Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп. 58 : Атила прави предложение на Неслихан

Добави коментар

Атила прави предложение на Неслихан. Как ще реагира Пойраз? Неслихан започва да се тревожи за Корай. Дамла разбира, че Мурат я използва, за да си върне Неслихан. Разберете още какво ще се случи в епизод 58 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 14 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 57 на турския сериал „Доброта“ Мурат и Дамла решават да се оженят. Мурат казва на децата си, че майка им се е омъжила, и ги настройва срещу Неслихан. Мурат предлага на Дамла да подпише брачен договор.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 58 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 14 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Атила прави предложение, а на Неслихан. Как ще реагира Пойраз?

Неслихан започва да се тревожи за Корай.

Неслихан се опитва да обясни положението на децата си.

Дамла разбира, че Мурат я използва, за да си върне Неслихан.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Пойраз и Неслихан пристигат в болницата. След като разговаря с лекаря, Пойраз влиза в стаята на Шахика и ѝ съобщава, че лекарят го е информирал, че тя ще бъде изписана от болницата утре, след като получи изследванията. Но тъй като тя е много нетърпелива да си тръгне, той е успял да убеди лекаря да я изпише още тази вечер. Шахика е щастлива.

Пойраз обяснява, че веднага след като я изпишат, ще пренесат вещите ѝ в неговата къща. Шахика учтиво отказва и решава да остане в дома на Атила. Пойраз обяснява, че ако тя е наблизо, той и Неслихан ще бъдат по-спокойни. Шахика се съгласява.

Атила влиза в стаята на Шахика. Пойраз обяснява, че има спешна среща, и си тръгва.

Атила моли Неслихан да излязат навън, за да поговорят.

Атила казва на Неслихан, че Корай не е напуснал страната и не е минавал границата.

Неслихан споделя, че Корай живее по предварително изготвена програма.

Няма как той да изостави нея и пациентите си.

Неслихан е сигурна, че нещо се е случило с Корай.

След като разпитва Дамла, Кадир си тръгва.

Сангюл прошепва на ухото на мъжа си, че Дамла иска да го натопи и да го обвини. Неджати хваща Дамла за яката и изисква да обясни какво се опитва да постигне. Дамла разбира, че леля ѝ е виновна и му напомня, че докато не е дошла на гости, всичко е било наред. Те винаги са действали съгласувано.

Неджати се обръща към жена си и я обвинява, че е груба

. Сангюл се провиква, че чичо и племенницата си приличат и е сигурна, че един ден на мястото където е погребан Корай, единият от тях, ще погребе другия.

След като разговаря с Кадир по телефона, Атила казва на Неслихан, че Дамла е признала, че Корай е идвал да я види, но са поговорили и той си е тръгнал. Чичо ѝ е видял всичко и може да го потвърди.

Неслихан е възмутена защо Дамла не е разказала за това веднага. Защо го е скрила. Атила разбира, че Дамла крие нещо, но без доказателства не могат да я обвинят в нищо. Неслихан решава да се върне при майка си.

Атила обяснява, че иска да обсъди с нея друг въпрос, и ѝ казва, че негов приятел държи кафене, но поради здравословни причини е решил да се оттегли от бизнеса. Докато Атила се върне на работа, той е решил да се заеме с кафенето и предлага на Неслихан да стане негов съдружник, като обяснява, че не разбира много неща.

Неслихан, спомняйки си думите на адвоката, че е добре да има собствен източник на доходи, се съгласява. Освен това тя е обещала на Нехир, че един ден ще отворят собствено кафене. Атила предлага на Неслихан да отиде и да види кафенето.

Мурат закарва децата в старата им къща. Нехир и Бату щастливо прегръщат Айшил. Дамла излиза от къщата и с широка усмивка поздравява децата. Нехир се втренчва в Дамла.

Мурат прегръща Дамла и казва на децата, че тъй като той и Дамла са женени, ще живеят заедно под един покрив.

Айшил изненадано пита дали са женени. Мурат с усмивка съобщава, че Дамла вече е негова жена.

Айшил води децата в къщата. Мурат се отдръпва от Дамла и казва, че Айшил ще тича и ще докладва всичко на Неслихан.

Мурат забелязва Неджати и Сангюл в градината и пита Дамла защо чичо ѝ и леля ѝ все още са в неговата къща. Дамла му напомня, че чичо ѝ знае за Корай и може да я издаде на полицията.

Дамла моли Мурат да не гони роднините ѝ. Мурат се съгласява, но предупреждава семейството ѝ да не се занимава с него.

Айшил подрежда вещите на децата в стаята на Нехир. Щом Айшил си тръгва, Бату пита сестра си защо Дамла трябва да спи на неговото легло. Нехир напомня на брат си, че бракът на баща им и Дамла не е истински, затова те спят в отделни стаи. Нехир напомня на Бату да не говори за това на Айшил. В противен случай Айшил ще каже на майка им за това и тя няма да се върне при тях.

Мурат влиза в стаята на децата и ги пита дали са щастливи, че са се върнали в дома си. Бату признава, че му липсва майка му. Мурат уверява децата, че щом майка им разбере, че Дамла живее с тях, веднага ще напусне Пойраз и ще се върне при тях. Бату се страхува, че майка им вече не ги обича. Мурат им напомня, че си имат татко, който много ги обича.

Пойраз влиза в стаята на Шахика и ѝ съобщава, че резултатите от изследванията са се върнали и всички показатели са в норма. Шахика разказва на Пойраз, че преди да изпадне в безсъзнание, асистентката ѝ се е обадила и ѝ е казала, че Мурат е купил дял от Дамла. Шахика с болка казва, че е посветила целия си живот на тази компания и се е надявала децата ѝ да я получат. Сега Мурат се опитва да поеме всичко. Добре е, че той не притежава контролния пакет акции, но дори фактът, че има част от тази компания, за нея е непоносим.

Неслихан и Атила пристигат в болницата. Атила проверява състоянието на Шахика и решава да се върне у дома.

Неслихан благодари на комисаря за днешния ден. Веднага след като Атила си тръгва, Пойраз пита Неслихан защо е благодарила на Атила.

Неслихан му казва, че приятелят на Атила му е дал кафенето си, а Атила ѝ е предложил да работят заедно и тя е приела. Днес те са отишли да видят това кафене.

Пойраз моли Неслихан да излезе от стаята с него.

- Неслихан, тази сутрин ти предложих да работим заедно в компанията. Или да ти отворя отделна фирма, ако искаш, но не е минал и ден, а ти си приела предложението на Атила за работа. Разбери, че сега сме съпрузи пред всички. Тази интимност с друг мъж, ме притеснява.
- Няма за какво да се притесняваш. Атила е мой приятел.
- Толкова е добър, че приемаш неговото предложение и отказваш моето?
- Пойраз, разбери, че си направил много за мен. Отказах ти, защото вече си направил толкова много за мен. Ти сам знаеш това. Атила не ми предложи работа само за да ми помогне. Той самият има нужда от помощ. Не мога да го оставя. Виж, той беше уволнен заради мен, все още се води разследване и не се знае къде ще свърши. Атила се нуждае от това кафене, за да издържа семейството си, и аз ще му помогна. А и знаеш, че това, че имам работа, ще ми помогне в съда.
- Както искаш, но мисля, че той има нужда от това кафене, за да бъде близо до теб.
- Пойраз, моля те. Ако си искал да ме предупредиш за намеренията му, значи си го направил. Свършихме тук. Кажи ми, защо ти тежи това? Ако този брак ти тежи... Ако той ти тежи.
- Моля те, моля те, не казвай това. Ти си прав. Нека го оставим.


Айшил се обажда на Неслихан и ѝ казва, че Мурат е довел децата, но те са малко разстроени. Защото Мурат и Дамла са се оженили. Прекъсвайки разговора, Неслихан казва на Пойраз и майка ѝ, че Дамла е станала мащеха на децата ѝ.

Неслихан е решена да отиде в бившия си дом.

Мурат и децата слизат на масата. Айшил съобщава на децата, че е приготвила любимите им ястия. Дамла слиза във всекидневната и през прозореца вижда как колата на Пойраз влиза в двора.

- Мурат...
- Какво?
- Те са тук.

Мурат отива до прозореца. Неслихан и Пойраз слизат от колата. Мурат посреща Неслихан прегърнат с жена си:

- Нямаше време за сватбата, реши да дойдеш сега, за да поздравиш?

Неслихан избутва Мурат и Дамла настрана, втурва се в къщата и вика децата. Нехир с нацупени устни продължава да седи на масата. Бату тича при майка си. Мурат се опитва да отнеме сина си от жена си. Дамла предупреждава, че ще се обади в полицията и тогава никога повече няма да види децата си. Неслихан настоява Дамла да си затвори устата и да си гледа работата. Като отвежда децата настрана, Неслихан иска да им каже истината.

- Деца, баща ви ви е взел от мен, защото...
- Защо? Ще ги излъжеш ли отново? Аз сама ще им кажа.
- Замълчи.
- Деца, мама се омъжи за друг мъж. Тя вече не се нуждае от вас.
- Той лъже. Лъже. Не му вярвайте.
- Добре, че имате татко като мен.
- Той лъже. - Неслихан избутва Мурат - Излизай оттук. Деца, не го слушайте.

В този момент Пойраз отвежда Дамла настрана и изисква от нея да обясни какво е замислила. Пойраз ѝ напомня, че Мурат се е опитал да я убие. Нападнал я е с нож и я уверява, че няма да позволи детето да израсне с такъв психопат. Дамла се ухилва, че Пойраз си е спомнил за детето, и му съобщава, че историята с ножа е измислена от Неслихан.

Дамла се отдалечава от Пойраз и моли "любимия" да изгони Неслихан от дома им. Неслихан запушва устата на Дамла и крещи на Мурат, че няма да позволи на децата си да живеят в една къща с тази жена.

Мурат кръстосва ръце на гърдите си и съобщава на Неслихан, че ако не иска Дамла да живее в тази къща, може сама да се върне при тях. Неслихан мисли, че Мурат е полудял, и крещи, че никога няма да живее с него под един покрив.

Мурат се обръща към децата:

- Деца, чухте ли какво казва майка ви? Аз я моля да живее с нас, но тя отказва.

Нехир крещи на майка си, че тя вече не ги обича, и отвежда брат си в тяхната стая. Неслихан иска да настигне децата, но Мурат я хваща за ръката и ѝ напомня, че съдът е дал децата на него и ако тя не напусне къщата му сега, той ще се обади в полицията. Пойраз избутва Мурат настрани и моли Неслихан да си тръгне, като ѝ обяснява, че ако се качи при децата, само ще влоши нещата. Неслихан с викове помита всичко от масата, а след това напуска бившия си дом.

Вечерта Бату с тъга в гласа казва на сестра си, че майка им вече приспива Дениз. Нехир моли брат си да си затвори очите и да не мисли за това. Мурат влиза в детската стая. Бату пита баща си дали майка им няма да се върне при тях. Мурат уверява децата, че мама ще се върне при тях. Те сами са видели как майка им се е ядосала, че Дамла живее с тях. Мурат ги уверява, че планът им работи. Нехир казва с негодувание, че мама вече няма нужда от тях. Тя иска само Пойраз.

- Първо ни е дала на теб, после се е омъжила за този. Аз вече не говоря с нея. Вече не я обичам.
- Недей да мислиш за това. Легни си. - След като целува децата, Мурат напуска детската стая. Бату се притиска до сестра си и казва, че много я обича.

Неслихан разказва на майка си за посещението си при Мурат. Шахика не разбира на какво се е надявала дъщеря ѝ, защото е ясно, че нито Мурат, нито Дамла няма да я оставят да поговори с децата на спокойствие.

Неслихан осъзнава, че трябва да се обясни на децата, защото ако те я отхвърлят, тя няма да го преживее. Неслихан решава да помоли Айшил за помощ.

Мурат преглежда сватбените им снимки с Неслихан в телефона си.

Дамла слиза в хола и казва на Мурат, че трябва да заведе леля си в болницата.

Мурат моли Дамла да не тича много наоколо, като ѝ напомня, че е бременна. На лицето на Дамла проблясва лека усмивка.

Дамла признава, че си спомня старите времена, когато той винаги се е интересувал с кого е и какво прави.

Мурат отбелязва, че това са хормони. Щом Дамла си тръгва, Мурат отново включва телефона си и разглежда снимките на Неслихан.

На сутринта Пойраз се приготвя за работа и моли Неслихан да не взима прибързани решения. Пойраз напомня на жена си, че Мурат я е заплашил с ограничителни мерки, и я моли да стои далеч от него и Дамла. Неслихан обещава, че повече няма да ходи в онази къща.

След като вижда, че Пойраз отива на работа, Неслихан се обажда на Айшил, но тя не отговаря на обаждането.

Балкан се обажда на Мурат и му казва, че е останал един акционер, с когото да преговаря, и ако всичко се получи, той ще получи контролния пакет акции на "Аркун холдинг".

Дамла се приближава към Мурат отзад и чува разговора му. След като разговаря по телефона, Мурат се обръща и вижда Дамла. Дамла напомня на Мурат, че е мразил тази компания и е мечтал да се отърве от нея.

Мурат уточнява, че не е искал да се отърве от компанията, а от Неслихан и Шахика и мечтае да ги види как се побъркват, когато получи контролния пакет акции. Дамла решава, че когато Мурат поеме компанията, тя също може да се върне на работа. Мурат ѝ напомня, че Дамла е бременна, което означава, че за работа не може да става и дума. Дамла уверява, че децата не са пречка за кариерата.

Неслихан се обажда на Айшил и я моли да уреди среща с децата някъде в парка. Айшил се страхува от Мурат, но обещава да измисли нещо.

Мурат слиза в кухнята и казва на Айшил, че децата не искат да слязат в хола, затова тя трябва да им занесе закуската в стаята. Дамла слиза в хола и пита защо децата не са слезли на масата. Мурат обяснява, че те все още негодуват срещу майка си. Дамла поглежда Айшил и уверява Мурат, че с нея децата ще забравят за майка си. Дамла взема подноса от ръцете на Айшил и се качва в детската стая. Нехир, при вида на Дамла, ѝ съобщава, че не са гладни. Дамла сяда на леглото и напомня на децата как са били приятели и колко много са я обичали. Децата крещят, че вече не я обичат.

Дамла се ядосва и им напомня, че сега те са едно семейство. Нехир ядосано поглежда и крещи на мащехата си, че баща ѝ е казал, че когато майка им се върне, ще я отпрати. Дамла хваща момичето за ръката и му крещи, че лъже. Айшил нахлува в стаята и пита какво става тук. Дамла избутва прислужницата и бяга в хола.

- Мурат. Мурат. За мен се ожени, за да си върнеш Неслихан ли? Мурат, отговори ми.
- Дамла, ти луда ли си? Ако исках да си я върна, защо щях да се развеждам с нея? Казах това, за да приемат децата присъствието ти. Те са ядосани на мама, че се е омъжила, и какво да им кажа? Изненада, татко се е оженил? Имаш ли представа? Излъгах децата, че ако Неслихан чуе, че си тук, ще се върне при тях. Защо ми крещиш за нищо?
- Не ти вярвам. Върна си работата, върна си децата, върна си къщата, а сега искаш да върнеш Неслихан с моя помощ?

Мурат напомня на Дамла, че бракът им е фиктивен. Те са се оженили, за да разсърдят Неслихан и Пойраз, така че няма нужда да правят сцени тук. Дамла осъзнава, че ако Мурат успее да си върне Неслихан, той ще спечели, но тя няма да получи нищо. Мурат моли Дамла да не го ядосва и му напомня, че той се е развел с майката на децата си и трябва да се разведе и с нея. Мурат тръгва на работа. Неджати се приближава до Дамла и я пита какво са си крещели от сутринта. Дамла възмутено му казва, че Мурат я използва. Той е решил с нейна помощ да си върне Неслихан. Неджати не разбира защо племенницата ѝ е изненадана, тъй като много добре знае какъв мъж е Мурат.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 74 (ФИНАЛ) : Мурат гони Дамла, а Неслихан я приютява в дома си!

„Доброта“, еп.73: Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

„Доброта“, еп. 71: : Хандан е решена да накара Неслихан да страда!

„Доброта“, еп.70 : Дамла губи бебето и иска да се самоубие – какво ще се случи..