Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 62 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 62 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 7 септември 2021 по bTV Lady.

Демир взема костен мозък от донора. Успява да го направи и го изпраща до Танжу, който чака с пациента си. Докато Демир си мисли, че е свършил работата, донорът се оплаква от болки в гърлото. Той прошепва нещо на Демир, след което сърцето му спира.

Кивилцим кара всички в заседателната зала да се хранят. Тя сяда при Белиз и я успокоява. Белиз казва, че тя наистина не е зла. Кивилцим казва, че ще я нарани в бъдеще, и се смее. Белиз също се смее, мислейки, че това е шега.

Али успява да спаси майката и бебето. Той кара бащата на Демир да помогне с изкуственото дишане на бебето, докато той подготвя нещо, за да спре кървенето в стомаха на майката.

Машините на Ферман пищят и Назлъ тича при Али. Когато стигат до Ферман, те виждат, че той е добре, буден и много впечатлен от това, което Али е направил, за да го спаси. Али е толкова щастлив. Назлъ е малко смутена след това, което му е казала, мислейки, че той умира.

Демир най-накрая разговаря с баща си. Двамата се помиряват и баща му го моли да бъде с него, когато умре. Демир му казва, че няма да умре и че оттук нататък те ще се грижат за него. Адил вика Демир. Той е готов да получи наказанието си за нарушаването на карантинната бариера, но Адил му казва, че няма наказание и му благодари лично за това, че е помогнал на Али.

Ачеля се радва да види Назлъ и я прегръща. Назлъ казва на Ачеля, че не може да погледне Ферман в очите отново. Мислела е, че той умира и му е разказала всичко за това, че е влюбена в него, че не може да живее без. Междувременно Белиз тича при Ферман и го прегръща, радвайки се, че той вече е жив и здрав.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?