Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 62 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 62 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 7 септември 2021 по bTV Lady.

Демир взема костен мозък от донора. Успява да го направи и го изпраща до Танжу, който чака с пациента си. Докато Демир си мисли, че е свършил работата, донорът се оплаква от болки в гърлото. Той прошепва нещо на Демир, след което сърцето му спира.

Кивилцим кара всички в заседателната зала да се хранят. Тя сяда при Белиз и я успокоява. Белиз казва, че тя наистина не е зла. Кивилцим казва, че ще я нарани в бъдеще, и се смее. Белиз също се смее, мислейки, че това е шега.

Али успява да спаси майката и бебето. Той кара бащата на Демир да помогне с изкуственото дишане на бебето, докато той подготвя нещо, за да спре кървенето в стомаха на майката.

Машините на Ферман пищят и Назлъ тича при Али. Когато стигат до Ферман, те виждат, че той е добре, буден и много впечатлен от това, което Али е направил, за да го спаси. Али е толкова щастлив. Назлъ е малко смутена след това, което му е казала, мислейки, че той умира.

Демир най-накрая разговаря с баща си. Двамата се помиряват и баща му го моли да бъде с него, когато умре. Демир му казва, че няма да умре и че оттук нататък те ще се грижат за него. Адил вика Демир. Той е готов да получи наказанието си за нарушаването на карантинната бариера, но Адил му казва, че няма наказание и му благодари лично за това, че е помогнал на Али.

Ачеля се радва да види Назлъ и я прегръща. Назлъ казва на Ачеля, че не може да погледне Ферман в очите отново. Мислела е, че той умира и му е разказала всичко за това, че е влюбена в него, че не може да живее без. Междувременно Белиз тича при Ферман и го прегръща, радвайки се, че той вече е жив и здрав.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 11 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 10 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 9 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 8 какво ще се случи?