка 
си тя се опитва да бъде твърда, но навън дава воля на емоциите си. По 
лицето ѝ...

Момичето хваща дръжката на куфара си и излиза от къщата. Пред майка си тя се опитва да бъде твърда, но навън дава воля на емоциите си. По лицето ѝ се появяват сълзи. Вървейки по тротоара, тя среща Мехди, който я води в крайбрежно заведение.

-Много съм уморена, нямам сили! Когато се опитвам да направя едната страна щастлива, натъжавам другата. Майка Нермин ме посрещна на вратата. Тя така се радваше, че ме вижда. Защо всичко е толкова трудно? Защо не мога да им се отплатя за цялата им любов и усилия, които полагат за мен? Чувствам, че им го дължа. Нека никой не ме обича, нека никой не се грижи за мен. Нека никой не прави нищо за мен, не искам да дължа нищо на никого - признава Зайнеп.

Мехди не казва нищо, а само и подава дюнер, ядосана Зайнеп го пита, защо се интересува дали е гладна или не. - Ти ли ще решаваш вместо мен? Освен това откъде знаеш, че обичам лук? – ядосва му се Зайнеп.

-Предположих по начина, по който изглеждаш. Не можеш да ме заблудиш, ти също обичаш пикантна храна - отговаря Мехди.

- Моля те, не се притеснявай за мен!

-Не се притеснявам, не съм толкова загрижен. Въпреки това се чувствам длъжен да се погрижа за теб. Имам определени задължения към теб. В крайна сметка аз съм твой съпруг, нали? - казва Мехди, а Зайнеп му припомня, че техният брак не е по-любов.

Мехди иска да се извини на Екрем и Нермин, и на предполагаемия ѝ брат.

Зайнеп и Мехди се връщат вкъщи, а той казва на Зайнеп, да се обади и да каже на майка си Нермин, че цялото семейство ще отидат у тях, за да се извини за грешките си и нека да поканят и брат ѝ Фарук, за да се извини и на него.

На следващия ден Зайнеп изпраща съобщение на майка си Сакине да отиде в магазина на Султан, защото иска да говори с нея.

Преди да излезе Мехди дава пари на Зайнеп, като ѝ казва, че знае, че е върнала парите на майка си Нермин. Зайнеп се съгласява да ги вземе, но като започне работа ще му ги върне…

-Какво става, Зейнеп, добре ли си? - пита Сакине. -Мехди иска да отидем в дома на майка Нермин и да помолим брат ми за прошка! - казва Зайнеп, което много изненадва Султан. -Какво ще правим сега, лельо Султан? Как да кажем истината на мама Нермин и на останалите? Имате ли идея сега? – пита Зайнеп. -Останете тук и ме чакайте! – казва Сакине и бързо излиза от магазина.


Сакине моли Нермин заради щастието на Зайнеп да излъжат с Екрем, че Фарук е брат на Зайнеп.

Сакине моли Нермин заради щастието на Зайнеп да излъжат с Екрем, че Фарук е брат на Зайнеп.

Сакине отива при Нермин и ѝ признава, че е казала на Мехди, че Фарук е полубрат на Зейнеп, а сега Мехди иска да се срещне с тях и Фарук и да се извини за всичко, което се е случило тогава.

-Шегуваш се, нали? – не може да повярва Нермин.
-Направете го за Зейнеп и за нейното щастие. Потвърдете лъжата. Отворете ѝ вратата си за последен път. Добре, скарахме се, но го направихме, защото много обичаме нашата Зейнеп. Умолявам те, помогни на Зейнеп за последен път – моли се Сакине.
-Няма как, няма да успея да убедя Екрем! Той никога няма да допусне тези хора в къщата ни и никога няма да излъже за Фарук, затова нека да приключим тази тема – казва Нермин, а в този момент Екрем слиза по стълбите.
- Нермин, казвам ви, че става дума за щастието на Зейнеп. Направете го заради нея, моля ви! - казва Сакине и излиза от къщата.

Екрем сяда на дивана до жена си и я пита с интерес: -Какво не можеш да ме убедиш да направя, Нермин? За какво те моли, тази жено?

-Екрем, ще те помоля за нещо…. казва Нермин.

Сакине се връща в магазина на Султан и им казва, че е говорила с Нермин и я е помолила да излъже. Чувайки това Зайнеп е много ядосана, че майка е намесила и Нермин в тази работа. Сакине ѝ казва, че като е идвала насам Нермин и се обадила и довечера ще ги чака да отидат с Мехди и семейството му.

Зайнеп и семейството на Мехди отиват на гости на Нермин и Екрем. Дали ще научат истината, че Фарук не е брат на Зайнеп?

Зайнеп и семейството на Мехди отиват на гости на Нермин и Екрем. Дали ще научат истината, че Фарук не е брат на Зайнеп?

Зейнеп, заедно Мехди и неговото семейство, идва в дома на приемните ѝ родители. Мехди поздравява Екрем и казва: - Съжалявам за сватбата. Всичко се случи много бързо... В противен случай бихме искали да ви видим до семейството на Зейнеп. Щяхте да имате специално място на сватбата.

-Цветя и шоколадови бонбони се носят, когато се иска ръката на момичето, г-н Мехди, а не след отвличането на момичето - казва Екрем.

-Не е виновен Мехди, татко - застъпва се Зейнеп.

-Той е бащата. Нека каже това, което е на сърцето му. Дойдох подготвен за това - казва Мехди.

Зейнеп представя всички от семейството на Мехди на приемните си родители, след което всички сядат на диваните в хола.

В същото време Мехди е в някакво заведение се налива с алкохол и разглежда снимки на Зайнеп на телефона си.

Екрем пита Мехди с какво си изкарва хляба, а той му обяснява, че е автомеханик и има работилница.

-Чудесно... Каква е причината за посещението ви? – пита Екрем.

-На сватбата имаше неприятен инцидент, знаете. Повярвайте ми, не исках това да се случи. Ето защо реших да се извиня и да се запозная с вас. През годините сте направили толкова много добро за Зейнеп. Всички тези неща са много важни за мен – казва Мехди.

-Наистина ли? Тогава защо поискахте ръката ѝ не от нас, а от Байрам, който не е направил нищо за нея? Защо тази сватба стана толкова бързо? – пита отново Екрем.

-Абсолютно си прав - признава Мехди и продължава: - Тук съм, за да изкупя вината си.

-Да изкупиш? Как може да изкупиш такова нещо? - пита приемният баща.

-Вие сте прави, но въпреки всичко, аз искам да се извиня и да помоля за прошка. Вашият избор е дали да приемете извинението ми, или не – казва Мехди. Екрем му отвръща, че не се нуждае от неговите извинения…

-Синът ви няма ли да дойде? В края на краищата той е този, на когото трябва да се извиним на първо място! – казва внезапно Мюжган като прекъсва разговора между Екрем и Мехди.

Нермин ѝ отговоря, че Фарук си има свой дом, но тя ще му предаде извиненията им.

-Фарук се държеше като истински голям брат. Когато той се противопостави на Мехди по този начин, всички бяхме впечатлени. Бихме искали да се запознаем с него – допълва Мюжган.
-Хайде, Нермин, обясни им - казва Екрем.
-Фарук е много притеснен за Зейнеп, това е вярно - признава Нермин и допълва -Но нещата, които се случиха в този ден, бяха наистина лоши.
Дали Мехди ще разбере, че Фарук не е брат на Зайнеп предстои да разберем!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.101 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.100 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.99 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.98 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.97 (Diema Family) какво ще се случи