Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 55 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 55 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 27 август 2021 по bTV Lady.

Джемал им подписа, за да слепят челюстта му. По време на операцията Али отново разговаря с Ферман, като му напомня, че и той е бил герой, когато го е спасил от побой от семейство на роднини, а също и че тайната му едва не е излязла наяве. Назлъ долавя този коментар, но не казва нищо. Ферман изведнъж спира и казва, че няма да слива челюстта на Джемал. Той иска някой от учениците му да измисли идеи, за да не се налага да запечатват челюстта му за постоянно.

Али не спи цяла нощ и преглежда всички кости и мускули в тялото, за да види дали някоя от тях може да се използва, за да помогне на челюстта на Джемал. Той си спомня, че Назлъ му е казала, че Героизмът не е в главата, а тук в сърцето.

Ферман и Белиз са в леглото, когато на вратата се чува блъскане. Али влиза усмихнат и казва на Ферман, че има решение за Джемал - могат да използват част от гръдния мускул, за да възстановят челюстта.

На следващата сутрин те представят идеята на Танжу, който отказва. Никога преди това не е правено, а рискът от инфекция и сепсис е много висок. Ферман казва, че човека няма да може да говори или да се храни, това е другият вариант. Танжу казва на Али да напусне стаята. Танжу напомня на Ферман, че героите нямат само късмет и да не забравя това за Джемал. Ако той иска да направи операцията, то това зависи от него.

Ферман, Али и Назли разговарят с Джемал. Али му разказва дългия списък с усложнения. Джемал пише на дъската си, че не иска да го прави. Те започват да си тръгват, но Джемал пише на дъската си, че само се шегува и че трябва да се направи операцията веднага.

Бетус е подозрителна, когато Кудру ѝ казва, че тя също трябва да постъпи в болница за няколко дни, но само за лекарства, тъй като е уморена. Бетус успява да се добере до медицинските картони на Кубра и вижда, че именно тя е дарила червата. Гюлин осъзнава какво е направила и се обажда на Селви.

Ферман подлага Демир на изпит, когато той най-малко очаква. Въпреки че Али се опитва да му подскаже отговорите зад гърба на Ферман, той се проваля с гръм и трясък. Ферман му казва, че трябва да работи 2 допълнителни часа в новата клиника. Той се обръща към Али и му задава въпрос. Той измисля отговора от случай отпреди 7 години. Ферман му казва, че може да направи операцията на Бетус. Али е толкова развълнуван и получава разрешение да тича и да каже на Бетус.

Когато обаче Али отива в стаята ѝ, тя не е там. Той трябва да отиде и да извърши операцията на Джемал. В операционната зала възниква проблем, когато тромб се забива в артерия. Успяват да го изчистят. Ферман също така изпитва Назлъ за предишен пациент. тя преминава теста без ничия помощ.

Бетсу не може да бъде намерен никъде. Всички се събират в стаята на охраната и я виждат на видеокамерата да напуска сама болницата. Полицията е информирана и я издирва. Селви казва на Адил, че Бетсу е видяла досието, в което се казва, че сестра ѝ ще бъде донор.

Джемал вече се възстановява. Той получава посетител. Момичето, което е спасил от нападение. Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?