Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 60 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 60 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 3 септември 2021 по bTV Lady.

Белиз е довела Бетус, за да види Кубра през прозореца. Тя звъни на Ферман и той ѝ обяснява, че е операционата. Бетус е разтроена. Пристига Адил. Той казва на един от охранителите да отиде да извика един от докторите в карантината. Пристига медицинска сестра и прошепва на Адил, че Ферман е заразен.

По време на операцията на Кубра Ферман се влошава. Медицинска сестра идва да им каже, че пациентът в спешното отделение се влошава. Ферман казва на Али да тръгва. Всичко започва да се обърква по едно и също време. Али лекува припадналия мъж, но отново е засегнат от шума от лампите.

Демир наблюдава как баща му се свлича на пода и не може да си вземе инхалатора, друга жена започва да получава контракции и хората изпадат в паника, че се разпространява вирус.

Пред стаята Адил казва на Белиз, че Ферман е заразен. Той я кара да се успокои в името на болницата. Сърцето на пациента на Танжу е спряло и той се опитва да го съживи, въпреки че мъжът е подписал документ "Не реанимирай".

По време на операцията, точно когато тя достига критичен етап, Ферман се свлича на пода в безсъзнание.

Бащата на Демир получава астматичен пристъп. Медицинската сестра намира инхалатора му, но той е празен. Демир е потресен. Той взема електрошоковата палка на охранителя и заплашва всички да се отдръпнат. Той отключва вратата и влиза в карантинната зона. Той се опитва да помогне на баща си, но трябва да го премести в друга стая. Импровизира, за да направи небулайзер, който ще помогне да се отворят дихателните пътища на баща му. Той работи.

Али все още се бори с шума от лампите. Назлъ кара всички да млъкнат и моли медицинската сестра да поговори с Али спокойно. Той се възстановява и помага на Назлъ да завърши успешно операцията на Кубра.

Пациентът на Танжу най-накрая реагира на всички изкуствени дишания в последния момент. Той отново отива при Адил да разшири карантинната зона, за да може да получи костен мозък за пациента си. Адил отказва, но му хрумва идеята да разполагат с две херметизирани стаи. Демир може да вземе костния мозък от донора в спешното, а Танжу може да даде костния мозък на пациента си.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?