Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 39 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 39 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 5 август 2021 по bTV Lady.

Ферман отвежда Али в един дом. Вътре той го води на горния етаж в стая, където едно момиче е седнало в инвалидна количка. Когато Ферман я поздравява, тя казва: "Братко". Той я прегръща, докато Али гледа от вратата. Тя иска да се прибере у дома с него, но Ферман ѝ отказва. Той излиза на балкона и Али го следва.

Ферман му казва, че тя има церебрална парализа. Али го пита дали е имала това заболяване от раждането си. Ферман казва, че това е по негова вина. Той се разплаква и Али протяга ръка към рамото му. След това той прегръща Ферман. Ферман е шокиран, но отвръща на Али с прегръдка.

Виждаме, че Белиз ги е последвал до дома и стои на вратата, наблюдавайки и изглежда трогнат от това, че Али е прегърнал Ферман. Тя забелязва младото момиче, седнало в инвалидната количка...

Д-р Ферман разкрива на Али тайната си. След като научават за нападението, всички в болницата се притесняват за тях. На следващия ден Али е посрещнат топло от колегите си, но има притеснения относно състоянието на чистачката в болницата. Опитва се да убеди Ферман да го прегледа. Белиз се връща в болницата и изправя Ферман пред сериозно решение.

Али, който научава тайната на Ферман и се сближава с него повече от всички останали, смята, че е открил новия си брат. Но Ферман го моли да запази всичко, което е научил, за себе си. Да не казва истината вече е трудна задача за Али, а когато Назлъ и Адил го питат за случилото се с Ферман, ситуацията става още по-трудна.

От друга страна, Демир, който странно се оприличава със случая си, отново се оказва в полезрението на Танжу. Назлъ обвинява себе си за раздялата между Ферман и Белиз. Накрая разказва цялата си история поотделно на Белиз и Али. Али се среща с горчиво чувство, което никога досега не е изпитвал.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 62 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 61 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 60 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 59 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 58 какво ще се случи?