Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 27 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 27 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 2 юли 2021 по bTV Lady.

Ферман премества Али в отдела по патология. Адил с тъга се съгласява с решението. Али пристига и скоро се озовава при Дуйгу, която е развълнувана, че Али ще работи с нея. Назлъ, която научава, че Али е преместена, е разстроена.Тя се промъква в лабораториите по патология, за да го види. Али сякаш е затворено животно в клетка и разговаря с Назлъ през прозореца. Тя му казва, че ще измислят нещо, за да го измъкнат оттам.

Ферман отива в лабораторията по патология. Сам си прави изследвания, което никога не прави и през цялото време гледа Али. Белиз също минава покрай него и гледа Али. Адил също идва в лабораторията. Той наблюдава Али, който просто седи на една маса с глава, подпряна на ръката му, и гледа пластмасовия си скалпел. Адил е загрижен. Дава на Дуйгу няколко закуски и я моли да направи така, че да изглежда, че тя ги е донесла. Стои до прозореца и наблюдава Али.

Пациентката на Ферман и Назлъ е дама, чиито ръце са изтръпнали. Те правят ядрено-магнитен резонанс и откриват, че тя има мозъчен тумор. Ферман не смята, че могат да направят нещо. Назлъ се заяжда с него, като казва, че не е трябвало да отпраща Али. Ферман пита Назлъ дали не мисли, че той просто е захвърлил Али и е забравил за него.

Назлъ отново отива в лабораторията. Дуйгу изглежда малко уморен от това, че тези хора продължават да идват в лабораториите. Назлъ казва на Али да поговори с Ферман, че е сигурна, че той ще го приеме обратно. Али не иска, затова Назлъ му разказва за случая на дамата с мозъчния тумор и му казва да отиде да види какво може да направи.

Демир се натъква на Селим. Той е държан от множество хора, които го смятат за агресивен. Демир разпознава, че момчето е аутист. Бързо се заема с него и успява да го успокои. Селим има нужда от шевове на главата, които Демир прави. Демир разказва на персонала, че заради Али е направил проучване за аутизма. Селим отново е разтревожен. Аселя влиза в стаята и увива Селим в чаршафи, за да го накара да се чувства сигурен. Това го успокоява и тя казва на Демир, че е проучила това, след като Али е бил неспокоен. Демир и Аселя се приближават до Танжу и го питат дали Али може да помогне на Селим, за да го успокои, но той отказва.

Али е направила тестове на дамата с изтръпналите ръце и смята, че това не е мозъчен тумор. Казали са му, че не може да общува с пациентите, а Ферман все още не иска да го помоли за помощ. Затова Али се промъква в стаята на жената, поглежда в чантата ѝ и намира таблетки против киселини. Ферман го хваща. Али обяснява, че жената е яла морски дарове и обикновено всички паразити от тях се усвояват от стомашната киселина. Тази жена е приемала таблетки против киселини, така че паразитите от морските дарове не са били убити, което е причинило симптомите, които е имала. Ферман е впечатлен, но казва на Али, че трябва да се върне в патоанатомията, докато направят тест.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?