Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 56 какво ще се случи?

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 56 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 30 август 2021 по bTV Lady.

Когато Али излиза от болницата, Бетус го следва. Тя го следва до вкъщи и когато той тръгва с Назлъ да я търси, Бетус е пред вратата му. Той я приема и я настанява удобно. Тя е разстроена заради сестра си, но Али разговаря с нея, като ѝ казва, че брат му е умрял за него. Някои хора са на този свят, за да бъдат лек. Бетус се разплаква и Али изтрива една сълза. Тя казва: "Ти ме докосна" Али отговаря: "Ти ме докосна тук" и посочва сърцето си.

Тя яде храната си и спи на дивана. Али казва, че някой го обича, имайки предвид, че той е този, към когото се е обърнала Бетус. Назлъ отговаря, че всички го обичат. Те се гледат известно време. Назлъ си тръгва. Али прави своя малък развълнуван танц в хола. Бетус е чула всичко. Сега тя разбира кое е момичето, което Али харесва.

Екипът провежда среща относно операцията на Бетус. Танжу и Ферман им напомнят, че всички я обичат, но трябва да запазят спокойствие и професионализъм. След това Ферман настига Али. Той казва на Али, че само защото Бетус е отишла при него и той я е върнал в болницата, той не е герой. Кудру и Бетус отиват в операционата. Те се държат за ръце.

Али разговаря с Бетус. Тя му казва, че ако нещо се случи с нея по време на операцията, той трябва да обещае, че ще сподели чувствата си с човека, когото харесва. Ако тя е добре и операцията мине добре, тогава тя ще им каже. Тя казва, че знае кой е, тъй като ги е чула снощи. Али остава зашеметен.

Али извършва първата си операция. От първия разрез до края. Изглежда, че и двете операции минават добре. Али тича при Адил, който говори със Селви. Той е толкова развълнуван, а Адил е толкова горд с него. Двамата правят специалната прегръдка.

Екипът е повикан при Бетус. Кръвното ѝ налягане е спаднало. Те я притискат, за да видят какъв е проблемът. Тестовете се връщат и се налага да заменят кръвта. Али предлага да започнат операцията отначало. Ферман отново му казва, че тези героични неща не са добри и понякога просто трябва да се изчака и да се види.

Бетус все още не се е събудил. Али казва на Назлъ, че е поискала нещо от него. Али започва да казва нещо, когато Белиз го прекъсва.

Ферман получава обаждане и се втурва към дома, където е сестра му Фатос. Когато влиза, на проектор се прожектират снимки на всички хубави моменти, които е преживял с Фатос. Тя му казва, че той е нейният герой. Той ѝ казва, че тя е неговият герой. Али нахлува и казва, че е чул Ферман да казва, че вярва в герои. Ферман му казва, че вярва в хора, които вярват. А когато вярваш, нещата се случват. Али го пита обещава ли, че ще се случат, а Ферман отговаря, че да, обещава. Той разрошва косата на Али.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?