Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 57 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 57 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 31 август 2021 по bTV Lady.

Али се връща в болницата. По пътя спира и си купува червена роза. Влиза в банята и се опитва да се упражнява какво ще каже на Назлъ. Разстройва се, но накрая си поема дълбоко въздух и произнася наистина добра реч. След това отново започва да се паникьосва.

Той се втурва навън с розата в ръка и се сблъсква с Назлъ. Тя си мисли, че розата е за Бетус. Той я протяга към Назлъ и започва да казва нещо. Назлъ разбира и го спира, като казва, че още не е готова. В бързината обаче Али изрича, че я обича... Назлъ просто стои в шок. Али изпуска розата и се втурва да бяга, като казва, че не е трябвало да го казва и съжалява. Назлъ поглежда розата на пода и леко се усмихва.

Откриват новата клиника. Демир не е доволен, че трябва да работи там, когато може да приема нови случаи в старата болница. Айшел обаче му казва, че тя също ще работи там. Когато влизат в болницата, Демир чува, че викат името му. Баща му, когото не е виждал от години, иска да го види. Демир му казва, че е зает, но баща му казва, че ще го изчака.

Али работи в спешното отделение заедно с Ферман. Постъпват двама пациенти. И двамата са припаднали на летището, след като са пътували с дълъг полет. Първоначално Али смята, че може да става дума за белодробна тромбоза. Единият от пациентите обаче умира. Те виждат, че и двамата имат обрив по врата, но никой от тях не е бил в контакт с друг, затова смятат, че е вирус, който се предава по въздушен път.

Али избягва Назлъ. Тя работи с Танжу на горния етаж, но научава къде е Али и отива да го намери. Междувременно Ферман се обажда на Адил за случаите и той от своя страна се обажда в службата за контрол на инфекциите. Съветват ги да поставят под карантина спешното отделение.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?