Актуално Други

Джером Флин се присъединява към сериала „Тъмната кула”

Добави коментар

Джером Флин, известен с ролята си на Брон в "Игра на тронове", се присъединява към сериала „Тъмната кула” по романа на Стивън Кинг.

Джером Флин, известен с ролята си на Брон в "Игра на тронове", се присъединява към сериала „Тъмната кула” по романа на Стивън Кинг.


"Играта на тронове" отвори врати за някои страхотни неща", казва той в интервю за Mirror, “Предложи ми неща, които никога нямаше да имам.”


Не бяха разкрити подробности за ролята на Флин, освен че той ще играе "каубой" в новата адаптация.

"Винаги съм казвал, че бих искал да играя каубой - и сега тази роля е добре дошла. Развълнувана съм от това” - сподели Флин за ролята в същото интервю.

 

Добави описание


Кастингът на Флин в „Тъмната кула” дава на актьора още един шанс да влезе във фентъзи свят, след като изигра наемника Сер Брон в "Игра на тронове" по HBO. Към настоящия момент Брон все още е жив в сериала и в момента се отправя към Уинтърфел (Зимен хребет) на мисия, възложена му от Церсей да убие братята и Тирион и Джайм. Освен в "Игра на тронове", Флин също ще се появи и в екшън филма „Джон Уик 3.

 

Добави описание


Публикуван през 1982 г., романът "Стрелецът" стартира поредицата "Тъмната кула" на Стивън Кинг - епична история за младо момче на име Джейк Чеймбърс, което се среща с мистериозен чуждоизмерен стрелец на име Роланд и се присъединява към неговата епична мисия. Оттогава Кинг е публикувал шест официални книги в поредицата “Тъмната кула”, както и две свързани истории.


След години на спекулации за потенциален филм, желанието на феновете най-накрая се сбъдна през 2017 г., когато Идрис Елба пое ролята на Стрелецът заедно с Матю Макконъхи като злодея - Мъжът в черно . За съжаление, този филм не се хареса нито на феновете, нито пък привличаше случайните кинолюбители. Сега, Amazon ще направи своя опит да адаптира поредицата на Кинг, този път като сериал.

 

Добави описание


Deadline неотдавна съобщи, че телевизионният сериал „Тъмната кула“ няма да има нищо общо с филма и ще се базира повече на книгата. Спекулира се, че ще се развива много години преди събитията във филма, и ще се съсредоточи върху историята на произхода на Роланд Дешайн, - как той става стрелец и получава оръжията си, първия му конфликт с Мъжа в черно, неговата първа любов и първата му мисия като стрелец.


Преди месец разбрахме, че ще видим Сам Страйк („Nightflyers“) в ролята на Роланд Дисчейн и Джаспър Паконен ( „Викингите”, „BlacKkKlansman”) в ролята на Мъжа в черно.


Все още не се знае, кой ще режисира пилотния епизод, кои други актьори ще участват или пък кога ще излезе сериала в стрийминг услугата на Amazon - Prime Video.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тъмната кула