Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.112 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

Сестрата на Баръш няма намерение да позволи на Баръш и Зайнеп да се оженят. Мехди поставя условие на Бенал. Вижте още какво ще се случи в епизод 112 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 9 юни 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 111 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Баръш предлага на Зейнеп да се омъжи за него. Мехди заключва Бенал.


НА КРАТКО какво се случи в епизод 112 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 9 юни 2022 по Diema Family:

Баръш съобщава на семейството си, че е предложил на Зайнеп и тя е приела предложението му.

Йозлем не може да приеме, че брат ѝ ще се жени за Зайнеп. Тя отива и държи сметка на Зейнеп.

Джемиле се опитва да вразуми брат си.

Мехди се съгласява да пусне Бенал да си отиде, но не може да се откаже от дъщеря си.

Зайнеп говори с Мехди, но дали той ще я послуша.
„Не пускай ръката ми“, еп.169 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.169 (Diema Family) - какво ще се случи...

След като Дженк и Азра разбират, че г-жа Фериде сигурно е видяла призовката за развод, решават да ѝ разкажат истината, но не знаят каква изненада ги...

По време на закуската Баръш съобщава на семейството си, че Зейнеп е приела предложението му. Али Риза и Саваш са щастливи и го поздравяват, но реакцията на Йозлем е съвсем различна.

-Браво - казва сестра ми и пляска с ръце.

-Благодаря ти! – отвръща Баръш.

-Не, не те поздравявам. Поздравявам Зейнеп, тя постигна това, което искаше. И те хванаха?! – казва недоволна Йозлем.

-Не очаквах такива поздравления от теб – казва Баръш.

-Разбира се, какво е станало, за да те поздравявам? Правиш същата грешка като преди. Но аз съм глупава! Мислех, че ще ме разбере, ще ме послуша. Срещнахме се, поговорихме си, но явно това не помогна – отвръща Йозлем.

-Какво си направила? - пита Саваш.

-Какво си направила? - повтаря след брат си Баръш. И двамата са еднакво изумени.

-Само ти може да го направиш! - заявява Али Риза с възмущение в гласа си. -Какво ли още ще ни се случи, един бог знае?

-Чакай, чакай. Какво си направила? - пита Баръш.

-Срещнах се лице в лице с г-жа Нермин и Зейнеп и разговарях с тях. Но те, майка и дъщеря, са планирали всичко отдавна. След като ти се съгласил да влезеш в мръсния им живот, защо те да не го направят? – отговаря Йозлем.

-Сестра, ти преминаваш границата -предупреждава я Саваш. - Мисля, че не бива да се опитваш да доказваш, че си права толкова упорито.

-Йозлем, за коя се мислиш ти? - пита Баръш. - Появяваш се и се бъркаш в живота ни, а после изчезваш и продължаваш да си живееш, сякаш нищо не се е случило, така ли е?

Али Риза се намесва и казва, че е живял толкова много години, но не е виждала нещо, което да е посрамило семейството му повече от това! И добавя, че постъпката ѝ е много отвратителна.

-Още не си видял какво е срам - възразява жената и обръща поглед към брат си. -Но добре, ожени се. Ще видим дали ще успееш да се справиш с онзи ужасен мъж, бившия ѝ съпруг. Мислиш, че ще ви остави на мира, а дали Зейнеп може да му обърне гръб? Ако наистина вярваш в Зайнеп, моля те, жени се за нея. Никой не стои на пътя ти.

-Не можеш всеки път да нападаш Зейнеп, като прехвърляш темата върху бившия ѝ съпруг! Няма да ти позволя да го направиш отново – ядосва се Баръш.

-Виждаш ли в каква ситуация се намираш? Сега не ме разбираш, но ще ме разбереш. Виж, Баръш, любовта съществува между двама души. Но в твоя случай, след сватбата ще станете трима. Наясно ли си с това? Отговори си първо на този въпрос, а след това направи това, което искаш. Това е твоят живот – казва Йозлем, като става от масата и излиза от стаята.
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.113 (DiemaFamily) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.113 (DiemaFamily) какво ще се случи

Баръш е много ядосан на сестра си, че му се бърка в живота. Йозлем взема решение и напуска братята и чичо си. Вижте още какво ще...

Нух пристига в дома на Нермин и казва на жените, че са решили с Джемиле да не живеят повече в дома на Мехди. Нермин му казва, че може да останат в дома ѝ колкото си поискат. Нух ѝ благодари, като ѝ казва, че търси дом и иска да се върне към старта си работа, която добре познава…

Джемиле измъква брат си от къщата и го отвежда на гробището.

-Виж къде е сестра ни - казва Джемиле и посочва гроба. -Вместо да идвам тук, ми се иска аз да лежа тук. Ослепях от болка, от загубата на сестра ни. Реших да се застъпя за теб, но направих грешка. Исках да те измъкна оттам, а ти ме завлече тук. Виж докъде стигнахме. Отново всичко е същото като в началото! Всички се изправиха пред мен и го казаха, но аз винаги те защитавах. Казах, че ти си мой брат, че не си такъв. И дори да си лош, ти си мой брат. Казах си, че ако не те подкрепя, ще те загубя напълно.


-Аз лош човек ли съм? - пита Мехди.

-Виж сестра си - отвръща Джемиле. -Някакъв мъж я хвана и я застреля насред улицата. Той ни я отне. Положихме я тук със собствените си ръце. Той също е лош, нима не е роден от жена? Не е ли бил и той малко дете като дъщеря ти? Дали е роден лош? Баща ни също беше добър човек. Убиха го и ни остави сами. Ако беше с нас, може би нищо от това нямаше да се случи. Ти, аз, сестра ми, нищо нямаше да ни се случи! Какво правиш с дъщеря си, Мехди? Помисли какъв баща си. Нямам какво повече да ти кажа, братко.
Йозлем пристига в къщата на Нермин. Зейнеп и двете ѝ майки стоят пред нея.
-Сложила си пръстена, дала си обещание. Наистина не мога да повярвам?! Това от злоба ли го правите? - пита Йозлем, като гледа с пренебрежение годеницата на брат си.
-Госпожо Йозлем, мисля, че си придавате прекалено голямо значение - отговаря Зейнеп. - Не сте толкова важна за мен, колкото си мислите. Това означава, че няма да взема решения за живота си след един разговор с вас. Няма да променя плановете си заради думите ви. Да, Баръш и аз взехме решение и поехме по нов път. Ако го искате, приемете го, ако не, правете каквото искате – казва Зайнеп, като се отдалечава и обръща гръб на Йозлем, гледайки през прозореца.
-В края на краищата никой не е опрял пистолет в главата на брат ви - заявява Нермин.
-Да, вярно е - признава Йозлем. - Не сте го направил в буквалния смисъл на думата, но ако се наложи, може да го направите. Свикнали сте с това.
-Децата са влюбени едно в друго, госпожо Йозлем – намесва се Сакине, която продължава доста твърдо. -Ако са решили да се оженят, никой няма право да ги разделя.

-Като ви гледам, разбирам защо Зейнеп е в такова състояние – казва Йозлем.

-Какво знаете за състоянието на Зейнеп? – ядосва се Сакине

-Какво е състоянието на Зейнеп? - пита Нермин.

-Дъщерята, която толкова много обичатш, се омъжи за мъж без мозък -заявява Йозлем, гледайки Сакине. - Всичко, което можеше да ѝ се случи, ѝ се случи. Сега е невъзможно да се каже дали това ѝ се е случило заради този мъж или заради вашия. Вие не можете да се сравнявате с моето семейство. Докато съм тук, нищо няма да се случи. Не може да имаме нищо общо с вас. Баръш също скоро ще разбере това!

-Ако свършихте, може да си тръгнете - Зейнеп се изправя лице в лице с Йозлем. - По пътя се огледай в този твой неуместен свят. Може би ще откриете нещо по-интересно. Ще ви изпратя, моля.

-Тази жена горе е съпругата на бившия ти съпруг, нали? - Йозлем пита и спира, преди да си тръгне. - Защо се грижите за детето и жената на бившия си съпруг? Брат ми ти предложи брак вчера. Мина една нощ, а вие вече сте довели тук жената и детето на бившия си съпруг. Ако не можете да се отделите от Мехди, живейте с него. Какво искаш от брат ми?

-Махайте се оттук! - заповядва Сакине нарежда, а Йозлем слага очилата си и излиза от къщата.

Скоро Джемиле пристига в къщата на Нермин. Тя казва на Бенал, че Мехди я чака отвън и иска да говори с нея. Жената излиза при него.

-Ще ти кажа веднага, Мехди, ако си дошъл да искаш прошка, не си хаби труда напразно! – казва Бенал.

-Мислиш ли, че ще ти се извиня за това, че се опитах да задържа дъщеря си? – пита Мехди.

-Виж, дъщеря ми не иска да живее в тази къща. Аз също не искам. Каквото и да правиш, няма да го допусна – отговаря Бенал.

-Можеш да правиш каквото си искаш, Бенал, свободна си. Но моля те, не ме разделяй от дъщеря ми – казва Мехди.

-Няма да ти оставя дъщеря си, Мехди. Каквото и да правиш, не можеш да ми я вземеш! – заявява Бенал.

-Ти изобщо не ме познаваш, Бенал - възразява Мехди. - Ако искаш да се върнеш у дома, върни се, ако не искаш, не се връщай. Това е твой избор. Но не се опитвайте да вземеш дъщеря ми.

-Това, което ме интересува, е дали същото нещо, което говориш, би го казал на Зейнеп? – пита Бенал.

-Е, отново, Зейнеп. Тя е единственият ти проблем. Сравняваш се със Зейнеп. Казах ти, че не изпитвам нищо към теб, че се омъжих за теб само заради дъщеря ми. Не съм те предал. Но ако искаш да знаеш, ще ти кажа. Зейнеп беше единствената за мен – отговаря Мехди.

-Мехди, тази Зейнеп, която толкова много цениш, скоро ще се омъжи, знаеш ли това? – пита Бенал.

-Да е щастлива - Мехди казва. - За мен това е достатъчно.

-Няма значение. Прави каквото искаш, но остави мен и дъщеря ми на мира.

-Виж, Бенал. Дали тази история ще завърши в затвора или със смъртта ми, не ме интересува. Освен дъщеря ми, нямам какво повече да губя – казва Мехди, а Бенал се прибира вкъщи, а съпругът ѝ се отправя към колата си.

След известно време Зейнеп отива при него. Тя почуква на прозореца и мъжът излиза.

-Мехди, как можа да причиниш това на Бенал? Не може да държиш хората заключени – казва Зайнеп.

-Какво да правя? - пита Мехди.

-Остави Бенал, остави я да си живее живота.

-Да я оставя да си живее живота си?! Не съм ѝ казвал, че не може да го прави. Но тя не може да вземе дъщеря ми и да си тръгне – отвръща Мехди.

-Тя е майка, Мехди! Очевидно е, че тя няма да си тръгне, оставяйки детето си. За какво говориш? – не го разбира Зайнеп.

-Осъзнаваш ли, че тя искаше да вземе дъщеря ми и да избяга? – пита Мехди.

-Какво е трябвало да направи? Като майка, тя не иска детето ѝ да расте с тези хора около теб. Греша ли? Слушайте, никой не е искал да бяга. Тя ще си наеме къща и ще живее в нея с дъщеря си. Познавам те много добре. Разчитам на съвестта ти, моля те. Оставете ги на мира. Искаш ли отново да влезеш в затвора? -пита Зайнеп.

-Защо не можеш да го погледнеш от моята страна? Не удържах ли думата, която ти дадох? Нараних ли теб или семейството ти? Омъжи се, бъди щастлива и спокойна. Остави ме на мира, не правя нищо лошо. Тя е моя дъщеря - казва Мехди и се връща в колата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.125 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.124 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.123 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.122 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.121 (DiemaFamily) какво ще се случи