Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп.64 : Пойраз гони Неслихан и приема Дамла в дома си!

1 коментар

Пойраз гони Неслихан от дома си, като я обвинява, че той е бил готов да направи всичко за нея, но тя го е скарала със сина му и му изневерила с Атила. В същото време Пойраз казва на Дамла, че иска да живее при него, докато се роди бебето и ѝ обещава да я защити, независимо дали е виновна или не. Разберете още какво ще се случи в епизод 64 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 24 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 63 на турския сериал „Доброта“ Пойраз разбира, че Дамла е убила Корай и не знае какво да прави с истината. Мурат снима Неслихан и Атила и на делото за попечителство, предоставя на съдията снимки и обяснява, че въпреки факта, че Неслихан се е омъжила, тя продължава да води свободен живот. Ще получили Неслихан попечителството над децата си?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 64 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 24 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Пойраз казва на Дамла, че иска да живее при него, докато се роди бебето и ѝ обещава да я защити, независимо дали е виновна или не.

Пойраз гони Неслихан от дома си, като я обвинява, че той е бил готов да направи всичко за нея, но тя го е скарала със сина му и му изневерила с Атила.

Неслихан и майка ѝ се връщат в къщата на Атила.

Пойраз прави така, че Атила да бъде обвинен в убийството на Корай.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Пойраз се обажда на Дамла. Момичето поглежда екрана на телефона и се страхува да се обади. Разтреперана от страх, Дамла отговаря на обаждането.

Пойраз съобщава на Дамла, че веднага трябва да дойде при него, за да поговорят.

Дамла му отговаря, че не може в дома му, и предлага да се срещнат на друго място.

Пойраз настоява Дамла да отиде в неговата къща.

Айшил моли децата да разкажат какво се е случило.

Нехир мълчаливо поглежда брат си. Айшил се досеща, че Дамла ги е ударила.

Нехир им казва, че Дамла я е бутнала и когато е паднала, се е наранила.

Бату признава, че Дамла го е ударила и го плаши, че ще го прати в мазето с плъховете.

Айшил притиска децата до себе си и я уверява, че е до тях и няма да допусне тя да ги нарани.

Шахика излиза от сградата на съда и забелязва, че Пойраз го няма никъде. Шахика разбира, че Пойраз неправилно е изтълкувал онези снимки.

На Неслихан не ѝ пука как Пойраз ги е разбрал, важното е, че му е казала истината.

В този момент Айшил се обажда на Неслихан и ѝ казва, че Дамла е бутнала Нехир и е ударила Бату.

Неслихан хваща такси. Атила иска да тръгне с Неслихан, но тя е против, отбелязвайки, че не си струва да се влошава ситуацията.

Неслихан пристига в къщата на Мурат. Айшил пуска Неслихан в къщата и ѝ казва, че децата са в хола. Неслихан тича при децата, прегръща ги и ги моли да разкажат какво се е случило. Бату се оплаква на майка си, че Дамла го е ударила по лицето. След като целува сина си, Неслихан се обръща към дъщеря си и я пита дали Дамла я е ударила.

Нехир с оплакване ѝ казва, че Дамла я е бутнала и тя е паднала. Притискайки децата към себе си, Неслихан ги моли да не се страхуват, като отбелязва, че тя е наблизо.

Бату се оплаква на майка си, че Дамла обещава да го затвори в мазето с плъховете. Неслихан уверява сина си, че Дамла няма да го затвори никъде.

Неслихан научава от Айшил, че Дамла е отишла при Пойраз, и обещава на децата, че ще даде урок на Дамла.

Пойраз моли Дамла да отиде в кабинета му. Дамла уверява Пойраз, че не е убила Корай нарочно. Всичко е станало случайно. Пойраз прекъсва Дамла и ѝ казва, че не го интересува дали тя е виновна, или не. Той все пак ще ѝ помогне.

- Значи няма да ме издадеш на полицията?
- Няма да го направя. Каквото и да стане, на Корай не може да се помогне, но на детето ни може. Няма да позволя то да се роди в затвора.
- Направи нещо, моля те. Не позволявайте детето ни да попадне в затвора. Атила ме преследва. Сигурен съм в това. Не става въпрос за Корай, той преследва Неслихан.
- Аз му имам зъб. Не се притеснявай. Ще го обезвредим, преди той да го направи.

Пойраз моли Дамла да не прави нищо. Нейната задача е да се грижи за детето им, а Атила, той ще се погрижи сам. Пойраз решава да се обади на някого и напуска кабинета.

Неслихан пристига в дома си и чука на вратата. Дамла отваря вратата. Неслихан удря Дамла в лицето:

- Ти си ударила сина ми. - Неслихан удря втори шамар на Дамла. - За това, че си бутнала дъщеря ми? Ще ти счупя ръцете. - Неслихан хваща Дамла за гърлото и я притиска към стената.
- Не съм бутнала никого.
- Не докосвай децата ми.
- Ти луд ли си?
- Луд съм. Луд. Сега съм луд.

Дамла избутва Неслихан. Неслихан замахва, но в този момент от стаята изтичва Пойраз и издърпва съпругата си от Дамла.

- Неслихан, стига. Достатъчно. Ти заради Дамла ли загуби съдебното дело или по своя вина?
- Съдебното дело няма нищо общо с това. Тя е вдигнала ръка на децата ми. Ела тук. - Дамла се е сгушила до стената и крещи, че не е докосвала децата ѝ.
- Стига! Няма да ти позволя да се доближиш до Дамла отново. Повече няма да живееш тук. Махай се веднага. - Шахика поглежда изненадано към Пойраз. Дамла се усмихва доволно. - Направих всичко за теб. Отказах се от всичко заради теб, от майка си и от къщата си. Дори купих контролния пакет акции, за да те направя щастлива. Заради теб загубих сина си. Денис дори не иска да говори с мен. Какво получих? Помолил си Атила да ме проучи. Дори си имал връзка с него.
- Тя е свикнала с това. - Дамла се провиква. - Тя е свикнала да използва хората като вещи.
- А ти. - Пойраз се обръща към Дамла. - Ще се преместиш при мен за известно време. Докато се роди бебето.
- Неслихан, да се махнем оттук! - Шахика отива да си събере нещата.
- Не те ли е срам? - Неслихан се взира втренчено в очите на Пойраз. - Не се ли срамуваш? - Неслихан се обръща и си тръгва.

Опаковайки нещата си, Шахика се възмущава, че не е очаквала това от Пойраз. Как е могъл да повярва на тази невъзпитана жена и да ги изгони от къщата.

Пред къщата Дамла благодари на Пойраз за помощта, но казва, че сега се страхува, че Атила ще я следи още по-внимателно. Пойраз обещава да уреди нещата, но трябва да знае къде е тялото на Корай.

Пойраз възнамерява да посети Атила и моли Дамла междувременно да събере всичките си неща.

След като изчаква Пойраз да излезе, Дамла чука на вратата на дома му и казва на прислужницата, че тя е новата господарка на къщата. Дамла ѝ нарежда да ѝ направи чаша кафе. Неслихан и Шахика слизат с куфарите си в хола. Шахика не знае къде ще отидат.

Дамла, с чаша кафе, излиза от кухнята в захлас:

- Уау. Да ви сваря ли кафе за пътя обратно към бедността? - Шахика моли дъщеря си, да игнорира Дамла.
- Ние с теб още не сме приключили. Моли се за бебето в теб. Моли се за него или не отговарям за себе си.

Шахика и Неслихан напускат къщата на Пойраз.

Мурат казва на Балкан, че Неслихан е загубила делото, което означава, че много скоро тя ще се върне при него. Балкан не е убеден, като отбелязва, че Пойраз прави всичко за Неслихан, за да спечели благоразположението ѝ. Балкан се съмнява, че Неслихан, след като е вкусила от такава власт, ще иска да се върне при него. Мурат обещава, че ще отнеме не само Неслихан, но и компанията на Пойраз.Мурат е сигурен, че след снимките, които е предоставил на съда, Пойраз дори няма да погледне Неслихан в лицето.

Пойраз се среща с опасни хора в изоставен склад и им нарежда незабавно да се погрижат за проблема.

Айшил уверява Дамла, че докато тя е в къщата, няма да позволи на никого да докосне децата. Дамла крещи истерично:

- Не бях аз! А теб какво те засяга? - Дамла хваща грубо прислужницата за лицето. Айшил отблъсква ръката на Дамла.
- Не си мисли, че ако майка им не е наблизо, децата нямат никого.
- Как смееш да се държиш така нагло?
- Да, смея!

Мурат се връща вкъщи и изисква да му обяснят защо крещят.

Айшил казва на Мурат, че жена му е биела децата. Дамла крещи истерично:

- Аз случайно. Защо никой не осъзнава това? Стана случайно!

Айшил казва на Мурат, че Бату е с разбита устна. Мурат притиска Дамла до стената и крещи, че няма да позволи децата му да бъдат бити.

Мурат изхвърля Дамла от къщата си и нарежда тя да не идва повече тук. Дамла му съобщава, че никога не е възнамерявала да живее в къщата. Пойраз е изгонил Неслихан и я е поканил да живее в къщата му, докато роди. Неджати и Сангюл излизат на двора при този шум. Мурат крещи на Дамла, че щом си тръгва, трябва да вземе със себе си и тази измет (чичото и лелята).

В този момент Пойраз идва за Дамла и ядосано хваща Мурат.

Дамла тича при Пойраз и моли да вземе чичо си и леля си със себе си, като обяснява, че ако ги остави, те ще разкажат всичко на полицията. Пойраз се съгласява да настани роднините на Дамла в къщата за гости.

Пойраз показва на Дамла стаята ѝ и я моли да не се притеснява за нищо, като я уверява, че сам ще уреди всичко.

Неслихан и Шахика пристигат в къщата на Атила. Атила излиза от къщата на майка си и съобщава на Неслихан, че е затоплил и проветрил къщата. Вземайки куфарите, Атила ги занася в къщата, в която е живяла Неслихан. Шахика с изненада отбелязва, че след като Атила е проветрил и затоплил къщата си, това означава, че през цялото време е живял при майка си. Неслихан не разбира за какво говори майка ѝ. Шахика обяснява, че Атила не се е преместил в къщата си през цялото това време, защото я е чакал.

Шахика получава обаждане от Гюлсерен. Шахика поглежда телефона и се страхува да го вдигне, тъй като не знае какво да каже на майката на Корай. Неслихан отговаря на обаждането и лъже, че майка ѝ е заета. Гюлсерен съобщава на Неслихан, че се е върнала в Турция и няма да си тръгне, докато не разбере какво се е случило с Корай.

През нощта хората на Пойраз нахлуват в къщата на Атила, а след това разкопават гроба на Корай и подхвърлят личните вещи на Атила, взети от къщата му (копче, коса, шал). След като подхвърлят доказателствата, злосторниците заравят гроба.

На сутринта Мурат се опитва да разбере от Айшил къде живее сега Неслихан. Айшил го уверява, че не знае. Децата слизат в хола и питат дали Дамла си е тръгнала. Мурат уверява децата, че всеки, който вдигне ръка срещу тях, няма да живее в тази къща. Мурат уверява децата, че много скоро майка им ще се върне при тях и те ще заживеят щастливо заедно.

Неслихан и Шахика отиват на посещение при Гюлсерен. Жената уверява, че няма да напусне Турция, докато не открие сина си жив или мъртъв. Неслихан ѝ казва, че има приятел, комисар, и той прави всичко възможно да намери Корай. Гюлсерен се чуди кого подозират. Неслихан признава, че не просто подозира. Тя знае кой е убил Корай. Жената моли Неслихан да ѝ помогне да открие убиеца на Карай, а в замяна тя ще ѝ помогне да си върне децата. Неслихан обещава, че ще ѝ помогне да открие убиеца на Корай и без никакво "в замяна", защото Корай е бил неин приятел.

Дамла и Пойраз слизат на закуска. Дамла разпалено разказва, че за първи път от много време насам се чувства в безопасност. В този момент телефонът на Пойраз звъни. След като разговарят по телефона, Пойраз казва на Дамла, че както е планирал, полицията е открила тялото на Корай, но тя не трябва да се притеснява за това, тъй като той никога не би наранил майката на детето си.

Неслихан посещава Атила в участъка и научава, че са намерили тялото на Карай. Неслихан моли Атила да направи всичко възможно, за да гарантира, че правосъдието ще възтържествува и убиецът на Корай ще бъде открит. Атила я уверява, че правят всичко по силите си, и предлага да отидат в едно кафене на чаша кафе.

Атила и Неслихан тръгват да напускат кабинета. Кадир върви към тях. Атила им съобщава, че възнамерява да изпие кафе в близкото кафене. Кадир хваща комисаря за ръката и му съобщава, че няма да ходи никъде, тъй като е заподозрян за убийството на Корай Демир.

Следва погребението на Корай. Неслихан не оставя леля си Гюлсерен. Мурат пристига на погребението и поднася съболезнованията си. Гюлсерен моли Неслихан да я остави сама на гроба на сина ѝ.

Като отвежда Мурат настрана, Неслихан иска обяснение какво прави тук, тъй като не можеше да понася Корай. Мурат не отрича, че не е харесвал Корай, но не е искал смъртта му. Мурат пита бившата си съпруга дали е вярно, че Атила е убил Корай от ревност. Неслихан е сигурна, че Атила няма нищо общо с това и истинският виновник ще бъде намерен. Мурат предлага на Неслихан вечерта да дойде при децата, освен това той има сериозен разговор с нея.

Балкан не разбира защо той и Мурат са дошли на погребението на Корай. Мурат припомня, че са видели Дамла и чичо му да погребват тялото на Корай, но са си замълчали и ако Дамла бъде арестувана, със сигурност ще разкаже за това. Ето защо той идва на погребението, за да разбере от Неслихан какво знаят. Балкан му казва, че Атила е обвинен в предумишлено убийство и срещу него има солидни доказателства. Но странното е, че Корай не е открит на мястото, където Дамла и чичо ѝ са го погребали. Мурат осъзнава, че Дамла е подпомагана от Пойраз.

Мурат пристига в къщата на Пойраз. Пойраз отваря вратата, вярва, че Мурат е дошъл за жена му и му напомня, че тази жена е майка на детето му и ще остане в дома му до раждането. Мурат ехидно отвръща, че никога няма да допусне в дома си човек, който е вдигнал ръка срещу децата му. Дамла изкрещява, че това е било инцидент, и уверява Пойраз, че Мурат е дошъл да ги раздели. Мурат се подиграва:

- Не ми пука за теб. - Мурат се обръща към Пойраз. - Не само че изгонихте Неслихан от къщата, но и я заменихте с тази. Тя никога няма да ти прости. Добре, че не ни касаеш повече. Ние с нея се сдобрихме. Тя ще дойде да види децата днес.
- Свърши? Щастлив ли си? Върви си! - Пойраз се опитва да затвори вратата пред лицето на Мурат, но той не му позволява това.
- Не съм приключил. Не доволен съм. Още не съм казал всичко. - Мурат влиза предизвикателно в къщата. Пойраз тича след Мурат и го хваща за ръката.
- Мурат, тръгни с добро. Не ме принуждавай да използвам насилие.
- Или какво? Ще ми припишеш убийство?
- За какво говориш?
- За Атила, разбира се, за какво друго?! Ти хвърли убийството на Корай върху него, нали? За да защитиш детето, ти прикри престъплението ѝ. А след това го стоварихте върху комисар Атила от ревност. Хайде, Пойраз, ти си уважаван бизнесмен, нямаш ли срам? Да седнем. Имаме общи тайни, има за какво да поговорим.

Мурат се изтяга на дивана и хрупа ядките, които са поставени в чинийката на масата. Пойраз изисква от Мурат да не смее да го обвинява в такива глупости, смятайки, че той няма доказателства. Мурат казва, че е заснел с телефона си момента, в който Дамла и чичо му са погребвали Карай в гората. Мурат забелязва, че Пойраз е прикрил престъплението на любовницата си и е обвинил за него комисаря. Пойраз пита Мурат какво иска.

След погребението Гюлсерен кани адвоката в дома си и напомня на Неслихан, че наскоро ѝ е казала, че ако ѝ помогне да открие убиеца на Корай, ще ѝ помогне да получи попечителство над децата. Гюлсерен обяснява на Неслихан, че ще успее да открие убиеца на сина си само ако тя е твърдо стои на краката си, затова е решена да ѝ даде всички средства и активи на Корай. Неслихан не може да приеме предложението на Гюлсерен, тъй като смята, че то е цяло състояние. Гюлсерен обяснява, че има достатъчно пари в чужбина и не се нуждае от парите на сина си. Ако Неслихан откаже, тя ще дари всичко за благотворителност. Жената уверява Неслихан, че Корай ще бъде щастлив, като знае, че средствата му са отишли при нея. Неслихан приема предложението на Гюлсерен. Жената също така съобщава на Неслихан, че вече има адвокат, който ще я представлява по делото за попечителство.

- Искам да се погрижа за Нехир и Бату, сякаш са мои собствени деца. Защото знам, че това е единственият начин душата на Корай да намери покой. Добре, нека подпишем документите.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 74 (ФИНАЛ) : Мурат гони Дамла, а Неслихан я приютява в дома си!

„Доброта“, еп.73: Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

„Доброта“, еп. 71: : Хандан е решена да накара Неслихан да страда!

„Доброта“, еп.70 : Дамла губи бебето и иска да се самоубие – какво ще се случи..