Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 37 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 37 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 3 август 2021 по bTV Lady.

Али и Ферман се разминават по отношение на въпроса за младия мъж Джан, който е агресивен. Когато си тръгват от болницата, ръката на майка му е наранена зарадо него. Когато я отвеждат, Джан е агресивен и удря Али. Али си спомня, че когато е бил в социален дом, той също е имал среща с побойник. Той смята, че Джан би се чувствал добре в дом, но Ферман е категоричен, че това би било грешен ход. Али му казва, че за първи път ще докосне някого днес, но Ферман му казва да стои далеч от това семейство.

Вечерта Али е в апартамента на Назлъ. Тя му казва да се опита да я докосне. Той я хваща за пръста, но Назлъ му казва, че това не е докосване. Тя затваря очи, а Али проследява лицето ѝ с ръка, но не я докосва съвсем. Назлъ отваря очи и Али скача назад, казвайки, че го е измамила, той бяга обратно в апартамента си и се ядосва на собствената си ръка, тъй като не е могъл да докосне Али.

Джан се изправя срещу Ферман в болницата и му казва, че майка му трябва да се прибере у дома. Ферман не се справя добре с избухването му и се налага Ачеля да успокои Джан. В стаята си Ферман гледа снимка. Прекъсва го Ачеля, която му казва, че майката на Джан иска да говори с него. Той казва, че знае какво ще го попита, но не знае отговора. Ачеля си тръгва и Ферман получава обаждане от Адил да се срещне с него на покрива.

Ферман отива и Адил разговаря с него за Белиз. Той му казва, че тя му е разкрила един от най-големите си страхове, но Ферман не прави същото за нея. Той крие нещата и не ѝ ги обяснява. Казва му да поговори с нея. Тогава Адил звъни на Белиз и ѝ оставя съобщение да поговори с Ферман.

Назлъ и Демир полагат много усилия, за да разследват болестта на г-жа Селен. Междувременно съпругът ѝ, отчаян, разчита на братята си, които не гледат с добро око на работата на болничния персонал, особено на поведението на Али.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 62 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 61 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 60 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 59 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 58 какво ще се случи?