Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 10 какво ще се случи?

Добави коментар

Али и Назлъ пристигат в болницата, за да пренесат органа за трансплантация, но пътуването им към дома се сблъсква с неочаквани препятствия. Вижте какво ще се случи в епизод 10 на турския сериал "Доктор Чудо".

Когато Назлъ и Али получават черния дроб, той е взет от донора преди три часа, а те имат срок от 8 часа. Назлъ се обажда в болницата и ги моли да ускорят нещата.

Ферман прави няколко последни теста преди операцията. Резултатите се връщат и показват, че пациентът е консумирал алкохол. Правилото на комисията по трансплантации е да не се дава черен дроб на човек, който пие. Мухсин му обещава, че е изпил само една чаша. Ферман казва на специализантите си, че иска от тях да разберат дали резултатите от теста са съвместими само с едно питие. Те веднага се сещат за Али и му се обаждат... той иска цялата информация и бързо изчислява, че една чаша от този силен алкохол, приета преди 2 дни, би трябвало да остави показанията 0,02, което е и станало.

Междувременно Али и Назли бързат да се върнат с черния дроб в полицейска кола, след като хеликоптерът не е могъл да излети заради лошото време. Температурата в транспортьора се повишава и тъй като не могат да намерят торбички с лед, те пълнят кутията с напитка, приготвена с натрошен лед, което връща температурата в нормални граници. Междувременно през цялото това време Али все още не говори с Назлъ.

Най-накрая научаваме каква е връзката между Белиз и Кивилдзим. Кивилдзим се омъжва за бащата на Белиз, но след смъртта му именно Белиз наследява болницата. Тя търпи присъствието на Кивилдзим, но не я харесва. Ето защо Кивилдзим опитва всичко, за да наруши начина, по който се управлява болницата, за да може да се отърве от Белиз и да поеме управлението.

Кивилдзим се опитва да убеди Танжу да сътрудничи на Ферман, но той е непреклонен.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?