Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 35 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 35 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 30 юли 2021 по bTV Lady.

Белиз има решението относно Назлъ. Гюнеш, Назъли, Ферман, Адил, Кивилчим и Белиз са в стаята. Белиз казва на Гюнеш, че той е получил само предупреждение. Назлъ има забележка в досието си и ако още веднъж направи нещо подобно, ще загуби лиценза си за практикуване. Също така болницата няма да се забърка в неприятности.

Али се прибира вкъщи и чува силна музика от дома на Назлъ. Той се качва на горния етаж и тя му казва, че ще остане. Али е толкова щастлив. След това Назли пуска на компютъра видеоклип с танци и кара Али да танцува.

Ферман казва на Белиз, че иска да говори с нея. Белиз е развълнувана, защото смята, че Ферман ще ѝ предложи брак, след като тя му се е доверила и е казала, че иска бебе. Тя вижда Адил по пътя си и също му казва, но лицето на Адил показва, че вероятно знае причината, поради която иска да поговорят.

В офиса си Ферман е нервен, когато пристига Белиз. Тя си мисли, че той се притеснява да я попита. Той ѝ казва, че е предпочел Назлъ пред нея. След това обяснява какво е казал на Назлъ да направи. Въпреки че тя не е казала нищо, той иска Белиз да знае, но също така казва, че е негова ученичка и че би го направил отново, ако се наложи. Белиз е съсипана и си тръгва. Ферман остава сам.

След като чува от Ферман какво е направил за Назлъ и как е изложил болницата на риск, Белиз бяга от него. Тя се обажда на Кивилджим да поеме управлението на болницата за няколко дни. Ферман се опитва да я хване, но закъснява, тъй като тя потегля с кола.

Али вика Адил в дома си. Той е толкова развълнуван да му каже, че снощи е танцувал с Назли, без да се докосват, разбира се. Разказва му и как е позволил на Назлъ да сложи главата си на рамото му. Адил му казва, че сега трябва да опита да докосне някого. Али изглежда харесва идеята, но не е сигурен кого да докосне.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 62 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 61 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 60 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 59 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 58 какво ще се случи?