Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп. 63 : Пойраз случайно чува, че Дамла е убила Корай...

1 коментар

Пойраз разбира, че Дамла е убила Корай и не знае какво да прави с истината. Мурат снима Неслихан и Атила и на делото за попечителство, предоставя на съдията снимки и обяснява, че въпреки факта, че Неслихан се е омъжила, тя продължава да води свободен живот. Ще получили Неслихан попечителството над децата си? Разберете още какво ще се случи в епизод 63 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 21 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 62 на турския сериал „Доброта“ След като Дамла е освободена от ареста, Неслихан отива да я обвини в убийството, че се страхува, че децата ѝ живеят с убийца. По време на караницата им Дамла иска да бутне Неслихан по стълбите, но губи равновесие и сама пада. Когато се опомня, тя обвинява Неслихан в поредния опит да се отърве от нея. Неслихан е арестувана.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 63 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 21 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Мурат дава на Неслихан само три минути, за да ги прекара с децата си. Бату ѝ казва, че се страхува в тази къща. Но Неслихан не може да разбере какво не е наред, а Мурат отвежда сина си в къщата.

Пойраз е бесен защото разбира, че синът му не иска да се прибере вкъщи.

Неслихан го вижда другата страна на Пойраз и моли Атила да провери миналото на Пойраз.

Междувременно Пойраз обядва с Дамла и я отвежда вкъщи. Той подслушва разговора ѝ с чичо ѝ, в който той ѝ казва, че именно Дамла е убила Корай, а той само ѝ е помогнал да го погребе. Сега Пойраз не знае какво да прави с истината.

Мурат снима Неслихан и Атила, за да използва снимките в съда.

Мурат предоставя на съдията снимки и обяснява, че въпреки факта, че Неслихан се е омъжила, тя продължава да води свободен живот.

Ще получили Неслихан попечителството над децата си?

Всичко за турския сериал „Доброта“

След като напуска участъка, Неслихан пита Атила какво ще се случи по-нататък. Атила обяснява, че ако решат да продължат делото, ще има съдебен процес. Атила я моли да не мисли засега за това, а да отиде при децата си.

В колата Пойраз казва на Неслихан, че не знае какво се е случило на стълбите между нея и Дамла, но знае със сигурност, че ако тя не беше отишла там, нищо нямаше да се случи. Дамла можеше да загуби детето си.

- Неслихан, аз се интересувам само от детето си, а не от Дамла. Нито едно от действията ми няма нищо общо с нея. Ако знаех, че тя ще подаде жалба срещу теб, щях да я спра.

Неслихан и Пойраз пристигат в къщата на Мурат и чукат на вратата. Мурат отваря вратата и съобщава на Неслихан, че е закъсняла. Децата са разстроени, че не са я изчакали, и той ги е изпратил в търговския център, за да се разсеят. Трябвало е да дойде навреме. Пойраз настоява Дамла да обясни защо не му е казала, че е подала молба срещу Неслихан. Далма уверява, че се е страхувала за живота си и от страх не е знаела какво прави и говори.

- Исках тя да се махне от главата ми, но тя отново се върна.
- Не съм дошла тук заради теб. Дойдох тук заради децата.
- Добре, но децата не са тук. Ако искаш да ги видиш, обади се на Айшил, но това ще отнеме час и половина в задръстване. Довиждане. - Мурат затваря вратата пред носа на бившата си съпруга.

Неслихан се обажда на Айшил и я моли да се прибере вкъщи с децата.

Неслихан се оплаква на майка си, че е минал час, а Айшил още не е дошла. Неслихан разбира, че Мурат е знаел, че тя трябва да дойде при децата и нарочно ги е изпратил в другия край на града. Шахика съветва дъщеря си да подаде жалба срещу Мурат.

- Говори на неговия език.
- Какво да напиша в заявлението? Че съм била в участъка?
- Прекалено много мислиш.
-Нека другите да страдат заради теб. Подай заявление и да става каквото ще!
- Мислиш ли, че мога да си позволя да действам на случаен принцип? Не!

Айшил се обажда на Неслихан и ѝ казва, че са почти там. Неслихан моли прислужницата да доведе децата направо при нея. Айшил ѝ казва, че г-н Мурат ѝ е забранил да го прави. Той ѝ е казал да заведе децата вкъщи и ако майка им ги иска, да дойде сама за тях. Неслихан е принудена да се съгласи.

Неслихан идва в дома на Мурат и обяснява, че щом децата пристигнат, ще ги вземе в дома си. Мурат поглежда часовника си и обяснява, че ѝ остават само 4 минути. Мурат отбелязва, че Неслихан вече е била в полицията днес и със сигурност не иска да отиде пак там.

- Мурат, трябва ми един час. Дай ми един час с децата.
- Няма да имаш и час. Казах четири минути. Тази седмица няма среща, изчакай до следващата.
- Няма да има среща следващата седмица. Ще има съдебно заседание. Ще те съдя за децата.
- Сигурен съм в това.
- Да, сигурна съм. Сега имам стабилен живот и дом. Няма причина съдът да не ми даде децата.

В двора на къщата влиза такси. Неслихан тича при децата. Мурат поглежда часовника си и вика на бившата си съпруга, че ѝ остават три минути.

Неслихан прегръща децата. Нехир казва на майка си, че Бату е много разстроен, че тя не е дошла, и пита защо. Неслихан прегръща сина си и го уверява, че всичките ѝ мисли са само за тях, но все още не може да им обясни всичко, но ги уверява, че прави всичко по силите си, за да е сигурна, че те отново ще бъдат заедно.

Мурат поглежда часовника си. Нехир не разбира как ще бъдат заедно, ако сега тя е съпруга на Пойраз. Момичето пита майка си дали ще се разведе с Пойраз. Неслихан поглежда Мурат и пояснява на дъщеря си, че има много неща, които все още не може да ѝ каже. Нехир изкрещява, че ако не се разведе с Пойраз, те никога няма да живеят заедно. Нехир побягва в къщата. Мурат поглежда часовника и вика на Неслихан, че остава само минута. Бату моли майка си да не си тръгва, като обяснява, че се страхува от тази къща. Неслихан не разбира от какво се страхува синът ѝ.

Бату се втренчва в Дамла. Неслихан разбира, че синът ѝ се страхува от Дамлу, и я моли да му разкаже какво е направила с него. Мурат, посочвайки часовника си, моли Бату да влезе в къщата. Бату се вкопчва в майка си. Мурат насила взема сина си и го внася в къщата. Дамла се усмихва ехидно и затваря вратата пред носа на Неслихан.

Мурат възмутено казва на Дамла, че Неслихан е сигурна, че съдът ще ѝ даде децата, тъй като има добро семейство. Мурат се заклева, че преди съда ще измисли начин да разруши семейния ред на Неслихан.

Неслихан напомня на Пойраз, че е искал да се обади на сина си. Пойраз се обажда на Дениз и му предлага да го вземе утре сутринта. Дениз казва на баща си, че не иска да го вижда. Пойраз, с променено лице, отива в кабинета си и крещи на Миге по телефона, изисквайки да обясни какво е казала на сина си, след като той не иска да говори с него. Миге прекъсва разговора. Пойраз, в пристъп на гняв, помита всичко от бюрото си и хвърля вазата към стената. Неслихан влиза в кабинета на съпруга си, нежно го хваща за ръката и го моли да се успокои, като забелязва, че поне е чул гласа ѝ. Пойраз мига с очи и крещи:

- Достатъчно ли ти е да чуваш само гласовете на децата си? На мен не ми е достатъчно. Не трябваше да се намесваш. - Пойраз излиза от кабинета. Неслихан гледа объркано след съпруга си.

На сутринта Пойраз завежда Дамла в клиниката. След като получава резултатите, Пойраз се обажда на шофьора си и научава, че е заседнал в задръстване. Пойраз предлага на Дамла да се разходи пеша. Дамла разперва мигли от притеснение и казва, че наблизо има сладкарница и тя има желание за сладкиши, но няма да може да стигне до вкъщи, така че би било хубаво да седне там. Пойраз се съгласява.

Пойраз и Дамла отиват в сладкарница. Дамла си поръчва лимонов чийзкейк и отбелязва, че ако бащата на детето ѝ беше наблизо, щеше да го събуди през нощта и да го помоли да ѝ донесе чийзкейка. Пойраз не разбира защо Дамла не е помолила Мурат за това. Дамла му казва, че я е мързяло да стане от топлото си легло и да отиде в другата стая, а и не се знае дали Мурат би се съгласил да ѝ донесе чийзкейка. Пойраз поглежда момичето въпросително. Дамла признава, че тя и Мурат са съпрузи с ненормални навици, които не спят заедно.

Неслихан признава на майка си, че нещо я притеснява в Пойраз, но все още не може да разбере какво. Шахика ѝ напомня, че бившата съпруга на Пойраз е психопатка, затова го побърква. Неслихан напомня, че Миге казва същото за Пойраз. Че именно заради него тя е станала алкохоличка. Неслихан напомня, че тя ще живее с децата си в тази къща и не разбира как могат да живеят с такъв насилник. Шахика съветва дъщеря си да не драматизира.

Атила идва да вземе Неслихан. Мурат, излизайки от двора, вижда Неслихан в колата на Атила и решава да ги последва, мислейки, че те замислят нещо.

Неслихан и Атила пристигат в кафенето. Неслихан признава, че се притеснява за Пойраз. Изглежда, че те изобщо не го познават. Мурат снима Атила и Неслихан с телефона си отстрани.

Пойраз докарва Дамла вкъщи. Неджати тича при племенницата си, прегръща я през раменете и уверява Пойраз, че се грижи за нея. Пойраз не разбира тази грижа:

- Значи ти се грижиш за нея? Заради теб Дамла беше задържана и това не е всичко. Това яке беше счетено за доказателство, защото Дамла го е носила, но го е носила и жена ти. - Неджати поглежда въпросително племенницата си. - С Дамла се отнасяха като с престъпник. Виж, Дамла е бременна с моето дете. Ако нещо се случи, идваш направо при мен.
- Няма да ви лъжа, господин Пойраз, ако някой дойде до мен по този начин и ми говори така, бих... Бих му казал направо. Но вие. Вие се грижите за племенницата ми, защитавате я. За мен е голяма чест и съм много доволен. Спокоен съм.

Веднага след като Пойраз си тръгва, Неджати изисква племенницата му да обясни какво е имала предвид Пойраз, като е казала, че якето ѝ е на леля ѝ. В това време Пойраз забелязва, че Дамла е оставила чанта в колата му, и нарежда на шофьора да се върне.

Неджати крещи на племенницата си, че няма да позволи на нейният грях да виси на него. В този момент Пойраз се връща в къщата на Дамла и чува думите ѝ:

- Слушай, а защо трябваше да го правя? Ние сме партньори в престъплението, помниш ли? Аз убих Корай, а ти го погреба.
- Дамла?!
- Пойраз?!
- Ти ли уби Корай?
- Не съм го убил. - Неджати вдига ръце във въздуха. - Не бих наранил и една муха?! Тя го уби, аз го погребах. Не, не съм го направил. Помогнах ѝ да го погребе, това е всичко.

Пойраз хвърля чантата и си тръгва. Дамла настига Пойраз и със сълзи на очи го уверява, че това е било инцидент.

Дамла отбелязва, че ако Пойраз отиде в полицията, той няма да върне Корай с това, а детето му ще израсне в затвора.

Избутвайки Дамла настрана, Пойраз се качва в колата си. Дамла крещи истерично насред двора. В същото време Пойраз нервно оправя яката на ризата си и крещи името на Дамла.

Атила води Неслихан към къщата. Неслихан предлага да изпият по едно кафе.

Шахика моли дъщеря си да не притеснява комисаря, отбелязвайки, че той сигурно има много работа. Атила разбира намека, сбогува се и си тръгва.

Неслихан е възмутена, че майка ѝ се държи по този начин с Атила.

Шахика ѝ напомня, че Неслихан е омъжена жена и не бива да се среща с Атила, ден преди съдебното заседание.

Дамла упреква чичо си, че щом са ги хванали, той веднага се е отказал от нея. Сангюл моли съпруга си и племенницата си да се успокоят, отбелязвайки, че щом полицията все още не е дошла за тях, значи Пойраз не се е отказал от тях. Дамла изкрещява, че ако не ги е предал сега, това не означава, че няма да ги предаде по-късно. В този момент в двора профучава кола.

Дамла скача от мястото и си помисля, че полицията е дошла за тях. Тичайки към прозореца, Дамла вижда, че това е училищен автобус, който води децата. Неджати и Сангюл тръгват към къщата за гости.

Дамла нарежда на децата да се приберат вкъщи.

Бату хленчи, че е гладен. Дамла им напомня, че Айшил днес е свободен, а тя не е тяхна детегледачка и няма намерение да ги храни. Нехир напомня, че това е тяхната къща и щом Бату иска да яде, ще яде. Хващайки брат си за ръка, Нехир възнамерява да се отправи към кухнята. Дамла маха с ръка пред лицето на момичето:

- Чуваш ли ме, аз не съм твоята майка или Айшил, разбираш ли? Не смей да се заяждаш с мен. Върви в стаята си, бързо. Върви. - Нехир грабва брат си и побягва към стаята си.

Дамла се опитва да се обади на Пойраз, но той не отговаря на обажданията ѝ.

Мурат се връща вкъщи и ентусиазирано казва на Дамла, че е извлякъл страхотен коз за съдебното заседание.

Мурат показва на Дамла снимка на Неслихан в кафенето с Атила.

Мурат е сигурен, че щом Пойраз види тази снимка, той веднага ще се разведе със съпругата си.

Атила се обажда на Неслихан и ѝ казва, че е взел личното досие на Пойраз. Никога не е имало заявление или твърдение от страна на Миге, че Пойраз я малтретира.

Пойраз влиза в стаята и чува как Неслихан пита Атила дали е проверил криминалното досие на Пойраз.

Атила я уверява, че Пойраз е чист. Неслихан се обръща и среща очите на Пойраз.

Пойраз упреква Неслихан, че го е разследва. Неслихан обяснява, че вчера, когато го е видяла в този вид, много се е уплашила. Освен това Миге е крещяла, че той е много опасен.

- Защото ми липсва синът ми, защото Миге каза.... ти си мислиш, че съм психопат. Не само, че си го мислиш, но и каза на полицая да ме провери в базата данни... Трябваше да ме попиташ.
- Пойраз, виж, каквото и да си казал. прав си. Съжалявам.

- Надявам се съдията да не постъпи с теб така, както ти постъпи с мен.

Неслихан се извинява на Пойраз, като обяснява, че не е искала да го нарани. Пойраз решава да затвори темата.

Действието прескача на следващия ден. Извън съдебната зала Неслихан не може да си намери място, къде да седне. Пойраз моли Неслихан да се успокои и да се концентрира върху делото.

Неслихан отвежда Пойраз настрана и го уверява, че независимо как ще приключи делото, тя никога няма да забрави колко много ѝ е помогнал. И отново му се извинява, че го е наранила.

Мурат се приближава към съдебната зала с усмивка на лицето:

- Е, да вървим, Неслихан. Успех на теб, какво да ти кажа.
- И на теб.
- Е аз нямам нужда от него.

По време на съдебното заседание адвокатът на Мурат предоставя на съдията снимки и обяснява, че въпреки факта, че г-жа Неслихан се е омъжила, тя продължава да води свободен живот. Г-жа Неслихан не разбира за кои снимки става въпрос.

Адвокатът на Неслихан моли съдията да покаже кои са снимките, приложени към делото.

Съдията показва снимките. На първата снимка Атила държи ръката на Неслихан, а на втората снимка поправя кичур от косата ѝ.

Неслихан поглежда към Пойраз, обръща се към съда и обяснява, че на тези снимки тя е с приятеля си Атила и е очевидно, че снимките са направени със злонамерени намерения. Съдията нарежда на Неслихан да седне и дава думата на адвоката на Мурат.

Адвокатът казва на съда, че по време на брака си г-жа Неслихан е имала връзка с мъж на име Корай и снимките им са били публикувани в пресата. Адвокатът уверява съдията, че жена с такъв начин на живот ще даде лош пример на децата си. Неслихан поглежда към Пойраз, но той отклонява погледа си от нея.

Съдът отхвърля искането на Неслихан и оставя попечителството над децата на бащата.

Неслихан излиза от съдебната зала, плачейки, че не може да живее без децата си, и пита Пойраз дали могат да обжалват отново.

- Къде ще намериш съдия след всичко това, Неслихан?
- Пойраз, за какво говориш?
- Осъзнаваш ли колко ме злепостави?
- Тези снимки са фалшиви. Всичко това е измишльотина на Мурат, разбери!

Мурат излиза от съдебната зала и моли Неслихан да се премести, за да може той да мине. Неслихан, крещейки "Ще те убия", започва да удря Мурат с чантата си. В този момент в съдебната зала пристига Атила. Мурат забелязва това:

- О, ето го любовника. Няма да ви развалям романтиката. - Мурат си тръгва.

Атила се затичва към Неслихан и пита дали Мурат e получил отново попечителството над децата. Неслихан, преглъщайки сълзи, кимва с глава. Пойраз поглежда към Атила и решава да си тръгне, но спира на стълбите. Пойраз вижда как Атила прегръща Неслихан и се опитва да я утеши.

Дамла се притеснява, че Пойраз ще каже на полицията за Корай.

Нехир и Бату тичат из хола и крещят силно. Дамла нарежда на децата да млъкнат. Нехир отговаря на мащехата си, че това е нейната къща и те правят каквото си искат в нея. Дамла размахва ръце пред лицето на момичето и му нарежда да млъкне.

Бату дърпа Дамла назад и изисква от нея да не докосва сестра ѝ. Дамла се обръща и удря момчето в лицето.

Нехир хваща ръката на Дамла, но тя я отхвърля настрани. Айшил се втурва към шума. Дамла, хващайки се за главата, изисква от прислужницата незабавно да прибере дребосъка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 74 (ФИНАЛ) : Мурат гони Дамла, а Неслихан я приютява в дома си!

„Доброта“, еп.73: Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

„Доброта“, еп. 71: : Хандан е решена да накара Неслихан да страда!

„Доброта“, еп.70 : Дамла губи бебето и иска да се самоубие – какво ще се случи..