Архив Big Brother

Домашни рецепти за семейно щастие от Big Brother Family

Добави коментар

Рецептите за семейно щастие ще разкрият част от емоционалността на двойките влизащи в Big Brother Family, понеделник, 22 март
Big Brother FamilyРецептите за семейно щастие  ще разкрият част от  емоционалността на двойките влизащи в Big Brother Family, понеделник, 22 март

1. Патриархално семейство – ракия, шопска салата и мезе


Типично българско ястие, което, както повелява традицията, се сервира от жени. Препоръчва се ракиена чаша без столче, със здрава основа, заради системните разтрисания на масата.

2. Семейство Адамс – спагети с макови зърна

Сложна рецепта за издръжливи стомаси. Съставките трябва да се смесват внимателно, за да не предизвикат взрив. Ако все пак успеете да го сготвите, без да си изгорите веждите, очаква ви кулинарно пиршество и върховна наслада.

3. Златна сватба – пита с шарена сол и мед


Поднася се на трапезата на семейни празници. Пече се в домашното огнище, а рецептата се предава на поколенията. Солта и медът символизират житейските вкусове, които всеки опитва по пътя си.

4. Бохемите – котлет от сьомга

Претенциозно ястие за разкрепостени вкусове. Сервира се с декорация от прясно откъснат див лук върху меко канапе със сатенени завивки.

5. Заврян зет – студени кебапчета и топла бира


Препоръчва се за консумация на плажа, под избелял рекламен чадър. Обикновено се сервира при цакане на карти или игра на табла.

6. Кокетката и кученцето – ягоди с шоколад

Десерт за изтънчени дами с еротичен подтекст. Не се колебаят да го поръчват целогодишно, въпреки че ягодите са истински само през пролетта.

7. Брак с чужденец – пица с краве сирене и филе елена


Балканският вкус оказва силно влияние върху целия западен свят. Силно ароматните български подправки и склонността към запръжка с лук оставят неизлечими белези върху финото западноевропейско обоняние. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother , Биг Брадър Фемили

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала