Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп. 57: Мурат настройва децата срещу Неслихан!

Добави коментар

Мурат и Дамла решават да се оженят. Мурат казва на децата си, че майка им се е омъжила, и ги настройва срещу Неслихан. Мурат предлага на Дамла да подпише предбрачен договор. Разберете още какво ще се случи в епизод 57 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 13 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 56 на турския сериал „Доброта“ Неслихан решава да сключи фиктивен брак с Пойраз, за да върне децата си. Неслихан се изнася от къщата на Атила, но научава от Еда, че Атила я обича. Независимо от това Неслихан и Пойраз се женят. Какво ще предложи Мурат на Дамла?

НА КРАТКО какво се случва в епизод 57 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 13 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Мурат и Дамла решават да се оженят.

Мурат казва на децата си, че майка им се е омъжила, и ги настройва срещу Неслихан.

Като чува новината за сватбата на дъщеря си, Шахика се радва.

Мурат предлага на Дамла да подпише предбрачен договор.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Мурат пита Дамла дали ще се омъжи за него. Дамла поглежда Неслихан и Пойраз и казва: "Да".

Колата на Пойраз спира пред службата за регистрация. Неслихан и Пойраз се приближават до колата, но в този момент Мурат се обръща към Неслихан. Пойраз и Неслихан се обръщат и виждат Дамла и Мурат да се приближават към тях. Пойраз казва на Неслихан да ги игнорира. Мурат се приближава до "младоженците" и им пожелава щастие.

Пойраз леко побутва Неслихан към колата. Мурат се подсмихва:

- Какво е това? Бързаш за медения си месец ли? Тогава не можеш да вземеш децата за уикенда. Ще им кажа така, мама си има нов мъж. Тя отиде на разходка с него, нали?
- Не го прави. Не казвай нищо на децата? Ще им кажа сама, иначе ще се разстроят.
- Няма да се разстроят. Децата ще се разстроят, че мама се е омъжила за първия богат мъж, който ѝ е попаднал.
- Престани да дрънкаш. Какво искаш? - Пойраз е ядосан.
- Съжалявам, но не мога ли да говоря с майката на децата си?
- Тогава разговаряйте с нея като с майка на децата ви. Иначе няма да го позволя. Няма да ти позволя да разстроиш нито нея, нито децата.
- Хм. Това е шега, нали? - Мурат се хили. - Дали имам право да разстройвам децата? Това е моя грижа. И тъй като си любител на децата, виждам, че е по-добре да помислиш за нея. - Мурат посочва към Дамла. - И бебето в корема ѝ. Не я разстройвай и не ме ядосвай пред майката на децата ми. И не крещи. Аз съм най-добрият в крещенето. Питайте който искате.

Неслихан моли Пойраз да се качи в колата. Без да обръща внимание на Неслихан, Пойраз пита Дамла какво прави тук. Дамла крещи:

- За да видя. За да видя как изоставяш детето ни. Как се жениш за друга. Как ставаш баща на нейните деца. - Дамла се обръща към Неслихан. - Доволна ли си? Ти лиши детето ми от баща. Отмъсти си на мен?
- Това е достатъчно, Дамла. Така или иначе нямаше да се омъжа за теб. Никога не бих се оженил за човек като теб.
- Тя не те обича, не виждаш ли? Използва те, за да получи попечителство над децата и да ми отмъсти.
- Вие двамата си мислете каквото си искате. Не можеш да развалите щастието ни. - Пойраз хваща ръката на Неслихан. - Хайде да вървим, скъпа. Хайде да вървим.

Неслихан и Пойраз се качват в колата. Мурат поглежда вътре в колата и пита Неслихан дали се е омъжила, за да си върне децата, или наистина е влюбена. Пойраз изскача от колата и като хваща Мурат за яката, изисква от него да говори с майката на децата си по подходящ начин. Мурат ехидно моли Пойраз да му удари шамар.

Неслихан моли Пойраз да се успокои, като обяснява, че Мурат нарочно го провокира. Неслихан иска от Мурат да не смее да каже на децата ѝ за брака ѝ. Мурат ѝ напомня, че е баща и не възнамерява да разстройва децата си. Веднага след като колата на Пойраз тръгва, Мурат пита Дамла дали знае адреса му.

В колата Неслихан се разкайва, че едва са се оженили, а Пойраз вече има проблеми заради нея. Неслихан е сигурна, че Мурат няма да ги остави на мира и ще започне да нанася двойни щети. Неслихан решава, че за нея е по-добре засега да остане в къщата на Атила. Пойраз се противопоставя, напомняйки ѝ, че не трябва да се отказват сега. Ако Мурат възнамерява да я нападне, той ще нападне и него.

Мурат се връща в селската къща. Децата посрещат баща си. Нехир обяснява, че са се втурнали към него, защото е обещал да им донесе доказателства.

Мурат отвежда децата във всекидневната и ги уверява, че баща им никога не ги лъже, и им показва снимка на майка им в службата по вписванията с Пойраз.

Нехир забелязва, че майка им е облечена в обикновена рокля. Мурат отбелязва, че майка им сигурно се е срамувала да облече сватбена рокля, защото има две деца. Мурат казва, че когато майка им е станала съпруга на Пойраз, е отишла направо в дома му.

Бату с тъга отбелязва, че майка им сега ще бъде майката на Денис. Нехир все още се съмнява, като отбелязва, че няма сватба без сватбена рокля. Разбирайки, че децата не му вярват, Мурат предлага да отидат при Пойраз.

Дамла се прибира вкъщи и казва на чичо си и леля си, че те не се изнасят от тази къща, а Мурат се мести при тях, защото ще се женят.

Пойраз показва на Неслихан стаята ѝ и ѝ казва, че майка му вече не живее в тази къща. Тя си има собствена къща и се е преместила при тях след развода, за да помага на Денис. Сега тя се е върнала в собствената си къща.

Дениз се прибира вкъщи и прегръща Неслихан. В този момент на вратата се звъни. Пойраз отваря вратата и вижда на прага Мурат и децата. Нехир и Бату виждат майка си да се навежда над Дениз и да му се усмихва.

Неслихан обръща глава и вижда децата си. Неслихан тича към децата, но Нехир я отблъсква и крещи, че я мрази и не иска да говори повече с нея. Бату я пита дали сега е майка на Данис. Неслихан уверява, че тя е само тяхна майка и я моли да я изслушват. Нехир тича към колата на баща си. Неслихан тича след него, но Мурат препречва ръката ѝ. Пойраз сграбчва Мурат и изисква от него да пусне Неслихан. Бату бута Пойраз и му крещи да не докосва баща му. Мурат с доволна усмивка взема сина си на ръце.

Неслихан моли дъщеря си да слезе от колата, но Нехир отказва. Мурат качва Бату в колата и крещи на Неслихан, че децата нямат нужда от нейните обяснения, те са видели всичко със собствените си очи. Качвайки се в колата, Мурат откарва децата.

Пойраз се опитва да успокои съпругата си, като ѝ обяснява, че децата сега вярват на това, което им е казал баща им, но когато се успокоят, със сигурност ще я послушат.

Пойраз получава обаждане от клиниката, в което му съобщават, че г-жа Шахика е преместена от интензивното отделение в обикновено. Тя е питала за дъщеря си.

Неслихан и Пойраз пристигат в клиниката. Атила казва на Неслихан, че е посещавал г-жа Шахика и преди, но не ѝ е казал за сватбата. Атила разказва също, че Корай не се е появил в дома на майка си и вече го търсят.

Неслихан посещава майка си. Медицинската сестра разрешава само на дъщерята да остане в отделението. Неслихан казва на майка си, че се е развела с Мурат, но той е получил попечителство над децата им. Неслихан ѝ казва също, че се е омъжила за Пойраз, за да получи попечителство над децата от Мурат. Шахика е щастлива.

Атила казва на Пойраз, че за децата ще е по-добре, ако Неслихан живее в неговата къща. Пойраз съобщава, че се е договорил с Неслихан и тя се е съгласила да живее при него.

Неслихан уверява майка си, че бракът ѝ е само на хартия. Шахика не разбира как след всичко, което Пойраз е направил за тях, е невъзможно да се влюби в него. Неслихан я уверява, че се нуждае само от деца.

Мурат води децата в селската къща и предлага да похапнат пица. Децата отказват. Мурат не разбира защо децата са тъжни, защото те имат баща, който много ги обича. Бату се притеснява, че баща им също ще ги изостави. Мурат ги уверява, че това никога няма да се случи, и им съобщава, че има изненада за тях. Като настанява децата близо до себе си, Мурат ги пита кого най-много мрази майка им. Дамла! Мурат им казва, че Дамла ще живее с тях в старата им къща и когато мама разбере за това, веднага ще напусне Пойраз и ще дойде при тях. Нехир не иска да живее в една къща с Дамла. Мурат обещава, че това е временно. Щом майка им се върне при тях, Дамла веднага ще ги напусне.

Мурат уверява Балкан, че Неслихан ще полудее, когато разбере, че се е оженил за Дамла. Но това не е достатъчно. Мурат решава да купи допълнителен дял към акциите, които вече има. Тогава той ще притежава мажоритарния дял и ще стане ръководител на "Аргун холдинг". Тогава и Шахика, и Неслихан ще видят кой е по-силен - той или Пойраз.

След закуска Неслихан се приготвя за работа. Пойраз ѝ прави забележка, че сега може и да не работи. Неслихан ѝ напомня, че са се съгласили, че бракът им няма да промени нищо в живота ѝ. Пойраз обяснява, че ако тя продължи да работи в кафенето, за околните това ще бъде подозрително. Първо трябва да мине делото, за да няма подозрения. Неслихан осъзнава, че Пойраз е прав, и решава да напусне.

Мурат идва да види Дамла и я моли да побърза, като отбелязва, че той трябва да смени също дрехите си. Той не може да се ожени облечен по този начин. Дамла предлага да направи чай на Мурат. Мурат не разбира защо Дамла приготвя чая, а не Айшил. Мурат изисква от Дамла да не обижда Айшил, тъй като е обещал на децата, че когато се преместят тук, тя ще се грижи за тях. Дамла не разбира защо им е нужна Айшил, защото тя разказва на Неслихан за всичко.

Дамла предлага на леля си да се грижи за децата му, защото е успяла да я отгледа.

- Леля ти? Поздравления, тя е отгледала психопат. Не искам малки Дамли да тичат из къщата. Искам нормални деца.
- Ето какво ще ти кажа, аз няма да настоявам за леля, а ти няма да настояваш за Айшил. Не я искам тук. Тя ще разказва на Неслихан всичко, което се случва тук.
- Остави я. Това е, от което имаме нужда. Пред Айшил ще говорим само за това, което Неслихан трябва да знае. Разбираш ли?
- Умно!

Мурат настоява леля ѝ и чичо ѝ да си тръгнат. Дамла решава да поговори за това по-късно.

Сангюл влиза в стаята на съпруга си и му казва, че Дамла ги е продала. Мурат настоял те да си тръгнат и Дамла се съгласява. Неджати се възмущава, че ако не е помогнал на племенницата си, тя отдавна е щяла да е в затвора. Сангюл обяснява на съпруга си, че Дамла го е направила съучастник и ако убийството на Корай излезе наяве, тя ще обвини него.

Адвокатът обяснява на Неслихан и Пойраз, че фактът, че Неслихан е омъжена, а Мурат не е, ще играе срещу него в съда. Съдът ще вземе предвид и факта, че Пойраз има високо финансово положение и има попечителство над сина си. Неслихан пита дали може да се срещне с децата си преди деня, определен от съда. Адвокатът обяснява, че тя може да се срещне с децата, но само ако Мурат ѝ позволи.

Мурат и Дамла пристигат във фирмата. Балкан ги информира, че преговорите за закупуване на акциите вече са в ход. Мурат държи предбрачния договор пред Дамла. Дамла е възмутена, но Мурат ѝ напомня, че не се женят по любов, а сключват сделка. Мурат я уверява, че изобщо не ѝ вярва и е сигурен, че тя ще го убие при първа възможност, както е направила с Корай. Дамла неохотно подписва документа.

Дамла и Мурат сядат на масата за регистрация на брака. Дамла казва с копнеж, че преди време е била готова да изгори целия свят, само и само да стане негова жена. Но това вече е минало и няма как да се върне. Дамла и Мурат подписват брачния формуляр.

Неслихан се обажда на Мурат и го моли да ѝ позволи да говори с децата. Мурат ѝ напомня, че съдът ѝ е отредил дни, в които може да се срещне с тях. Неслихан крещи, че Мурат е най-лошият човек на света. Мурат ѝ напомня, че тя е поискала това. Не е трябвало да се омъжва за Пойраз. Неслихан хвърля телефона с бясна скорост и сяда уморено.

Пойраз присяда до Неслихан и като взема ръцете ѝ в своите, ѝ напомня, че тя е майка и децата ѝ със сигурност ще я разберат, когато им обясни всичко.

Кадир пристига в къщата на Дамла с подкрепление. Неджати му съобщава, че Дамла не е вкъщи, но в този момент в двора влиза такси, от което Дамла слиза. Приближавайки се до Кадир, Дамла се чуди какво се е случило. Кадир ѝ съобщава, че иска да поговори с нея за Корай Дамерда.

- Г-жо Дамла, кога за последен път го видяхте? - Дамла поглежда чичо си объркано.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 74 (ФИНАЛ) : Мурат гони Дамла, а Неслихан я приютява в дома си!

„Доброта“, еп.73: Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

„Доброта“, еп. 71: : Хандан е решена да накара Неслихан да страда!

„Доброта“, еп.70 : Дамла губи бебето и иска да се самоубие – какво ще се случи..