Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 7 какво ще се случи?

Добави коментар

Пациент на Али неочаквано изчезва от отделението. Вижте какво ще се случи в епизод 7 на турския сериал "Доктор Чудо".

Първият пациент на Демир и Али е мъж, който е получил трети инфаркт. Този път причината е, че батерията на пейсмейкъра му се е изтощила. Али казва, че той е в последен стадий на сърдечна недостатъчност, но те могат да заменят батерията. И с малко изчисления в главата си казва на пациента, че може да живее още 5 години. Отвън Демир казва на Али, че не може да говори такива неща. Али обяснява, че всъщност шансът му е по-малък, а Демир го пита дали е излъгал пациента. Али казва, че не е излъгал, а просто е посочил най-добрите факти от цял набор от факти.

Демир моли Али да занесе на господина да подпише формуляра за съгласие. Али отива в стаята, а мъжът е изчезнал. Накрая го намира легнал на пода в склада и го заговаря. Научава, че на мъжа му липсва жена му и не се тревожи колко ще живее. Али му обяснява, че съпругата му все пак ще бъде с него. Али предлага на мъжа ръката си, за да се изправи, това е нещо ново за Али, тъй като той не обича физическия контакт.

Али е толкова доволен от това, което е направил, че бърза да каже на Ферман. Ферман разговаря с бащата на бременното момиче, който се държи много грубо и агресивно. Той обижда Али, като го нарича инвалид. Ферман веднага се застъпва за Али, като му казва, че не може да говори така за неговия специализант. Танжу се намесва и отвежда мъжа.

Ферман, Адил, Танджу, Белиз и Кивилчим се срещат, за да обсъдят дали да оперират бременната жена. Адил и Ферман искат да се опитат да спасят и двамата, но Танжу и Кивилчим се притесняват повече, че ако не успеят, ще бъдат съдени. Решението е оставено на Белиз. Тя се съгласява с Адил и Ферман и казва да се направи операцията.

Ферман и Белиз се помиряват и са видени от асистентката на Гулин. Скоро тя се връща в стаята на персонала, където клюкарства. Назлъ я чува. Тя е разстроена, но се ядосва и им крещи, че обсъждат личния живот на хората. Аселя и Демир разбират защо тя е такава, защото е влюбена във Ферман. Назлъ се сблъсква с Ферман и го пита кога ще свърши нейният отчетен период, той се навежда напред и ѝ прошепва да се държи.

Ферман кани Назлъ, Демир и Али да се подготвят за операцията на бременната жена, Али е много доволен. По време на операцията сърцето ѝ спира, причинено от кръвен съсирек. Следващата сцена, която виждаме, е пациентката в леглото и Ферман ѝ казва, че са я спасили, но не са успели да извадят бебето, така че са се върнали там, откъдето са започнали. Той обяснява, че сега, след инфаркта, процедурата е твърде рискована. Той излиза от стаята, а Назлъ утешава момичето, а Али изглежда замислен.

Али намира на покрива своя пациент, който отново е избягал. Той не иска да му бъде направена операция на пейсмейкъра. Виждаме как Али се отваря към него, като му разказва, че е от аутистичния спектър и за брат си и баща си. Пациентът все още не иска да живее. Али се втурва към Ферман, казвайки, че могат да накарат психиатъра да помогне, но докато говори, телефонът звъни - сърцето на стареца е спряло. Въпреки че Ферман и Демир правят изкуствено дишане, сърцето му не се задейства отново. Назлъ разговаря с Али и му казва, че той не е виновен за това. Али казва, че душата го боли и е разстроен.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?