Актуално Други

Джина Стоева и Сами Попов полетяха с парашут от 3 500 метра

3 коментара

Джина Стоева и Сами Попов полетяха с парашут от 3 500 метра. Участниците в “Survivor” и “Fort Boyard” заедно в екстремно изживяване.
Джина Стоева и Сами Попов полетяха с парашут от 3 500 метра. Участниците в “Survivor” и “Fort Boyard” заедно в екстремно изживяване.Двама от най-атрактивните участници в две от продукциите по bTV - “Survivor” и “Fort Boyard” предприеха заедно едно шеметно и покачващо адреналина изживяване. Джина Стоева и Сами Попов скочиха с парашут от височина 3500 метра.

Сами Попов е собственик на единствената професионална парашутна школа в България. Джина Стоева е известна с любовта си към екстремните преживявания и предизвикателства.
Затова предложението на парашутния инструктор към нея за съвместен тандемен скок било много приятна изненада и тя за миг не се поколебала да го приеме.

Беше преживяване, което не мога да опиша с думи! Когато си на височина от 3 500 метра не мислиш за нищо и за никого, а само за предстоящото “летене”, сподели изпълнителката. “Скочих от самолета, който ни издигна на необходимата височина и около 50 секунди падах свободно със скорост около 240 км/час – невероятно е. Нещо в корема ми се преобърна – не мога да ви го опиша, трябва да се преживее!”, разказва за престоя си в небето Джина.

Парашутната “разходка” на Джина и Сами на 3 500 метра над морското равнище в Приморско е заснето с 3 видеокамери, една от които бе специално монтирана на каската на Сами Попов. Освен, че той е българският рекордьор с най-много скокове – 8120 на брой, вицешампион по скайсърфинг на Америка, Сами е и режисьор – кинематограф. В продължение на повече от 10 години, той е сред малкото българи, успели да се реализират и утвърдят в холивудските среди. Снимал е клипове на Тина Търнър, Дженифър Лопес, Дестънис Чайлд, Металика, Оейзис и др. Той е и единственият оператор в България, който може да снима в екстремни ситуации – във въздуха, по време на високи скорости.

Вече втора година в Приморско работи неговата парашутна школа “Скайдайв България». «Искам да дам възможност на всички хора, да опитат от вкуса на адреналина – да полетят от 3 500 метра – нещо което досега не е било достъпно за българите. Обещавам ви, че това е най-незабравимият спомен, който можете да имате» - споделя най-опитният български парашутист, който вече е натрупал 135 часа свободно падане с 240 километра в час. Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor , Fort Boyard

Приключенско риалити Survivor търси своите герои за нов сезон

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor