ТВ анонси bTV

„Дневниците на вампира” - 2 сезон

Добави коментар

Вторият сезон на хитовия сериал „Дневниците на вампира” тръгва премиерно за България от 14 януари по bTV Cinema
Вторият сезон на хитовия сериал „Дневниците на вампира” тръгва премиерно за България от 14 януари по bTV Cinema


На 14 януари по bTV Cinema започва премиерният за България втори сезон на хитовия сериал „Дневниците на вампира”. Епизодите ще се излъчват всеки уикенд от 10:00 часа с повторения от 18:00 часа.

Вторият сезон на хитовия сериал „Дневниците на вампира” продължава историята на двама братя вампири, обсебени от едно и също красиво момиче, които се борят да запазят вярата на целия град. През първия сезон Стефан и Деймън Салватор се връщат в родния си град по съвсем различни причини. Стефан е решен да опознае Елена Гилбърт, която шокиращо прилича на Катрин Пиърс – красивата, но безсърдечна вампирка, която братята са познавали и обичали през 1864 година. Деймън се завръща с намерението да освободи Катрин от гробницата, където вярва, че е хваната в капан от вещерско проклятие през всички тези години. След редица мистериозни събития и трагични инциденти, неочаквани разкрития за миналото и паранормални способности, Елена, Деймън и Стефан откриват истината – Катрин никога не е била в плен на гробницата, а е наблюдавала от разстояние събитията в Мистик Фолс през цялото време.

В премиерния за България втори сезон на „Дневниците на вампира” зрителите на bTV Cinema ще видят как появата на подлата Катрин ще причини сътресения в отношенията между Стефан, Елена и Деймън. Останалите жители на Мистик Фолс ще трябва да изберат на коя страна да застанат, за да не станат жертви на новата вълна от опасности. Нови и неочаквани приятелства ще бъдат фалшифицирани, съюзници ще станат врагове и ще бъдат разбити сърца. Стефан и Деймън ще бъдат принудени да се изправят срещу злодей, по-лош и демоничен, отколкото някога са вярвали, че е възможно да съществува.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дневниците на Вампира

Какво не знаем за осмия сезон 8 от „Дневниците на вампира“

Сезон 8 от „Дневниците на вампира“ ще разтърси феновете още със заглавията на епизодите

Последният сезон на „Дневниците на вампира” с Нина Добрев - от 28 август по bTV Cinema

Убиват Нина Добрев в стотния епизод на „Дневниците на вампира”

Първият сезон на „Дневниците на вампира”