Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 11 какво ще се случи?

Добави коментар

Али и Назлъ се сблъскват с проблеми по пътя към болницата с донорския орган. Вижте какво ще се случи в епизод 11 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 28 юни 2021 по bTV Lady.

По пътя към болницата Али открива кръвен съсирек в черния дроб на донора, който не се вижда на скенера. Скенерът е направен, когато черният дроб все още е бил в донора, но след като е бил изваден, кръвта се е съсирила и е направила съсирек, който е унищожава черния дроб по-бързо. Те карат полицията да спре по средата на пътя и да спре движението, докато те извършват операцията на черния дроб в колата.

В болницата Танжу оперира инвеститора. По средата на операцията се появяват усложнения и той вика Ферман на помощ. Операцията минава гладко и след това Танжу благодари на Ферман за помощта.

Състоянието на Мухсин бързо се влошава, Демир прави ендоскопия, Ферман пристига и спира кървенето, но за съжаление вижда, че заради чернодробната цироза кръвоносните съдове в стомаха му са се променили, разширили са се и са започнали да кървят. Ферман казва, че вероятно му остават само около 3 месеца живот, ако не получи черен дроб.

Бордът обсъжда какво да се прави с трансплантацията, Танжу и Кивилдзим отново са против Ферман и Адил, така че решението трябва да вземе Белиз. След като тя обещава на Ферман, че ще бъде на негова страна на заседанието, той очаква, че тя ще одобри трансплантацията. Когато Назлъ и Али пристигат с черния дроб в болницата, Демир им съобщава, че Мухсин няма да получи черен дроб, тъй като е пил алкохол. Очевидно е, че Белиз е действала срещу Ферман. Пристига линейка и бързо отнася черния дроб за друг реципиент.

Назлъ е разстроена и Али отива при нея. Казва ѝ да отвори списъка с обажданията в телефона си и тя разбира, че той е чул как тя се е обадила на Адил. Тя му казва, че я е грижа за него и иска да бъде негова приятелка, дори и Адил да я е помолил. Али не ѝ вярва. Тя се обръща за съвет към д-р Адил.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?