Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 26 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 26 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 19 юли 2021 по bTV Lady.

Адил идва и казва на Али за жалбата и че управителният съвет се е събрал за да я обсъди. Адил иска да отведе Али, за да се подготви за срещата, но Али му казва, че този пациент го харесва и приема. Ферман подкрепя Али и му казва, че може да остане с пациента.

На Сонер се правят изследвания и те виждат, че първоначалната травма е зараснала, но той все още не може да ходи, тъй като има тумор, увит около гръбначния стълб и мозъчния ствол. Отстраняването му е рискована операция, но Сонер е категоричен, че иска да опита.

На Танжу помагат Демир и Ачеля, като нито един от двамата не е доволен от това. Пациентката на Танджу е дама, която е претърпяла много пластични операции. Тя има инфекция в импланта си. Танджу иска да ги премахне, но тя е категорична, че няма не иска това. Ачеля открива, че тя смята, че съпругът ѝ има изневяра, затова иска операция, за да изглежда по-млада. Той няма афера, но като ѝ казва това, тя припада. Откарана е в операционата. Сърцето ѝ спира и Танжу се опитва да я реанимира. Сърцето започва да бие от само себе си, но тя е била лишена от кислород твърде дълго и няма мозъчни функции. Танджу е разстроен след операцията.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Танджу и Демир се обръщат към съпруга на пациентката, за да обмислят даряването на органи. Тя носи донорска карта, но съпругът ѝ отказва да им позволи да го направят. Демир го отвежда и му показва хората, които чакат за трансплантация, това го разстройва, но той все още не позволява да вземат органите на съпругата му.

Али отива пред съвета. Адил и Назлъ му казват какво да казва и какво да не казва. Адил му казва, че никога не трябва да признава, че е направил нещо нередно. Преди да влезе, той вижда господина, който е разстроен заради жена си. Али разговаря с него и го кара да осъзнае колко добро дело ще направи, като дари органите. Разговорът е подслушан от Ферман.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 62 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 61 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 60 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 59 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 58 какво ще се случи?