Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 34 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 34 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 29 юли 2021 по bTV Lady.

На сутринта Али се появява в дома на Назли с изненада.

На момичето е направена операция, която да му помогне да се усмихва. Операцията е била успешна, но тя не се е събудила от упойката. Те се опасяват, че може да е получила някаква травма и че е в мозъчна смърт. Баща ѝ е разстроен и обвинява себе си.

Назлъ получава покана да се яви на заседанието, за да бъде разпитана. По пътя Ферман я спира и я отвежда в една стая. Казва ѝ да каже, че част от оборудването е изчезнало от линейката. Назлъ веднага разбира, че това ще навлече неприятности на болницата и най-вече на Белиз. Той ѝ казва да отиде и да го направи. Когато си тръгва, тя се сеща за начин, по който могат да помогнат на господина да не му поставят торбичка за колостомия. Ферман не може да повярва, че тя мисли за други пациенти, когато й предстои да отиде на среща за бъдещата си кариера. Когато се кани да влезе в стаята, Адил е там и чака отвън за подкрепа, тя му казва какво я е посъветвал Ферман, но все още не е сигурна.

По време на срещата Назлъ им разказва за случилото се, което според тях съвпада с думите на другите свидетели. Те я питат и защо не е използвала оборудването от линейката, което би ѝ помогнало да постави тръбата. Тя става нервна и не знае какво да каже. В този момент в стаята влиза Али, следван от стресирания Адил, който се опитва да го спре.

Али разказва на борда за всички добри неща, които Назлъ е направила за пациентите. Той разказва и как тя е била единствената, която му е помогнала, когато е пристигнал. Как е направила всичко за него. Дори ѝ е позволил да облегне глава на рамото му, за което Адил изглежда шокиран, но доволен. Те благодарят на Али за приноса му и той и Адил излизат от стаята. Отново питат Назли защо не е използвала оборудването.

След срещата Назлъ вижда Ферман и му казва, че не е казала нищо за оборудването, за да няма болницата проблеми. Ферман е загрижен за нея, но също така изглежда горд, че Назлъ е решила да не вреди на болницата.

Докато чакат резултата, Назлъ и Ферман оперират стомаха на мъжа, операцията е успешна и Назли урежда дъщерите му близначки да дойдат да го видят.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 62 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 61 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 60 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 59 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 58 какво ще се случи?