Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 61 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 61 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 6 септември 2021 по bTV Lady.

Али разказва на Демир какво се случва в спешното отделение, но лампите продължават да му пречат. Демир грабва стойка за инфузори и разбива светлината. На Али веднага му става по-добре. На родилката й изтичат водите.

В изолатора Ферман е в леглото в безсъзнание. Назлъ е седнала до него. Тя го моли да се събуди. Казва му, че не може да повярва, че му е казала тези неща преди. Какво щеше да стане, ако можеше да го държи за ръка. Тя се оглежда, но няма никой. Тя държи ръката му. Излиза разстроена от стаята.

Ферман се събужда. Али е толкова развълнуван, но Ферман му напомня, че това е само фаза и състоянието му отново ще се влоши. Той дава на Али писмо и му казва да го прочете по-късно. Също така моли да говори с Белиз. Али провежда видеоразговор. Ферман казва на Белиз, че я обича. Казва ѝ, че един ден ще намери отново любовта и че тя трябва да обича отново. Белиз е толкова разстроена и казва, че няма да бъде с никой друг. След като приключват, тя казва на Али, че той трябва да ѝ обещае, че ще излекува Ферман и няма да го остави да умре. Тя го моли, като му казва, че той е специален и може да го направи. Али ѝ обещава, че ще го направи.

Али се заема с проверка на медицинските картони на пациентите, които са били заразени с вируса, и с проучвания. При родилката се появява проблем, когато сърдечната честота на бебето спада и Али трябва да го изроди. Гюнеш му казва, че им е необходим за Ферман, но вместо него отива Назлъ.

Ферман е в безсъзнание и дихателните му пътища са нарушени. Назлъ трябва да интубира, но докато започва, си спомня за инцидента, при който е поставила тръбата погрешно и пациентът е починал. Гюнеш ѝ казва да запази спокойствие, че може да се справи.

Бременната жена започва да кърви силно и Али трябва да направи цезарово сечение. Той го прави в коридора, докато други пациенти гледат възмутени. Бебето се ражда, но то не е живо. Той започва сърдечен масаж, но майката започва да кърви и ще умре. Али е раздвоен какво да прави.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?