Кино

Джеймс Бонд се завръща в 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ за първи път в IMAX

Добави коментар

През 2012 г. се чества 50-тия юбилей от излизането на първия филм за емблематичния шпионин Джеймс Бонд. Създателите на новата лента 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ останаха верни на...
През 2012 г. се чества 50-тия юбилей от излизането на първия филм за емблематичния шпионин Джеймс Бонд. Създателите на новата лента  007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ останаха верни на високия стил агент 007, като потвърдиха излизането му в IMAX формат. На 26 октомври, едновременно със световната премиера, българските зрители също ще видят опасно чаровния англичанин на най-големия кино екран у нас IMAX.

007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ

След като през ноември анонсираха екипа на продукцията, в която синеокият Даниел Крейг отново влиза в смокинга на агент 007, преди дни света видя и първите кадри с новото момиче на Бонд, французойката Беренис Марло. Дамите до Джеймс Бонд, които по традиция разтуптяват сърцата на мъжката половина от човечеството, винаги са били в центъра на зрителското внимание.

Беренис Марло, Даниел Крейг, Наоми Харис

С усет на истински познавач, режисьорът на 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ Сам Мендес открива за голямото кино новото момиче на Бонд във Франция. За актрисата и модел, Беренис Марло, това участие е летящ старт в кариерата й. Позната с местни, предимно телевизионни продукции, Беренис ще влезе в ролята на енигматичната и бляскава Северин.

Другата дама, която ще видим редом до Даниел Крейг, но като специален агент, е Наоми Харис. Англичанката е опитна актриса, позната на българските зрители от ролята на Тиа Далма в „Карибски пирати”.

В блестяща форма и развълнувани от участието си в проекта, двете актриси споделиха емоциите си в специални видео интервюта „зад кадър”, в които феновете на филма могат да надзърнат и на снимачната площадка на 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ.
Хавиер Бардем

В продукцията се отличава името на още една европейска кино звезда – Хавиер Бардем, когото ще видим в ролята на амбициозния злодей решен да унищожи Бонд. Самият актьор споделя, че поканата да се снима в 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ е сбъдната негова мечта. Израснал с филмите за Джеймс Бонд, Бардем има неповторимия шанс да се снима в юбилейния филм за агент 007.

007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ излиза в кината и IMAX на 26 октомври 2012 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Даниел Крейг , 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ

АДЕЛ записа песента за новия филм за Джеймс Бонд „SKYFALL™”

5 октомври 2012 г. е обявен за „Световен ден на Джеймс Бонд”

Фантастичният трилър „Нашествието” с премиера за България по bTV Cinema

Първи кадри от новия филм за Джеймс Бонд 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ