Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп.56: Неслихан и Пойраз се женят! Какво ще предложи Мурат на Дамла?

Добави коментар

Неслихан решава да сключи фиктивен брак с Пойраз, за да върне децата си. Неслихан се изнася от къщата на Атила, но научава от Еда, че Атила я обича. Независимо от това Неслихан и Пойраз се женят. Какво ще предложи Мурат на Дамла? Разберете още какво ще се случи в епизод 56 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 12 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 55 на турския сериал „Доброта“ Неслихан и Мурат се развеждат. Мурат очерня Неслихан и съдът оставя децата при него.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 56 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 12 юни 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Мурат взема децата от Неслихан и ѝ казва, че никога повече няма да ги види.

Неслихан решава да сключи фиктивен брак с Пойраз, за да върне децата си.

Неслихан се изнася от къщата на Атила, но научава от Еда, че Атила я обича.

Неслихан и Пойраз се женят! Какво ще предложи Мурат на Дамла?

Всичко за турския сериал „Доброта“

Дамла пристига в дома на Пойраз и му предава плика с резултатите от теста за бащинство.

- Казах ти, ти си бащата на детето ми.
- Добре. - Пойраз прекарва очи по резултата от теста. - Добре, аз съм бащата на детето, а сега какво? Защо просто не ми кажеш какво искаш от мен.
- Какво искам? Искам ти и аз да бъдем семейство. Искам бебето да расте с майка и баща. Искам ти, аз, Денис и бебето ни да живеем заедно като едно голямо семейство.
- Значи искаш да се оженя за теб?
- Искам!
- Мислиш ли, че съм толкова сляп? Че не мога да видя какво се опитваш да направиш? Ти си планирала цялото това нещо. Нарочно си забременяла, а сега използваш това бебе, за да ме накараш да се оженя за теб.
- Няма да те принуждавам да се жениш за мен.
- Така или иначе нямаше да се получи. Ще се оженя за Неслихан, ясно ли ти е?
- Какво? Чакай, чакай малко... Не... какво искаш да кажеш, че ще се ожениш за Неслихан? Какво изобщо означават тези думи?
- Предложих на Неслихан и тя каза „да“. Ясно?
- Какво правиш? Казах ти, че носия твоето дете. А ти ми казваш, че ще се ожениш за Неслихан. Не виждаш ли какво се опитва да направи тя? Тя сякаш крещи, че ако моите деца нямат баща, няма да имат и твоите. Не осъзнаваш ли, че тя те използва? И не само теб, а и всички около нея, дори онзи полицай. Тази жена използва всички.

Пойраз нарежда на Дамла да спре да крещи и ѝ казва, че не я обича и няма намерение да се ожени за нея. Той иска да се ожени за Неслихан. Пойраз обяснява на Дамла, че може напълно да я обезпечи, но я моли да не очаква повече от него. Пойраз моли Дамла да назове сумата и той ще ѝ напише чек. Главното е тя да се махне от неговия живот и от живота на Неслихан. Дамла гордо изпъва брадичката си и казва, че не иска нищо от него.

Балкан е изненадан от хитрата игра на Мурат.

Първо е взел децата от Неслихан, а след това ще се премести с децата в тяхната къща. Балкан се чуди кой ще се грижи за децата, след като няма жени наоколо. Мурат не вижда проблем в това и казва, че ще наеме бавачка чрез агенция. Нека тя да се грижи за децата. Главното е да остави Неслихан да страда.

Дамла, Неджати и Сангюл си събират багажа, за да напуснат къщата на Мурат. Неджати мърмори, че ако Дамла беше взела пари от Пойраз, нямаше да се налага да се местят в малката им къща.

Дамла обяснява на чичо си, че ако е взела пари от Пойраз, е щяла да го загуби завинаги. Така или иначе, тя ще получи и мъжа си, и парите.

Айшил се обажда на Неслихан и ѝ казва, че г-жа Дамла си събира нещата, защото утре г-н Мурат ще се премести в къщата им. Неслихан разбира, че Мурат се връща към стария си живот, в който няма да има само нея. Неслихан е сигурна, че Мурат държи с нещо Дамла, иначе тя никога не би се изнесла от тази къща. На нея обаче не ѝ пука. Оставя ги да правят каквото си искат.

На сутринта Неслихан гушва децата си и ги моли да се държат добре в къщата на баща си и да ядат каквото им сложат в чинията. Неслихан обещава, че ще им се обажда всяка вечер, за да ги чуе как са.

Когато Неслихан чува клаксона на кола, тя поглежда през прозореца и вижда Мурат. Неслихан, която едва сдържа сълзите си, моли децата да си обуят обувките, като обяснява, че баща им вече е дошъл да ги вземе. Неслихан моли Атила да си върви.

Неслихан извежда децата при Мурат и ги моли да не се разстройват, като им обещава, че скоро отново ще бъдат заедно. Мурат съобщава на децата, че ще могат да се виждат с майка си, когато пожелаят.

След като качва децата в колата, Мурат се приближава до Неслихан и ѝ съобщава, че може да дойде да ги види, когато пожелае. Мелис е изчезнала и другата половина на леглото е свободна. Неслихан иска да удари Мурат, но той спира ръката ѝ.

В този момент Пойраз пристига в къщата на Неслихан и изисква от Мурат да стои далеч от Неслихан. Мурат му напомня, че Пойраз е никой за нея, така че той няма право да се намесва. Пойраз обявява, че двамата с Неслихан скоро ще се оженят.

Лицето на Мурат се променя и упреква бившата си жена, че бързо си е намерила ново гадже. Мурат крещи на Неслихан, че е променил решението си. Сега той няма да ѝ позволи да вижда децата и в дома му няма да има нейни снимки. Мурат се качва в колата и откарва децата.

Веднага след като Мурат си тръгва, Пойраз обяснява на Неслихан, че адвокатът е подал молба за обжалване, също така трябва да вземат изследванията от болницата и да се оженят спешно. Предстои им трудна битка. Пойраз пита Неслихан дали е готова. Неслихан уверено отговаря, че е готова.

Действието прескача. Неслихан облича бяла рокля и се гримира. Пойраз се обажда на Неслихан и ѝ напомня, че днес им е насрочена церемония. Неслихан уверява, че е почти готова.

Еда, която не може да гледа как Атила страда, отива при Неслихан.

Неслихан, чувайки звънеца на вратата, решава, че Пойраз е пристигнал, и вземайки куфар, отваря вратата.

Еда стои на прага на вратата:

- Не виждаш ли колко е зле брат ми?
- Еда, кажи ми, какво искаш от мен? Защо брат ти не е добре.
- И питаш? Първо се държиш така, все едно искаш брат ми да се влюби, а после.... Браво!
- За какво говориш?
- Ти чу всичко. Но ти си права, разбира се. В края на краищата коя си ти и кой е моят брат? Какъв е вкусът на парите?
- Слушай, искам да ме разбереш точно сега. Имам много проблеми и трябва да се справя с тях. За какви пари говориш? Атила и аз сме просто приятели.
- М-м-м. Тогава защо брат ми призна на майка ни, че те обича?
- Атила не ми е казал нищо. - Неслихан хвърля объркан поглед към вратата на Атила.
- Добре, той не... но ти напълно сляпа ли си? Казах това, което исках да кажа. Само не казвай на Атила за нашия разговор. Не ни скарвай. Омъжи се за когото искаш, но стой далеч от брат ми. Стига! - Еда се прибира у дома.

Пойраз се обажда на Неслихан и ѝ казва, че идва. Неслихан взема куфара му и напуска къщата. Атила излиза от къщата си, вика Неслихан и отбелязва, че тя е много красива.

Неслихан му казва, че ще трябва да остане при Пойраз за известно време. Тя има нужда всички да повярват, че бракът им е истински и дори майката на Пойраз не знае, че бракът им е само на хартия.

Неслихан признава, че е объркана и не знае как ще обясни всичко на децата си. Те могат да си помислят, че тя наистина се е омъжила за Пойраз и именно затова ги е дала на Мурат. Неслихан признава, че е изтощена.

Атила се притеснява, въпреки че бракът ѝ е само на хартия, но когато започнат да живеят под един покрив, нещата може да се променят. Неслихан уверява, че това няма да се случи и че не става въпрос за Пойраз. В момента Неслихан не може да мисли за никого, освен за децата си.

Неслихан уверява Атила, че оттук нататък ще посвети живота си само на децата си. За останалите сърцето ѝ е затворено. Атила моли Неслихан да не казва това, защото всичко може да се промени и тя ще има своята пролет. Атила уверява Неслихан, че ще чака пролетта. Той ще я чака вечно.

Пойраз пристига и Неслихан тръгва с него.

Мурат сяда до децата и им казва, че утре се местят в старата си къща. Децата скачат от радост.

Мурат казва, че има лоши новини за тях, но преди да им ги каже, трябва да запомнят, че той много ги обича и никога няма да ги изостави.

Мурат казва на децата, че майка им днес ще се омъжи за г-н Пойраз.

Нехир се изтръгва от прегръдката на баща си и крещи, че той ги лъже. Майка ѝ не би могла да направи това.

Пойраз и Неслихан пристигат в регистрационната служба. Пойраз отбелязва, че е трябвало да извикат някакви гости. Неслихан смята, че това е излишно, важното е да има свидетели. Пойраз извиква момче и момиче и казва на Неслихан, че те са негови колеги от работата и ще бъдат техни свидетели. Неслихан и Пойраз са извикани в сватбената зала.

Регистраторът на брака пита Пойраз дали е съгласен да вземе Неслихан Аргун за своя съпруга. Пойраз отговаря с „да“.

Дамла пристига в службата по регистрация и наблюдава регистрирането през открехнатата врата. След това пристига Мурат, който се присъединява към Дамла и чува как Неслихан отговаря с „Да“, когато я питат дали е съгласна да вземе Пойраз за свой съпруг.

Мурат казва на Дамла, че бащата на детето ѝ току-що се е оженил за друга. Мурат внимателно прави снимка на Неслихан и Пойраз на телефона си, за да покаже след това снимката на децата.

Шахика идва в съзнание.

Атила посещава Шахика. Жената не разбира защо Неслихан не е дошла да я види. Атила уверява, че Неслихан и внуците ѝ са добре, просто Неслихан сега е на работа и със сигурност ще дойде да я види привечер. Шахика разказва на комисаря, че преди да изпадне в безсъзнание, е позвънила майката на Корай, а той не е отишъл да я види. Шахика уверява Атила, че познава Корай от дълго време и ако той не се обажда, значи нещо се е случило с него. Атила си дава сметка, че Неслихан е получила съобщение от Корай, след като е говорила с Дамла. Шахика моли Атила да намери Корай.

След като излиза от стаята на Шахика, Атила се обажда на Кадир и го моли да повдигне случая на Корай. Да намери всичко за него: сателитната телефонна връзка и да разследва всичко обстойно. Атила вярва, че изчезването на Корай е свързано с Дамла и моли за обиск в дома ѝ. Кадир обещава да извади всички документи и да направи всичко възможно.

Мурат не разбира защо Дамла плаче. Дамла му казва, че наистина е бременна от Пойраз, но сега бащата на детето ѝ се е оженил за друга. Дамла се оплаква, че е искала да има семейство, че е искала да бъде перфектната майка, но проклетата Неслихан ѝ пречи да бъде щастлива. Тя ѝ пречи навсякъде. Мурат отвежда Дамла настрана и ѝ обяснява, че бракът на Пойраз и Неслихан е фиктивен.

Неслихан се е омъжила за Пойраз, за да му отнеме децата.

В този момент Неслихан и Пойраз излизат от сградата за сключване на брак. Дамла и Мурат се крият зад храстите и ги наблюдават. Дамла е възмутена:

- Защо тя винаги печели? Защо аз постоянно губя.
-Заради парите. Тя взе Пойраз за себе си и сега има всичко: пари и власт. Ще отидем в съда и той също ще отиде. Съдията ще погледне към него, а после към мен. Аз нямам семейство, нямам дом, нямам нищо. Като стана дума за дом. Не съм забравил. Утре искам да се махнеш оттам. Не ме карайте да правя нещо, което не искам да правя. Разбираш ли ме?

Дамла и Мурат обръщат глави към Неслихан и Пойраз. Мурат се замисля:

- Дамла... ако ти и аз бяхме женени.....
- Какво искаш да кажеш?
- Дали Неслихан нямаше да се разсърди много, ако разбере, че децата ѝ ще живеят с теб?
- Много.
- Дали Пойраз няма да се разсърди, ако разбере, че аз ще отгледам детето му?
- Какво искаш да кажеш? Хайде, кажи ми направо.
- Дамла, ще се омъжиш ли за мен?
- Да!

Дамла и Мурат поглеждат към Неслихан и Пойраз.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 74 (ФИНАЛ) : Мурат гони Дамла, а Неслихан я приютява в дома си!

„Доброта“, еп.73: Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

„Доброта“, еп. 71: : Хандан е решена да накара Неслихан да страда!

„Доброта“, еп.70 : Дамла губи бебето и иска да се самоубие – какво ще се случи..