Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 6 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 6 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате по bTV .

В късните часове Назлъ получава неочаквано телефонно обаждане от Али. Най-накрая Али се появява в новия апартамент и Назлъ му показва всичко. Той изважда рулетката и измерва всичко точно. Съгласява се, че му харесва, и се настанява. Той ляга на пода, за да спи без мебели.

Ферман се връща у дома и все още не е щастлив с Белиз. Той се качва на горния етаж в спалнята и се обажда. Пита как е някой днес и дали са попитали за него. Изглежда разочарован, докато затваря телефона. След това сключва ръцете си и ги гледа, наистина разстроен.

Али се събужда в новия си дом и преминава през сутрешния си ритуал, като става, облича се и подрежда грижливо вещите си. Пристигайки в болницата, Адил му казва, че трябва да се съсредоточи върху начина, по който общува с хората, и да слуша какво му казват учителите. След това иска ключовете от дома на Али, за да може да достави мебелите му. Али се уверява, че всички мебели ще бъдат подредени точно така, както са в стария му дом.

Първият случай за деня е на бременна жена с тумор. Ферман, Назлъ и Демир обсъждат този въпрос, когато Али забравя какво му е казал Адил и се втурва да дава съвети, че трябва незабавно да се направи скенер. Туморът е голям и отнема голяма част от кръвоснабдяването. Ферман съветва бременността да се прекрати сега, за да се спаси животът на майката. Пациентката не е съгласна. Али казва, че има начин. Той казва, че рискът от образуване на кръвни съсиреци по време на операцията може да бъде спрян с помощта на HEPARIN (лекарство за разреждане на кръвта), след което могат да отстранят плода, да отстранят тумора и да го върнат обратно в утробата.

Извън стаята Ферман отново казва на Али да не говори така пред пациент. Али е категоричен, че е давал решение. Ферман казва, че вече е помислил за него, но то е много рисковано. Назлъ и Демир смятат, че Али е прав. Ферман се съгласява да проучи процедурата, но не позволява на Али да помогне и го изпраща на друг случай. Ферман също така казва на Назлъ, че тя твърде много се грижи за Али и трябва да стои далеч от него, и моли Демир да отиде с Али днес.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?