Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 58 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 58 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 1 септември 2021 по bTV Lady.

Парамедикът, довел един от пациентите, има обрив по врата и е изолиран. Бащата на Демир, който е слязъл, за да хапне нещо, е спрян да излезе. Ферман му обяснява, че не може да си тръгне и че ще съобщят на Демир.

Назлъ пристига в спешното отделение и вижда Али. Той не иска да говори с нея, вече е казал това, което е искал, но Назлъ му казва да не спира да говори с нея. Али продължава да се разсейва от бръмчащ шум, който сякаш идва от една от горните лампи, въпреки че никой друг не го чува.

Състоянието на парамедика се влошава. Ферман оглежда отделението и вижда всички хора, които са в капан. Той се обажда на Адил, за да го информира. Адил взема решение болницата да бъде поставена под пълна карантина.

Фърман обяснява ситуацията на персонала, а след това обявява карантината пред останалите хора в болницата. Те не са доволни и един човек тръгва към вратата. Ферман го хваща и го упоява. Това спира останалите хора, които осъзнават, че нещата са сериозни.

В офиса Адил следи ситуацията на видеокамерата. Танжу и Белиз го питат кой е в Спешното отделение... той им казва: Али, Ферман, Гюнеш и Назли. Танжу не е доволна, че Назлъ е отишла в Спешното, за да намери Али. Той трябва да вземе Демир, за да му помогне при операцията. Обажда се на Демир и му казва, че баща му е в карантината.

Бетус най-накрая се събужда след трансплантацията на черва, които сестра ѝ дарява. Сестра ѝ е в спешното отделение, тъй като иска да разбере защо не може да види Бетус. Тя е болна и когато Ферман я преглежда, усеща нещо в стомаха ѝ. Тя се нуждае от операция, но е в каратината. Али не може да помогне с вариант за това, тъй като все още се разсейва от бръмчащия шум от лампите.

Демир отива при баща си. Зад стъклената врата баща му казва, че съжалява, че не се е свързал с него. Демир не приема извинението, но когато си тръгва, баща му изкрещява, че умира. Има четвърти стадий на рак на белия дроб. Демир го обвинява, че лъже.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?