Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 60 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 60 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 3 септември 2021 по bTV Lady.

Белиз е довела Бетус, за да види Кубра през прозореца. Тя звъни на Ферман и той ѝ обяснява, че е операционата. Бетус е разтроена. Пристига Адил. Той казва на един от охранителите да отиде да извика един от докторите в карантината. Пристига медицинска сестра и прошепва на Адил, че Ферман е заразен.

По време на операцията на Кубра Ферман се влошава. Медицинска сестра идва да им каже, че пациентът в спешното отделение се влошава. Ферман казва на Али да тръгва. Всичко започва да се обърква по едно и също време. Али лекува припадналия мъж, но отново е засегнат от шума от лампите.

Демир наблюдава как баща му се свлича на пода и не може да си вземе инхалатора, друга жена започва да получава контракции и хората изпадат в паника, че се разпространява вирус.

Пред стаята Адил казва на Белиз, че Ферман е заразен. Той я кара да се успокои в името на болницата. Сърцето на пациента на Танжу е спряло и той се опитва да го съживи, въпреки че мъжът е подписал документ "Не реанимирай".

По време на операцията, точно когато тя достига критичен етап, Ферман се свлича на пода в безсъзнание.

Бащата на Демир получава астматичен пристъп. Медицинската сестра намира инхалатора му, но той е празен. Демир е потресен. Той взема електрошоковата палка на охранителя и заплашва всички да се отдръпнат. Той отключва вратата и влиза в карантинната зона. Той се опитва да помогне на баща си, но трябва да го премести в друга стая. Импровизира, за да направи небулайзер, който ще помогне да се отворят дихателните пътища на баща му. Той работи.

Али все още се бори с шума от лампите. Назлъ кара всички да млъкнат и моли медицинската сестра да поговори с Али спокойно. Той се възстановява и помага на Назлъ да завърши успешно операцията на Кубра.

Пациентът на Танжу най-накрая реагира на всички изкуствени дишания в последния момент. Той отново отива при Адил да разшири карантинната зона, за да може да получи костен мозък за пациента си. Адил отказва, но му хрумва идеята да разполагат с две херметизирани стаи. Демир може да вземе костния мозък от донора в спешното, а Танжу може да даде костния мозък на пациента си.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 11 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 10 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 9 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 8 какво ще се случи?