Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 59 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 59 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 2 септември 2021 по bTV Lady.

Човекът, на който Ферман е дал приспивателни, получава обаждане. Али вдига телефона. Танжу е. Мъжът е бащата и донорът на пациента на Танжу. Али обяснява, че той е под карантина. Танджу отива при Адил, за да поиска разрешение мъжът да бъде пуснат от карантината със специални мерки.

Не му разрешават да излезе от карантината, но Танжу е намерила друг донор. Съвместимостта не е толкова добра. Пациентът не иска да премине през всичко отново, ако костният мозък на донора не даде резултат. Той казва на Танжу, че е щастлив, че баща му е дошъл за него, и е готов да умре, ако не успее да получи 100% съвместим костен мозък от баща му.

Али и Ферман лекуват парамедика Селим. Когато излизат от стаята и свалят предпазното облекло, Ферман забелязва, че той има обрив на ръката си. Връща се в стаята и затваря вратата. Казва на Али. Али е шокирана. Ферман го кара да отиде и да се заеме със спешната помощ. Сега той и Назлъ са единствените лекари в отделението.

Ферман разговаря със Селим, когато сърцето му спира. Ферман започва да прави изкуствено дишане. Но въпреки помощта на Али и Гюнеш Селим умира. Али отказва да повярва, че и Ферман ще умре. Обажда му се Белиз, която иска да заведе Бетюс, за да види сестра си през прозореца. Ферман не може да се насили да каже на Белиз, че също е заразен.

Али казва на Назлъ, че Ферман е заразена с вируса. И двамата са в шок. Назлъ слиза в стерилната зона, за да види Ферман. Тя е толкова разстроена, защото знае, че трима души са имали този вирус и и тримата са починали. Той ѝ казва, че тя трябва да поеме отговорност в спешното отделение. Тя трябва да се увери, че сестрата на Бетис е лекувана, за да може Бетис все още да има семейство. Назлъ започва да си тръгва, но изведнъж се обръща назад.

Тя казва на Ферман, че трябва да му каже нещо, тъй като той може да умре. Тя му казва, че той е бил човекът, на когото винаги е разчитала. Тя няма нищо против той да й крещи, тъй като след това се усмихва. Ферман слуша, докато Назлъ също признава, че е била влюбена в него. Той изглежда зашеметен. Той настоява Назлъ да отиде и да лекува хората в спешното отделение. Когато тя си тръгва, Ферман се бори със сълзите си.

Али казва на Ферман, че състоянието на Кудра е лошо. Ферман му казва да заведе Кубра пред стаята му и той ще ги води по време на операцията. Али е разстроен. Ферман моли Али да се погрижи за Фатос, да ѝ каже, че я обича, и го моли да я посети през уикенда и да ѝ носи пъзели. Али го моли да не умира, казва, че е загубил един брат и не иска да губи друг. Ферман му казва, че много съжалява.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?