Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 7 какво ще се случи?

Добави коментар

Пациент на Али неочаквано изчезва от отделението. Вижте какво ще се случи в епизод 7 на турския сериал "Доктор Чудо".

Първият пациент на Демир и Али е мъж, който е получил трети инфаркт. Този път причината е, че батерията на пейсмейкъра му се е изтощила. Али казва, че той е в последен стадий на сърдечна недостатъчност, но те могат да заменят батерията. И с малко изчисления в главата си казва на пациента, че може да живее още 5 години. Отвън Демир казва на Али, че не може да говори такива неща. Али обяснява, че всъщност шансът му е по-малък, а Демир го пита дали е излъгал пациента. Али казва, че не е излъгал, а просто е посочил най-добрите факти от цял набор от факти.

Демир моли Али да занесе на господина да подпише формуляра за съгласие. Али отива в стаята, а мъжът е изчезнал. Накрая го намира легнал на пода в склада и го заговаря. Научава, че на мъжа му липсва жена му и не се тревожи колко ще живее. Али му обяснява, че съпругата му все пак ще бъде с него. Али предлага на мъжа ръката си, за да се изправи, това е нещо ново за Али, тъй като той не обича физическия контакт.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Али е толкова доволен от това, което е направил, че бърза да каже на Ферман. Ферман разговаря с бащата на бременното момиче, който се държи много грубо и агресивно. Той обижда Али, като го нарича инвалид. Ферман веднага се застъпва за Али, като му казва, че не може да говори така за неговия специализант. Танжу се намесва и отвежда мъжа.

Ферман, Адил, Танджу, Белиз и Кивилчим се срещат, за да обсъдят дали да оперират бременната жена. Адил и Ферман искат да се опитат да спасят и двамата, но Танжу и Кивилчим се притесняват повече, че ако не успеят, ще бъдат съдени. Решението е оставено на Белиз. Тя се съгласява с Адил и Ферман и казва да се направи операцията.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Ферман и Белиз се помиряват и са видени от асистентката на Гулин. Скоро тя се връща в стаята на персонала, където клюкарства. Назлъ я чува. Тя е разстроена, но се ядосва и им крещи, че обсъждат личния живот на хората. Аселя и Демир разбират защо тя е такава, защото е влюбена във Ферман. Назлъ се сблъсква с Ферман и го пита кога ще свърши нейният отчетен период, той се навежда напред и ѝ прошепва да се държи.

Ферман кани Назлъ, Демир и Али да се подготвят за операцията на бременната жена, Али е много доволен. По време на операцията сърцето ѝ спира, причинено от кръвен съсирек. Следващата сцена, която виждаме, е пациентката в леглото и Ферман ѝ казва, че са я спасили, но не са успели да извадят бебето, така че са се върнали там, откъдето са започнали. Той обяснява, че сега, след инфаркта, процедурата е твърде рискована. Той излиза от стаята, а Назлъ утешава момичето, а Али изглежда замислен.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Али намира на покрива своя пациент, който отново е избягал. Той не иска да му бъде направена операция на пейсмейкъра. Виждаме как Али се отваря към него, като му разказва, че е от аутистичния спектър и за брат си и баща си. Пациентът все още не иска да живее. Али се втурва към Ферман, казвайки, че могат да накарат психиатъра да помогне, но докато говори, телефонът звъни - сърцето на стареца е спряло. Въпреки че Ферман и Демир правят изкуствено дишане, сърцето му не се задейства отново. Назлъ разговаря с Али и му казва, че той не е виновен за това. Али казва, че душата го боли и е разстроен.


Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 11 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 10 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 9 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 8 какво ще се случи?