Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 29 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 29 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 22 юли 2021 по bTV Lady.

Али е развълнуван и отива в операционната, облича се, но не може да открие къде се извършва операцията на Селимс. Казват му, че Селим е имал спешна медицинска помощ и че вече са го откарали в операционната. Али е съсипан. Той обикаля между зрителните зали и гледа как Танжу оперира, а Ферман и Адил оперират жената, която има паразит в мозъка. Той научава, че всъщност Адил го е спрял да влезе в операционната.

Али пита Адил защо, а той му отговаря, че вече е пораснал и трябва да си проправи път със собствени решения. На Адил му е болно да казва това, но го прави заради Али. Али решава да не прегръща Адил и си тръгва.

Али отива в болницата късно през нощта, за да посети Селим. Селим благодари на Али, но Али му казва, че не е правил операция. Селим казва на Али, че той ще бъде най-добрият лекар в историята.

Али пристига на работа. Стои отвън и се уверява, че носи със себе си пластмасовия скалпел за кураж, както и че косата му е прибрана. Натъква се на Назлъ и изглежда, че ще ѝ каже нещо, когато се появява шефът на лабораторията и му казва, че е време да отиде в лабораториите.

Ферман отива при Адил. Той пита как е Али, но преди да отговори, Назлъ също почуква и отваря вратата, като държи Ферман в капан зад нея. Тя също пита как е Али. След това казва на Адил, че Ферман се грижи за Али, въпреки че той казва друго. На Адил му харесва да гледа как тя говори за Ферман, докато Ферман я слуша. Адил им казва и на двамата да стоят далеч от Али и да го оставят да се справя сам. Ферман не се обижда много на Назлъ, но тя се смущава, че той я е чул.

Приятелка на Белиз е в болницата с малкото си бебе. То е имало травма на главата, която е била отстранена, и те чакат да се приберат у дома. Първо трябва да направят едно последно изследване. В лабораторията по патология виждат на скенер, че от двете страни на мозъка на бебето има кръвоизлив. Предполагат, че някой е изпуснал бебето. Али се качва на горния етаж и влиза в стаята, тъй като майката е малко агресивна към Селви.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?