Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 36 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 36 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 2 август 2021 по bTV Lady.

Мъж и жена са докарани в болницата след автомобилна катастрофа. Жената има вътрешен кръвоизлив и Танжу, заедно с Назлъ и Демир, я отвеждат в болницата. В отделението откриват, че тя е в много ранен стадий на бременност и трябва да отстранят плода, за да спасят живота ѝ. Те разговарят със съпруга ѝ, който е шокиран, тъй като е безплоден и не може да има деца.

Джан, младо момче, идва в спешното отделение. В рамото му е забито дърво. Джан има заболяване, което го кара да се ядосва и да проявява насилие. Трябва да го заведат на операция, за да отстранят дървото. След операцията Ферман казва на майка му, че може да го вземе вкъщи. Тя се разстройва и се надява, че той ще остане една нощ в болницата, за да може тя да се наспи поне една нощ.

Кивилким, която е начело от няколко дни, е позволила на властта да ѝ стигне до главата. Тя се обажда на управителния съвет на болницата и на дарителите, а на Белиз казва, че трябва да напусне за няколко дни, тъй като работата не ѝ харесва. Тя се натъква на Гюнеш, който разговаря с нея. Селви също е там. Тя им се ядосва, че разговарят, и им се кара. Докато Селви обсъжда това с Гюнеш, зад нея се появява Али, който решава, че ще докосне именно Селви. Той първо опитва с ръка, но не може да го направи. След това с пръст, но също не може да се реши да го направи.

Бременната дама все още не е добре. Адил предполага, че може да има мозъчен тумор, но ЯМР-то не дава резултат. Съпругът ѝ я обвинява, че е имала афера, Той също така е научил, че всичките им пари са били взети от сметките. Али пита Назлъ дали може да я прегледа. Той я гледа в очите, когато жената внезапно се навежда напред и го целува по устните.

Али е в шок, скача назад и хуква да бяга из стаята. Бяга да намери нещо, с което да избърше лицето си. Тича чак до другия край на болницата при Адил и му разказва какво се е случило. Адил го успокоява и му казва, че докосването не означава любов.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 62 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 61 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 60 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 59 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 58 какво ще се случи?