Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 8 какво ще се случи?

Добави коментар

Али се чувства странно, след като се премества в новия си дом. Вижте какво ще се случи в епизод 8 на турския сериал "Доктор Чудо"

В дома си Али е в леглото и чува как чешмата капе, но тя не капе с нужната скорост, както когато е бил в приюта. Той трескаво търси отвертката си и се срива, като разрушава апартамента си, за да я намери. Адил пристига, след като е повикан от управителя на апартамента, и успокоява Али и временно кара кранчето да капе, за да е доволен Али. Али все още е объркан за смъртта на стария човек от последния епизод. Адил му казва, че не може да спаси всички.

Семейството на бременната жена иска да съди болницата. Сега те искат тя да бъде оперирана, но Ферман казва, че това е твърде опасно. Али посещава пациентката и получава идея. Той тича да каже на Ферман, който е с Адил. Могат да спрат сърцето на пациентката и да я поставят на апарат за байпас на сърцето и белия дроб, така че сърцето ѝ да почива, а кръвта да се снабдява с кислород за бебето. Ферман смята, че това е добра идея.

В операционната зала Ферман успешно отстранява тумора от бебето, докато майката е на байпас. Той поглежда към Али и кимва, а Али кимва в отговор. След това семейството на момиченцето благодари на персонала, а баща ѝ лично благодари на Али за идеята. Той получава бързо ръкостискане, преди Али да изрича, че е момче, което разсмива всички. Ферман казва на Назлъ, че изпитателният ѝ срок вече е изтекъл и той няма да я изпраща никъде, тя остава при него. Назлъ е щастлива.

На излизане от болницата Ферман говори с Али и му казва, че е свършил добра работа днес. Когато Ферман си тръгва, Али е толкова щастлив, че е направил нещо добро и е получил одобрението на Ферман. Адил моли Назлъ да наблюдава Али извън болницата, като ѝ обяснява, че може да се наложи да бъде настойчива, тъй като той е много упорит. Тя казва, че ще го направи и ще му се обади за всяка новина.

Вкъщи Белиз получава обаждане от Кивилким, който ѝ казва, че болницата не може да си позволи да продължи да работи, защото губи пари. Ферман пристига вкъщи и иска да обсъдят бъдещето им и да имат дете, но Белиз му се развиква. Тя не желае да обсъжда въпроса за децата. Ферман изглежда объркан, ядосан и разстроен.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?