Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп. 62 : Дамла пада по стълбите! Неслихан е арестувана!

Добави коментар

След като Дамла е освободена от ареста, Неслихан отива да я обвини в убийството, че се страхува, че децата ѝ живеят с убийца. По време на караницата им Дамла иска да бутне Неслихан по стълбите, но губи равновесие и сама пада. Когато се опомня, тя обвинява Неслихан в поредния опит да се отърве от нея. Неслихан е арестувана. Разберете още какво ще се случи в епизод 62 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 20 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 61 на турския сериал „Доброта“ Чичото на Дамла отива да търси паспорта ѝ на мястото, където е погребан Корай, полицията го следи и го арестува. След това арестува и Дамла. Пойраз се кара с Неслихан заради това, че тя е сдобрила сина му с майка му.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 62 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 20 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Дамла, чичо ѝ и Мурат са арестувани, но Мурат е освободен веднага. Тъй като Дамла носи бебето на Пойраз, той отива да я посети и ѝ наема своите адвокати. Неслихан му се сърди за това.

След като Дамла е освободена от ареста, Неслихан отива да я обвини в убийството, че се страхува, че децата ѝ живеят с убийца. По време на караницата им Дамла иска да бутне Неслихан по стълбите, но губи равновесие и сама пада. Когато се опомня, тя обвинява Неслихан в поредния опит да се отърве от нея.

Неслихан е арестувана.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Неслихан седи до леглото на спящите си деца.

Мурат се обажда на Айшил и я пита какво правят децата. Айшил му отговаря, че децата вече са заспали. След като разговаря с Мурат, Айшил казва на Неслихан, че Мурат вече е освободен и се прибира у дома.

Дамла и Неджати са в ареста. Всеки от тях си спомня деня, в който умря Корай, и момента на погребването му.

Неслихан се прибира вкъщи и вижда Пойраз да тръгва нанякъде.

Пойраз обяснява, че възнамерява да отиде в участъка. Неслихан е възмутена, че мъжът ѝ възнамерява да оправдае убийцата.

Пойраз отбелязва, че тялото на Корай все още не е намерено. Неслихан напомня, че гривната на Корай, която той никога не е свалял, е намерена в гората, а на същото място Неджати е копаела през нощта и там е намерено копче от якето на Дамла.

Пойраз ѝ напомня, че Дамла носи неговото дете и той е длъжен да ѝ помогне.

Въпреки възраженията на Неслихан, Пойраз излиза.

Пойраз пристига в участъка и иска да се срещне с Дамла.

Пойраз настоява да му бъде казана истината. Дамла със сълзи на очи се заклева, че не е виновна за нищо. Пойраз пита как е възможно копчето ѝ да се е озовало в ямата.

Дамла уверява, че е дала якето си на леля си и когато тя ѝ го е върнала, в него е липсвало едно копче.

Дамла уверява, че не вярва, че леля ѝ е способна на убийство. Дамла моли Пойраз да ѝ помогне, като ѝ напомня, че е бременна и няма да оцелее тук. Пойраз вярва на Дамла и се обажда на адвокатите си, за да я измъкнат от ареста.

На сутринта Атила се обажда на Неслихан и ѝ казва, че е трябвало да пуснат Дамла. Неслихан е възмутена, че убийцата ще живее в една къща с децата ѝ. Атила ѝ обяснява, че са безсилни. Със защитата на Дамла са се заели адвокатите на Пойраз и те си знаят работата.

Неслихан идва в дома на Мурат. В този момент колата на Пойраз влиза в двора. Щом вратите на колата се отварят, Неслихан грубо хваща Дамла за ръката и буквално я изкарва от колата. Пойраз моли Неслихан да се успокои. Неслихан крещи на съпруга си:

- И ти не се намесвай. Вече съм ти ядосана. Благодарение на твоите адвокати тази убийца ще живее под един покрив с децата ми, така ли?
- Омръзна ми от клеветите ти. Този човек е баща на детето ми. Помощта му не е твоя работа. Оставете ме на мира. - Дамла влиза в къщата, но Неслихан я следва.

Пойраз упреква Мурат, че настройва Неслихан срещу него, а именно той ѝ е казал за адвокатите. Мурат уверява, че самият той току-що е научил за това и предлага на Пойраз да помисли с главата си. Кой е бившият на Неслихан? Атила! Което означава, че той ѝ е казал за всичко.

Дамла изисква от Неслихан да я остави на мира и се отправя нагоре по стълбите към стаята си. Неслихан настига Дамла и хващайки я за ръката, изисква от нея да признае, че е убила Карай. Дамла издърпва ръката си и се опитва да бутне Неслихан, но губи равновесие и се търкаля по стълбите. Докато пада, Дамла удря главата си в парапета. Под главата на Дамла бавно се разстила локва кръв.

Айшил идва при шума и вижда, че Дамла е в безсъзнание. Айшил поглежда Неслихан и я пита какво да правят. Неслихан, която не разбира нищо, гледа мълчаливо Дамла. Айшил изтичва на двора и вика на Мурат, че Дамла е паднала. Мурат и Пойраз тичат в къщата.

Мурат обвинява Неслихан, че е тази, която е бутнала съперницата си. Неслихан се оплаква, че тя няма нищо общо с това. Мурат вика линейка. Неслихан пита Пойраз дали Дамла е жива. Пойраз объркано отговаря, че не знае.

Пойраз и Мурат водят Дамла в болницата. Неслихан също се отправя към болницата с такси. Атила се обажда на Неслихан и я моли да не се занимава с Дамла. Неслихан му казва, че вече е късно. Защото вече е ходила да говори с нея и се е случило нещо ужасно. Те са се скарали и Дамла е паднала по стълбите. Атила пита в коя болница е откарана Дамла.

Сангюл посещава съпруга си и научава, че Дамла обвинява за всичко него. Твърди се, че тя не знае нищо и не разбира какво е правил чичо ѝ през нощта в гората. Сангюл казва на съпруга си, че Дамла вече е започнала да плаща за греховете си и е паднала по стълбите. Сега тя е в болница. Неджати моли съпругата си да бъде в болницата близо до племенницата му, за да знае какво и на кого разказва тя.

Неслихан пристига в болницата и уверява Пойраз, че няма нищо общо с това. Мурат е възмутен:

- Какво означава това Неслихан? Бутнала си бременна жена и сега стоиш там и плачеш. Как можеш да си толкова двулична, кажи ми. Аз просто не го разбирам.
- За какво, по дяволите, говориш? Казвам ти, тя се опита да ме бутне и падна.
- Добре, може би този път се е случило така, но какво се случи миналия път? Тя е претърпя два спонтанни аборта и всеки път това си ти. Какво е това? Кажи ми.
- Ти сама го каза, че е било инцидент. Бяхме блъснати от кола. Какво общо има това с мен? Не я ли ти намушка с нож?
- За какво говориш? Бях оправдан. Съдът знае най-добре.

Лекарят излиза от стаята и съобщава, че няма опасност за живота на пациентката, но тя е изгубила много кръв и бебето ѝ сега се бори за живота си.

Атила пристига в болницата. Мурат е саркастичен:

- Само ти липсваше! Твоят е тук, Неслихан.

Пойраз се обръща и вижда, че Атила се приближава към тях. Пойраз пита Неслихан какво търси тук комисарят. Неслихан обяснява, че по пътя към болницата Атила ѝ се обадил за Корай и тя му разказала какво се е случило с Дамла.

Дамла е закарана за изследване с ядрено-магнитен резонанс. Пойраз и Мурат придружават Дамла. Атила и Неслихан решават да изпият по едно кафе и слизат в кафенето. Пойраз слиза в кафенето и укорително казва на Неслихан, че тя не е била до него пред стаята за ядрено-магнитен резонанс. Неслихан обяснява, че не се чувства добре и Атила е предложил да слязат в кафенето.

Пойраз се вглежда в комисаря. Атила, осъзнавайки, че е излишен, решава да се върне в участъка. Веднага след като Атила си тръгва, Пойраз казва на Неслихан, че не харесва този човек от първия ден, в който са се запознали, и че той винаги я следи. Неслихан отбелязва, че сега не е моментът да говорят за Атила.

Дамла идва в съзнание. Мурат я уверява, че детето ѝ е добре, и я пита как е паднала по стълбите. Дамла казва, че е искала да бутне Неслихан, но не е могла да се задържи и сама е паднала. Мурат сяда до съпругата си и обяснява, че не е било така. Неслихан я е бутнала по стълбите. Мурат я уверява, че ако тя каже, че именно Неслихан я е бутнал по стълбите, той ще има предимство в съда. Освен това, ако Пойраз се скара с Неслихан, тя има голям шанс да отгледа детето си в дома на истинския му баща.

Пойраз влиза в стаята. Дамла моли Мурат да ги остави.

Пойраз влиза в отделението. Дамла моли Мурат да ги остави на мира. Веднага след като Мурат излиза, Дамла уверява Пойраз, че сега се страхува. Неслихан е неуравновесена.

- Тя казва, че си се опитал да я бутнеш.

- Тя ли каза това?
- Да.
- Това не беше инцидент. Тя ме бутна. Отново. Опита се да убие мен и бебето.

Пойраз напуска отделението и съобщава на Неслихан, че Дамла е казала, че тя е тази, която я е бутнала. Неслихан е възмутена, че Пойраз е повярвал на тази жена. Пойраз е сигурен, че ако Неслихан не беше тръгнала след Дамла, нищо нямаше да се случи. Мурат стои настрана и се наслаждава да наблюдава как двойката се кара. Пойраз моли Неслихан да се върне вкъщи.

Атила идва в килията на Неджати и му съобщава, че е свободен. Атила предупреждава, че няма да остави случая и ще го следи отблизо.

Айшил съобщава на децата, че днес ще се срещнат с майка си. Нехир им напомня, че баща им няма да им позволи. Айшил, знаейки, че днес е денят за посещение на Неслихан, уверява децата, че майка им ще дойде. Мурат влиза в кухнята и Бату с радост му казва, че днес ще се срещнат с майка си. Айшил веднага се измъква, за да провери прането. Мурат моли децата да не се надяват напразно, защото ако мама не спази обещанието си, те ще бъдат много разстроени. Бату е сигурен, че мама със сигурност ще дойде. Мурат усмихнато поглежда през прозореца към съседната къща.

Неслихан отива да се срещне с децата. В този момент в дома ѝ пристига полицията и ѝ съобщава, че Дамла Юджесой е подала жалба срещу нея и Неслихан трябва да отиде в участъка, за да даде показания. Неслихан моли за разрешение да даде показания по-късно, но полицаите настояват, като обясняват, че имат нареждане от прокурора.

Пойраз взема Дамла от болницата. В колата Дамла се оплаква, че е имала силни болки през нощта. Пойраз не разбира защо Дамла не му се е обадила. Дамла смутено свежда очи и обяснява, че не е искала да ядосва Неслихан. Дамла благодари на Пойраз, че не я е оставил сама. Пойраз обяснява, че всичко, което прави, го прави в името на детето, и моли да не очаква повече.

Балкан се обажда на Мурат и му съобщава, че Неслихан е извикана в прокуратурата и сега и той е на път към участъка. Мурат го моли да му се обади веднага щом Неслихан даде показанията си. Прекратявайки разговора, Мурат казва доволно в празнотата: "Да видим как ще ми вземеш децата, Неслихан".

Айшил подготвя децата, за срещата с Неслихан. Откъм двора се чува звукът на потегляща кола и Айшил решава, че това е пристигащата Неслихан.

Пойраз довежда Дамла у дома. Дамла се преструва на уплашена и моли Мурат да я заведе до къщата, тъй като се страхува, че Неслихан ги наблюдава. Мурат отвежда съпругата си в къщата. Балкан се обажда на Пойраз и му съобщава, че Неслихан е отведена в полицейския участък.

Айшил и децата слизат в хола. Мурат съобщава на децата, че майка им няма да дойде. Айшил с надежда в гласа моли да се обади на госпожа Неслихан. Мурат разрешава на Айшил да се обади, но изисква от нея да пусне телефона на високоговорител, за да могат децата сами да чуят. Айшил включва високоговорителя и се обажда на Неслихан, но нейният телефон е изключен.

- Виждате ли, деца, мама е изключила телефона. Каква е била нуждата от това?

Нехир се опитва да не покаже, че е разстроена, и вкарва брат си в стаята.

Пойраз и Балкан пристигат в участъка. Неслихан пита Пойраз какво прави тук. Пойраз прегръща Неслихан и ѝ прошепва на ухото, че винаги ще ѝ помага, и я моли да не се издава пред Балкан. Пойраз хваща ръката на Неслихан и пита адвоката дали може да ускори процеса. Адвокатът обяснява, че се е опитал, но е имало разправия и затова сега прокурорът ги разпитва.

Атила пристига в участъка. Неслихан, при вида на Атила, пуска ръката на Пойраз. Атила напомня на Неслихан, че днес има среща с децата си. Неслихан обяснява, че чака прокурорът да я извика. Атила обещава да провери всичко и отива в кабинета на прокурора. Неслихан отвежда Пойраз настрана и го пита дали Дамла му е казала, че възнамерява да повдигне обвинение срещу нея. Пойраз го уверява, че ако Дамла му беше казала това, той щеше да я спре. Атила излиза от кабинета и съобщава на Неслихан, че прокурорът я чака.

Неджати влиза в стаята на племенницата си и иска да знае какво е казала на полицията за него и Корай. Дамла уверява, че не е казала нищо и е била измъкната от множеството адвокати на Пойраз. Неджати предупреждава, че ако тя се опита да му припише вината си, той няма да мълчи и ще разкаже всичко на полицията. Ще им каже, че Дамла е убийцата. Дамла поглежда към вратата и вижда, че Бату ги подслушва.

Дамла настига Бату и хващайки го здраво за ръцете, го предупреждава, че ако каже на някого това, което е чул, тя ще го изгони в мазето и там ще бъде изяден от плъхове.

Бату, треперещ от страх, обещава, че няма да каже нищо на никого. Веднага щом Дамла пуска детето, то тича в хола и крещи за баща си. Вкопчен в баща си, Бату със сълзи на очи иска да напусне тази къща и да се върне при майка си. Дамла се втурва към Мурат. Бату се вкопчва в баща си. Мурат пита сина си от какво се страхува. Бату казва на баща си, че се страхува от плъховете в мазето.

Дамла обгръща детето с ръка и го моли да спре да гледа видеоклипове на таблета си, в които непослушни деца са затворени в мазето с плъхове. В този момент Балкан се обажда на Мурат и му съобщава, че Неслихан е освободена. Мурат сяда до сина си и казва, че тъй като днес е бил разстроен, защото майка му не е дошла, а той се е страхувал от плъховете, е помолил Айшил да заведе него и сестра му в търговския център.

Бату тича след сестра си. Дамла предполага, че Неслихан е била освободена. Мурат тържествува:

- Неслихан сега ще тича с всичките си сили, за да се срещне с децата, тъй като времето за посещения все още не е изтекло. Но проблемът е, че децата вече няма да са вкъщи.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 74 (ФИНАЛ) : Мурат гони Дамла, а Неслихан я приютява в дома си!

„Доброта“, еп.73: Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

„Доброта“, еп. 71: : Хандан е решена да накара Неслихан да страда!

„Доброта“, еп.70 : Дамла губи бебето и иска да се самоубие – какво ще се случи..