Сериали Драми

Добрата съпруга, сезон 4

Добави коментар

„Добрата съпруга“ - сезон 4, с участието на носителката на наградите „Еми“ и „Златен глобус“ Джулиана Маргулис в ролята на Алиша Флорик

Добрата съпруга, сезон 4"Добрата съпруга“ е филм с участието на носителката на наградите „Еми“ и „Златен глобус“ Джулиана Маргулис в ролята на Алиша Флорик – съпруга и майка, която поема отново контрола върху личния и професионалния си живот, след като съпругът ѝ Питър е замесен в скандал, свързан със секс и политическа корупция.

Неотдавна актрисата беше номинирана за четвърти път за наградите „Златен глобус“, които ще бъдат връчени на 13 януари в Лос Анджелис. Другата участничка в сериала, номинирана за „Златен глобус“ за най-добра поддържаща роля, е Арчи Панджаби, която изпълнява ролята на Калинда Шарма.

В „Добрата съпруга“, сезон 4, през февруари 2013 г. ПО DIVA UNIVERSAL  ВСЯКА НЕДЕЛЯ В 21:00 ЧАСА кариерата на Алиша напредва успешно и докато се приспособява към промените у дома и в работата, тя продължава да търси и преоткрива новото си аз. Освен това, Алиша трябва да вземе решение до каква степен тя и децата ще вземат участие в надпреварата на Питър за губернаторския пост, съпругът на Калинда (Марк Уорън) се завръща, и „Локхарт Гарднър“ са изправени пред нови финансови проблеми.

В самото начало на този нов сезон Алиша се занимава с репортер, който разпитва за състоянието на брака ѝ с Питър и кампанията се насочва изцяло към семейните ценности. След временното си отстраняване от работа Уил се завръща във фирмата, на която междувременно е назначен попечител (Кларки Хейдън, в ролята – Нейтън Лейн) със задачата да контролира фирмата в началото на банкрута й. Междувременно Калинда се сблъсква очи в очи с отчуждения си съпруг (Марк Уорън), а връзката на Алиша с Уил е на път да бъде разкрита на пресата, но всъщност тя се превръща в поредния потенциален скандал за Питър. След като е била лъгана от съпруга си в продължение на години, Алиша е нащрек и разбира, че не е лош детектор на лъжи. Макар че далеч не може да бъде наречена успешен адвокат – губи дела, прави грешки, тя има една положителна черта и това е симпатията ѝ към нейните клиенти. Тя знае какво значи да бъдеш подценен.

Това е и първият сезон на сериала след смъртта на изпълнителния продуцент Тони Скот. Премиерата на сезона е посветена на смъртта на Скот.

 Гостуващи звезди в „Добрата съпруга“, сезон 4:

Участничката в „Спешно отделение“ и „Спасете ме“, актрисата Мора Тиърни се явява в поддържащата роля на Мади Хейуорд – забогатяла със собствени усилия милионерка, която става доайен на демократите в Чикаго.
Гостуващата звезда – британският актьор Марк Уорън („Измамници“) в ролята на манипулативния бивш съпруг на Калинда, към когото тя все още изпитва влечение, което не може да преодолее.
Кайл Маклоклън („Отчаяни съпруги“, „Сексът и градът“), който си е запазил участие в много епизоди като част от персонала на „Локхарт Гарднър“.
Гостуващата звезда Аманда Пийт („Студио 60“) в ролята на офицер от армията, обвиняваща цивилен изпълнител в опит да я изнасили в Афганистан.
Шесткратната носителка на наградата „Еми“ Брайън Денехи е привлечена да участва като гост-звезда заедно с Пийт в ролята на опониращ му адвокат.
Гостуващата звезда Кристина Ричи в ролята на Терез Дод – една много неприятна комедийна актриса от "Анатомия на една шега".
Ветеранката от „Западното крило“ и „Брилянтин“ Стокард Чанинг, която ще изпълнява ролята на Вероника – майката на Алиша. Вероника пристига в града за Деня на благодарността и в типичния стил на “Добрата съпруга“ следва да очакваме драма.
Носителката на наградата „Тони“ Кристин Ченоует, която се явява в премиерата на сезона в ролята на политическата репортерка Пеги Бърн.
Рита Уилсън се завръща в ролята на Виола Уолш – адвокатка от Лос Анджелис, която в миналото е имала спречкване с Локхарт/Гарднър.
Нейтън Лейн („Продуцентите“, „Клетка за птици“) участва в поддържащата роля на Кларки Хейдън – попечител, назначен да ограничи разходите на фирмата и да я оздрави.

В ролите:
Алиша Флорик………………………. Джулиана Маргулис
Кери Агос…………………………….. Мат Зукри
Калинда Шарма…………………….. Арчи Панджаби
Уил Гарднър………………………… Джош Чарлс .
Даян Локхарт………………………... Кристин Барански .
Илай Голд………………………….... Алън Къминг
Питър Флорик………………………. Крис Нот
Грейс.………………………………… Макензи Вега
Зак Флорик………………………….. Греъм Филипс .
Джаки Флорик………………………. Мери Бет ПейлСезон 4 на „ДОБРАТА СЪПРУГА“ ще се излъчва всеки неделен ден от 21:00 часа само по DIVA UNIVERSAL!

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Добрата съпруга , Джулиана Маргулис

Джулиана Маргулис се присъединява към “The Morning Show”

Премиерен сезон на „Хавай 5-0“ и селекция от предавания през юли по NOVA

Джулиана Маргулис в интервю за сезон 4 на "Добрата съпруга"

Пет хитови заглавия, участвали в надпреварата за наградите "Златен глобус" по ТВ 7