Кино

Джеймс Франко долетя с балон на гала премиерата на Оз: Великият и могъщият в Лос Анджелис

Добави коментар

Джеймс Франко долетя с балон на гала премиерата на Оз: Великият и могъщият в Лос Анджелис

Миналата вечер в Лос Анджелис актьорът Джеймс Франко пристигна по особено ефектен и дързък начин на гала премиерата на фантастичното приключение Оз: Великият и могъщият.

Оз: Великият и могъщият

Също като своя герой във филма Оскар Дигс, актьорът долетя на събитието с балон със сгорещен въздух.Кацайки близо до Пътя с жълти павета, който отвеждаше гостите на премиерата към фантастичния свят на ОЗ, Франко се присъедини към трите очарователни дами, с които си партнира във филма. Мила Кунис, която се превъплъщава във вещицата Теодора се появи пред камерите в стилна рокля на Dolce & Gabbana. Рейчъл Уайс, във филма нейна сестра и пазителка на Изумрудения град, се открои в ярка оранжева рокля на Victoria Beckham, а Мишел Уилямс, която ще видим в ролята на добрата вещица Глинда, блестеше в елегантна бяла рокля с кристални цветя на Prada.

 

Към звездите от Оз: Великият и могъщият се пръединиха и колегите им от екипа -  Абигейл Спенсър, Брус Кемпбъл, Зак Браф, изгряващата звезда Джои Кинг и, разбира се, режисьорът Сам Рейми и продуцентът Тим Рот, със съпругата си. Сред популярните лица, уважили събитието, бяха също актьорите Арнолд Шварценегер и Бил Кобс, моделът Тейлър Багли и др.
 
Във фантастичната история номинираният за „Оскар” актьор Джеймс Франко влиза в  ролята на Оскар Дигс - незначителен цирков фокусник със съмнителен  морал, който е запратен от прашния Канзас във вълнуващата страна Оз. Той си мисли, че е ударил джакпота и че славата и богатството вече са му в джоба, но всичко това е преди да срещне трите вещици - Теодора (Мила Кунис), Еванора (Рейчъл Уайс) и Глинда (Мишел Уилямс), които не са убедени, че той е великият магьосник, когото всички са очаквали. Въвлечен по неволя в епичните проблеми, пред които са изправени страната Оз и обитателите й, Оскар трябва да установи кой е добър и кой лош преди да е станало късно. Като пуска в ход своите фокуснически умения, чрез илюзия, находчивост и дори мъничко магия, Оскар се преобразява не само във великия и могъщ Магьосник от Оз, но и в по-добър човек.

Оз: Великият и могъщият излиза на голям екран в 3D и IMAX 3D на 8 март 2013 г., когато ще могат да го гледат и българските зрители.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Оз: Великият и могъщият

Мила Кунис и Мишел Уилямс представиха ОЗ: ВЕЛИКИЯТ И МОГЪЩИЯТ на Comic Con