Кино

Джак Спароу поздрави феновете на Карибски пирати в първия тийзър на “Карибски пирати: В непознати води”

Добави коментар

Джак Спароу поздрави феновете на поредицата Карибски пирати в първия тийзър на “Карибски пирати: В непознати води”
Карибски пирати: В непознати водиПо време на фестивала на комиксите COMIC CON беше представено и логото на четвъртата част от поредицата “Карибски пирати: В непознати води”/Pirates Of The Caribbean 4 ''On Stranger Tides'' (2011), която ще видим на 3D. Изненадващо за всички посетители на фестивалния панел на филма TRON:ЗАВЕТЪТ, в залата се появи Джони Деп в ролята на капитан Джак Спароу.

На голям екран, в новия за продукцията 3D формат чудатият Джак поздрави ентусиазираната публика, в типичния си отнесен и шеговит стил, поседнал на плажа в Хавай, където в момента се заснема филма
. С бутилка ром в ръка, капитан Спароу заяви, че със сигурност няма да се качва на никакъв кораб, за да търси Извора на младостта, но дори да реши да го направи, то изобщо не търси екипаж за въпросното пътуване. Дори и да събира екипаж, вероятно някой от зрителите би се заинтригувал.  С нескрито задоволство от предизвиканото краткотрайно объркване, Джак Спароу обеща в приключението да видим още „зомбита, главорези, русалки и ...Пенелопе Круз”.        

Продукцията на Disney и  Bruckheimer Films в момента се снима в Хавай под режисурата на Роб Маршал („Чикаго”).  „Карибски пирати: В непознати води” е четвъртата част на блокбастър поредицата, която с първите си три филма събра над 2.7 милиарда долара от световния бокс офис. Предстоящият филм е и първият, който ще излезе в 3D формат.

„Карибски пирати: В непознати води” е зареден с хумора, забавните моменти и приключенията, с които се отличават всички части до сега. В този динамичен разказ за истина, измяна, младост и смъртоносно наследство, Джони Деп се завръща отново към номинираната за Оскар роля на Джак Спароу. Когато пътищата на Капитан Джак и една жена от миналото му (Пенелопе Круз) се пресичат, той не е сигурен дали това е любовта или тя играе безжалостна игра и го използва, за да открие митичния „Извор на младостта”. Когато тя го заставя да се качи на кораба „Отмъщението на кралица Ана”, чийто капитан е страховитият пират Черната брада (Иън Макшейн), Джак попада в неочаквано приключение, в което не знае от кого да се страхува повече – от Черната брада или от красивата жена, изникнала от миналото му.    

Международният актьорски екип събира отново познати лица от поредицата като Джефри Ръш, в ролята на отмъстителния Капитан Хектор Барбоса и Кевин Р. Макнали, в ролята на верния другар на Джак - Джошами Гибс. Към тях се присъединяват и Сам Клафлин като смел мисионер и Астрид Берже-Фрисби, като мистериозна русалка.


Филмът се очаква в киносалоните на 20 май 2011г.


Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Карибски пирати

Вдъхновяваща премиера и екшън в третата седмица на "Треска за Оскари"

Русалка и мисионер се присъединяват към екипажа на “Карибски пирати: В непознати води”