Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 30 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 30 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 23 юли 2021 по bTV Lady.

Кивилчим е довел пациент в болницата. Случаят е сложен и тя го е направила, за да може болницата да получи признание. Галип има огромен тумор, който е свързан с основата на гръбначния му стълб, но е прогресирал към стомаха му. Той тежи 50 кг, но Танжу и Ферман ще го отстранят. След сканирането се вижда, че туморът се е разраснал масово и кръвоносните съдове, които го снабдяват, са големи. Ферман обяснява, че не разполагат с достатъчно време, за да отстранят тумора, преди Галип да умре от загуба на кръв. Галип ги моли да направят операцията.

Себнем е ядосан на Белиз, че го е обвинил. Кивилчим се опитва да спечели доверието на Белиз и му предлага да му помогне да се справи с проблемите си. Демир и Адзелия се състезават кой от тях е най-романтичен. Д-р Ферман и екипът му са на път да започнат огромна и рискована операция.

Всички признаци и тестове сочат, че бебето е пострадало. Белиз взема решение да извика социалните служби и полицията. Междувременно Али прави няколко теста, получава резултатите и е изумен от това, което открива. Уврежданията на мозъка на бебето са нанесени няколко седмици по-рано, по същото време, когато бебето е родено с помощта на вендуза. Смята се, че именно това е причинило увреждането.

В операционната Танжу, Ферман, Демир и Назлъ отстраняват големия тумор от Галип. На половината път се налага да спрат, тъй като има опасност от прекомерно кървене, което би го убило. Ферман иска само да отстранят това, което вече са отрязали, и да го зашият обратно с остатъка от тумора вътре. Танжу казва на Назлъ да се обади на Али, тъй като той има познания за кръвоносната система. Ферман отначало отказва, а после се съгласява.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 34 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 33 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 32 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 31 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 29 какво ще се случи?