Актуално В програмата

Джина Стоева призна в „Нешоуто на Нед”, че не слуша чалга

Добави коментар

Джина Стоева призна в „Нешоуто на Нед”, че не слуша чалга в свободното си време.
Една от най-пищните поп-фолк изпълнителки Джина Стоева ще отговаря на неудобните въпроси на Нед тази вечер от 22:00 ч. Това, което още в началото учуди русия водещ, бе признанието на симпатичната певица, че не слуша чалга в свободното си време. Въпреки това тя не се притеснява и не се обижда, когато я наричат чалгаджийка.

Творческата ѝ кариера в момента върви напред – певицата подготвя 4-тия си албум. За своята публика тя смята, че в селата и по-малките градове са най-големите купонджии. А за настроението по време на нейни участия в заведенията разказа, че до второто питие всички са пасивни, но след него изведнъж всички се отпускали.

Гостенката, която освен с гласовите си качества се слави и с внушителната си гръдна обиколка, коментира и без притеснение факта, че вече не е естествен бюст Номер 1 в поп-фолка, защото колежката ѝ Преслава отдавна я е изпреварила.

Разбира се, стана дума и за голата ѝ фотосесия и за участието ѝ в „Сървайвър”. За Джина и двете предложения са били много примамливи и с охота ги е приела. Тя категорично отхвърли и слуховете, че е имала връзка с Жоро от „Сървайвър” – според нея той е бройкаджия, а тя изобщо не си пада по такива.
Най-гадното от цялото ѝ участие в риалитито било да яде червей, но въпреки това Джина заяви, че отново би участвала в предаването, ако я поканят.

Найден се опита да получи от своята събеседничка и 38 ценни съвета за това как да стане чалга певица и как да победи в „Сървайвър”. Какви бяха те и къде Джина има татуировка ще разберем в „Нешоуто на Нед” по GTV тази вечер от 22:00 ч. Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”